icon

Učiteľka MŠ pije

1. okt 2022

Ahojte, neviem ani ako začať túto tému. No jednoducho včera po vyzdvihnutí dieťaťa zo škôlky som bola nakúpiť a v obchode sme stretli pani učiteľku zo škôlky, akurát si nakladala do košíka rum. Ma skoro porazilo. Ešte som sa jej spýtala že či ide niekde gratulovať ale ona že nie, že si idú robiť pekný večer s priateľom.... Keby to bolo nejaké pivo alebo víno tak ešte ok nejako to vezmem, ale ten rum ma fakt dosť nechutne prekvapil a mám dosť zlý pocit z toho že taký človek čo pije tvrdé učí moje dieťa. Stretli ste sa s niečím takým aj vy? Ako by ste reagovali na mojom mieste?

sandri
1. okt 2022

Hahaha nech zije ludska sprostosť. Nechce sa mi citat 10 stran prispevkov, takze len tolko- kamoska ked davala prvy den dceru do skolky, tak kazdy rok kupila ucitelkam ako darcek k novemu skolskemu roku flasu kvalitneho vina (kazdej). A davala im to so slovami "len berte, ja velmi dobre viem, koho vam tu nechavam" 🤣 pri tvojom pristupe by si asi najprv rozbila flasu a nasledne ucitelky aj tuto mamicku rituálne upalila na skolskom dvore 🤣

aurora33
1. okt 2022

@dkethe jasne že je na omyle. Po prvé nemá čo cumiet ľudom do košíka, po druhé nemá posudzovať ľudí podľa vlasov tetovania a teplákov, po tretie ak sa jej nepáči nik v tej škôlke jej dieťa nedrží násilím, keď sa jej nepáči nech si ho preradí inde.

h2
1. okt 2022

@dkethe Bolo to včera a včera bol piatok. Takže to, že ty zásadne cez týždeň nepiješ, aby si na druhý deň v práci nebola KO, je síce pekné, ale presne tak isto to urobila aj táto učiteľka. 😉

janulik2008
1. okt 2022

Pardon, musela som 🤣🤣🤣
A že má tetovania, a čo?

zazrak1991
1. okt 2022

Toto nemyslíš vážne 😂 preboha vo voľnom čase si môže dať do chce pokiaľ ráno z nej neťahá ako zo suda alebo nepije v škôlke 🤷 si predstav že ja si zvyknem dať Fernet alebo Gin tonic a to som matka !!!! (Teraz nie lebo som tehotná 😁 ale za iných okolností občas ). Prečo by si nemohla spraviť pekný večer s frajerom ...ach tento internet je ozaj skaza ľudstva

sonicka96
1. okt 2022

300 komentároov :D :D

janulik2008
1. okt 2022

Ja nechápem inak by si chcela vysvetliť dieťaťu prečo má v košíku rum, akože načo? Deti neriešia, malá asi 100x videla pirátov z Karibiku čo sú od 12 rokov a neriešila že tam pije rum, páči sa jej film nerieši. Pýtala som sa jej keďže ho má rada či jej to vadí že má tetovania a to ich má dosť, ukázala som jej obrázok a vravela mi že vôbec jej to nevadí že je sexi 🤣🤣🤣 jednoducho deti takéto veci ako je tetovanie neriešia pre nich je to človek ako ktorýkoľvek iný 🙂

lenuska0075
1. okt 2022

A možno pani učiteľka vedie dvojitý život a po škôlke je pirát 🤷‍♀️

janulik2008
1. okt 2022

@michellemary ja ja Tiktoku sledujem jednu rehoľnú sestru 😀

bashawelle
1. okt 2022
siska53
1. okt 2022

Ze je to jej sukromna vec.

janulik2008
1. okt 2022

@lenuska0075 umrem 🤣🤣🤣

0martina0
Autor odpoveď zmazal
zuzi0911
1. okt 2022

Toto musi byť vymyslené...tetovanie alkohol a ešte čo?! Neverím,že toto niekto myslí vážne....

larisalarisa
1. okt 2022

Ja som učiteľka, síce nie som potetovaná, ale po 6 hodinách v škole s deťmi nevyzerám priam odpočinuto, skôr ako po šichte v bani. A verte mi, ten zostatkový alkohol to nie.

aurorastone
1. okt 2022

Ešte aby mala kostýmcek a ihličky nie? Keď vyvrta dieťaťu do nohy dieru opatkom potom budes spokojná? A vážne? Starat sa do niekoho co robí vo svojom voľnom čase? Ty si dobre uderena a ešte aj extrémne drzá

majulino
1. okt 2022

Veď si preloz decko do druhej škôlky keď ti to vadí
Hádam nejdeme riešiť výzor pedagóga ale jeho schopnosti.

