icon

Učiteľka MŠ pije

1. okt 2022

Ahojte, neviem ani ako začať túto tému. No jednoducho včera po vyzdvihnutí dieťaťa zo škôlky som bola nakúpiť a v obchode sme stretli pani učiteľku zo škôlky, akurát si nakladala do košíka rum. Ma skoro porazilo. Ešte som sa jej spýtala že či ide niekde gratulovať ale ona že nie, že si idú robiť pekný večer s priateľom.... Keby to bolo nejaké pivo alebo víno tak ešte ok nejako to vezmem, ale ten rum ma fakt dosť nechutne prekvapil a mám dosť zlý pocit z toho že taký človek čo pije tvrdé učí moje dieťa. Stretli ste sa s niečím takým aj vy? Ako by ste reagovali na mojom mieste?

raszuz
1. okt 2022

@lubkavargova1 moje nervy, a to ešte máte odvahu nastúpiť do práce, po takejto žúrke? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

sticker
zuzana76
1. okt 2022

nazov temy zavadza, ucitelka nepije, ucitelka si kupovala rum, prosim admina zmenit nazov temy na UCITELKA SI KUPOVALA RUM, JE TO DOVOLENE? , predpokladam, ze bude mat este vacsiu navstevovanost

bessie12
1. okt 2022

@lubkavargova1 nie nemozte ani sexovat. Je to "zakazane" to si nevedela ? 😂 Iba vtedy mozte, ked vam to hentaka osoba ako je autorka temy dovoli. Inak bude asi to upalenie na hranici 😂

cacianka
1. okt 2022

@lienka.7 ja by som ju poslala pozametať kus ulice, na čerstvý vzduch a dážď, nech jej to hlavu uprace .
A to som abstinent na 99%

cacianka
1. okt 2022

@katasa kláštor je úplne ok, veď iba kňazi zneužívajú deti

bielavila
1. okt 2022

Boze ved to je jej vec co robi mimo prace, ked nepije v skolke co ta preboha do toho co a kedy pije, aj ja pijem rum ( diplomatico, legendario, don papa) a si predstav, ze vychovavam deti a nic im neni, a teda vobec ale vobec zo seba niesom znechutena😂

dskjhfdlkdjhl
1. okt 2022

@zuzana76 zabudla si dodat, ze Potetovana ucitelka kupovala rum, smie sa to?😀

cacianka
1. okt 2022
adriena9
1. okt 2022

Néé😂😂😂😂😂čo ti je**🙈

marfikchov
1. okt 2022

Ale mať testovanie je ok a aj ísť na pivo či byť tvrdé vo vlastnej domácnosti!!! Len vy ste mimo. To je celé

katasa
1. okt 2022

@lubkavargova1 ja som si prave dala naliat za bieleho dna..... 😀 a to ucim v špecke....
to sa asi tiez nemoze, že?

marfikchov
1. okt 2022

A ja sa chystám dnes večer po kine s mužom čo to pochlipkat a to som vycha. Asi by som si mala výpoveď začať písať
@katasa

aaadkaaa
1. okt 2022

Inak ja by som velmi chcela, aby sa to ku konkretnej pani ucitelke dostalo. Aby za 1.vedela, aka si podrazacka krava, co ju chce riesit a za 2.ak by k tomu rieseniu naozaj doslo, aby videla, aku ma podporu nie len u pedagogov, ale aj u "obycajnych" ludi....pretoze mila autorka, niektori ludia sa mozu aj trapit, ked ich zacne nejaky rodic takto sikanovat a preverovat vedenie...neviem si predstavit, ze by mi dali v praci fukat, lebo ma mamicka videla kupovat alkohol a v jej ociach nie som dost dobra...

michellemary
1. okt 2022

@katasa Ja som doučovala dve sestry angličtinu, ich rodičia mi po nich poslali fľašku ružového ginu a čokoládu. Asi by som sa mala zahrabať...

katasa
1. okt 2022
bielavila
1. okt 2022

Po precitani tvojich komento som dosla k tomu, ze tvoje dieta nebude mat zly vzor v ucitelke ale v tebe, lebo si cumilka co ocumuje ludom kosiky, odsudzujes ludi na zaklade tetovania a farby vlasov, si absolutne netolerantna, mas predsudky, a toto su hodnoty, ktore urcite niesu v dnesnej dobe v poriadku a uz vobec nie je v poriadku aby si take hodnoty predavala svojmu dietatu.
myslis si ze ked platis za skolku tak ti ucitelka patri a mala by robit len to co sa tebe paci???si nezdravo podozrievava a urcite to nemas v makovici v poriadku, odporucam ti psychiatra alebo cestovanie