0martina0
1. okt 2022

Rum kupovala pani učiteľka,ale mám pocit že ho pila autorka,daj si dieťa do inej škôlky,do žiadosti nezabudni napísať nepotetovaná,farbu vlasou,strih vlasou,výšku,váhu,abstinujúca,...inteligentná budeu rčite viac ako ty,a nebude pozerať druhým do nákupných košíkou

tatianaba
1. okt 2022

@autorka A vies co mi este napadlo? Ked si daju ten rum,isto aj sex budu mat. To predychas?

bessie12
1. okt 2022

Naco riesis verejne jej sukromny zivot ?? Je to jej vec co robi vo volnom case a navyse je vikend. To si ani nemoze urobit romanticky vecer s priatelom ?? Nie kazdy pije vino. 🤦‍♀

zuzana76
1. okt 2022

@basullinka asi aj sex by bolo treba nahlasit, ved co ak nie si vydata a mohlo by to narusit tvoj moralny profil, ja mam fakt dost

jasminkaj
1. okt 2022

@autorka 300 komentárov a z nich 300 na strane učiteľky. Už chápeš?? Ak stále nie, neposielaj v pondelok muža, aby riešil učiteľku, ale popros ho či by s tebou nevyhľadal odbornú pomoc 🙏

zuzana76
1. okt 2022

vies co, taka ucitelka v MS chodi s detmi von na prechadzky, takze ano da si aj teplaky, inak k tebe nemam fakt slov, ty si fakt chudera

lubkavargova1
1. okt 2022

Moja a to si nevidela este nasu skolku ako sme sa zdruzgali cely kolektiv na oslave kolegynky kedy mala 40...tusim do momentu co si pamatam jedna chodila uz na 4 uz...druha balila policajtov z NAKA na vedlajsom bungalove a my ostatne na nasej izbe sme hrali skrivacky zo zazmureniny ocami..typu "ja ta nevidim, tak ani ty mna"...jaaaaaj a aby so nezabudla povedat, kazda z nas ma tetovanie a ja osobne mam 6 a dalsie mi bude robit zajtra 🙂 :D :D aaaa si predstav vrchol vsetkeho bolo to, ze aj pani riaditelka tam bola...sice ta si nepamata nic uz od zaciatku oslavy :D :D :D

majladka
1. okt 2022

Omg, pokial nepije pocas pracovnej doby a netetuje deti v skolke tak ti je do toho nic ✌🏻Ty ako rodic si nikdy nevypijes?

bessie12
1. okt 2022

@lubkavargova1 tak toto si jej napisat nemala. Teraz ani spat uz nebude 😂😂😂

koteska83
1. okt 2022

A co ze si da doma tvrde to je podla mna jej vec. Kedy ze bola v praci opita tak jasne ze by to vadilo kazdej matke ale ked si da doma do toho nikoho nic. Ani ona nechodi cumiet tebe do košika a nestara sa ci si ty nieco doma das....a mas doma dieta. A to ze je potetovana ....tak asi preto ze sa jej to paci. A ja tiez nosim kratky rukav lebo nemam rada dlhe ale tiez mam tetovania na rukach...🤭🤣

tomikejt
1. okt 2022

@lubkavargova1 no tak autorka po tomto tvojom prispevku dostane infarkt 😂

lulupulu
1. okt 2022

Ty sa daj liečiť prosím ťa 😀😀

lubkavargova1
1. okt 2022

@bessie12 hej a sexovat mozeme my pani ucitelky doma s priatelom? Ci nam donesie dieta bocian? Vcera som kondomy kupovala tak neviem ci ma nevidela nejaka mamicka pri pokladni...za toto by ma asi rovno upalili na hranici, ze?