althejka
1. okt 2022

Si to predstavujem ako si posadim skolkara vecer a :" Synu, podiskutujme prosím o veciach závažných .Dnes 16:54 som zocila tvoju pedagogičku v reťazci obchodnom. .mal by si vedieť, že rukou zneuctenou tatérom vzala z regála namiesto čuča alkoholovú nádobu s Rumom čo bol konkrétne 40% The Demon's Share El Oro del Diablo. Týmto ju odsudzujem na alkoholizmus .
Vyvodím preto dôsledky ničivé a ona okrem poburujúceho teplakoidneho oblečenia a kaderníckeho počinu na temene dostane okamžitú výpoveď. Úž písem na testament aj petíciu. Prosím , dovtedy sa správaj ako by nič, normálne seď vzpriamene a radšej s ňou neudrziavaj očný kontakt. "

Či?

adri266
1. okt 2022

@dskjhfdlkdjhl Potetovana ucitelka MS s prefarbenymi vlasmi v teplakoch kupovala rum na vecer s priatelom, smie sa to???

Takto by to uz mohlo byt komplet, nie?

adrianap83
1. okt 2022

@althejka perfektne 😂🙈

liusa82
1. okt 2022

V niektorých profesiách je to inak nežiadúce byť potetovaný.Ale záleží aj aké to tetko je teda velkosť a tak.Ja tiež nie som fanúšik tetovania a na učitelke by sa mi tiež nepáčilo dačo velikánske cez celú ruku.Ale také tetko mierne to nepoviem.A fanúšik alkoholu nie som ani ja.V živote som nebola ani len pripitá,nie to ešte opitá.K žene mi to proste nepasuje sťať sa pod obraz boží a nepoznať mieru.Ale dať si pohárik,dva je zas o inom.Takže je pitie a pitie.A ked z nej v škôlke necitiš alkohol tak asi ťažko bude alkoholička

mirka3211
1. okt 2022

Dala som si tu namahu a prelistovala celu diskusiu a precitala kazde tvoje slovo... ucitelky by som sa vobec nebala ako vzoru, boj sa seba a tvojich "hodnot"-nehodnot... oznacit ucitelku s tetovanim za kriminalnicku, za rum v kosiku za alkoholicku a precitala som tu nieco aj o sexualnej orientacii.... akoze fakt sa bojim, čo doma robis ty a co za vzor maju v tebe tvoje deti, okrem sudenia a spehovania...

aduskatt
1. okt 2022

..a čo keď si s priateľom chceli urobiť pekný večer pri káve a punčových rezoch, do ktorých potrebuje rum? a ostatok si nechá na pečenie do Vianočných koláčikov? 🙂

viestta
1. okt 2022

Niekomu sa sypú piliny z uší, niekomu slama z topánok. Tu sa zišli obidva úkazy v jednej osobe.

domak2
1. okt 2022

Okamžite by som brala dieťa zo škôlky a ucila ho doma až po strednú školu a možno aj potom 😅

aurorastone
1. okt 2022

Ale aspoň adminky majú rozum a tu zavádzajúcu predložku dali preč, a to som ti chcela vytknúť aby si sa naučila používať správne predložky

zuzana76
1. okt 2022

@aaadkaaa učitelia bežne v práci fúkajú, raz za čas sa urobí razia , vylosuju pár mien a ti musia naklusat do riaditeľne, okrem vedenia je tam aj človek čo ma na starosti bezpečnosť pri práci, už som fukala niekoľko krát , samozrejme vždy nula

h2
1. okt 2022

@adri266 😂 Ešte si zabudla na vyholenú polku hlavy!

bielavila
1. okt 2022

@liusa82 ale to je len a len tvoja vec ze sa ti to nepaci, ty sa s tym zrovnaj, nie ucitelka, v dnesnej dobe napisat, ze su povolania kde tetovanie nieje ziaduce je nazor sedlaka z hornej dolnej, ked uz aj knazi, doktori, ci sudcovia , dekani maju tetovania, sbsolutne ani stipka tolerancie k inakosti, chcete aby bol kazdy taky ako si vy zelate ale takto to nefunguje, tetovanie a inskost patri ku kazdemu povolaniu ked ho nijak neovolyvnuje v praci, komu sa nepaci nech sa on s tym zrovna a nie ze cakat ze to niekto bude riesit za teba a to takym sposobom, ze bude svoju inakost menit alebo skryvat☺️ Ucitel s tetivanim je uplne rovnaky ucitel ako ten bez tetovania len ma pokreslenu ruku, nic ine tam hladat netreba☺️

aaadkaaa
1. okt 2022

@zuzana76 ano, ja viem, je to bezna prax, ale nie na popud rodica...o to ide...

dskjhfdlkdjhl
1. okt 2022

@adri266 moze byt🙂 Este by som pridala, ze ju videla mamicka po lobotomii😀