Učiteľka MŠ pije
Ahojte, neviem ani ako začať túto tému. No jednoducho včera po vyzdvihnutí dieťaťa zo škôlky som bola nakúpiť a v obchode sme stretli pani učiteľku zo škôlky, akurát si nakladala do košíka rum. Ma skoro porazilo. Ešte som sa jej spýtala že či ide niekde gratulovať ale ona že nie, že si idú robiť pekný večer s priateľom.... Keby to bolo nejaké pivo alebo víno tak ešte ok nejako to vezmem, ale ten rum ma fakt dosť nechutne prekvapil a mám dosť zlý pocit z toho že taký človek čo pije tvrdé učí moje dieťa. Stretli ste sa s niečím takým aj vy? Ako by ste reagovali na mojom mieste?
A naco sa nej pozeras do kosika co nakupuje?
Ja mám zly pocit skôr z toho ,že taká paranoidna osoba ako ty vychováva decko. 😒
@bielavila tam som sa vyjadrila že záleží aké. Ak je to niečo ohavné dajaká čmáranina to fakt nebude velmi vkusné.A niektoré tetovania sú ozaj otrasné to si povedzme otvorene.To kašlanie na ostatných som myslela skôr v zmysle na seba.Je mi jedno čo si o mne kto myslí nie o učitelke
Autorka, ty si chora odoba.ako vies, ze sa dala dolu z alkoholu? Ma sa spamatat? A z coho? Ze si dovolila kupit flasu alkoholu? A? To nikde nie je napisane, ze si ucitelka v sukromi nemoze dat poharik, ze si da tetovanie, pirsing? Co teba do toho? Je to jej sukromny zivot. Ona riedi tvoj? Ci ma vlasy fialove, modre je jej vec, pokial si plni svoje povinnosti v praci. Ak sa ti nepaci, hladaj cirkevnu skolku, kdr su mnisky. Len si dsj poxor, aby si aj tie z takychto prijemnych mamiciek nezacali kupovat rum.
Už si aj na modrom komikovi na insta 🤣🤣🤣
@anonymous87 tak ja idem rýchlo odniesť dcéru do domova a druhu hneď po pôrode dám na adopciu 🤣🤣🤣
Mozno ta chela za tvoju vtieravu, nevhodnu poznamku len nasrat 😁 a v skutocnosti isla len piect kolac alebo kokosove gulky. Keby si vydela nasu pivnicu, dostala by si mrtvicu a tiez mame maleho syna 😂 . Rocne vypijeme asi aj tak len flasu vina s muzom, aj to nie naraz. Ved aj keby si dala dve koly s rumom, na mol z toho nebude, ci?
Keby na mna v tej skolke ale dychla a tahalo by z nej, tsk by videli au potom ten cirkus! Ale takto bez dovodne?
toto snad nemyslis vazne🙆🏼♀️ sa trosku zamysli nad tym co si sem vlastne napisala
Autorka@. Super 13. Strán. Si tam🤦
@basullinka no vidíš, už vieš čo máš robiť v piatky, ale pozor na to ak budeš v práci ráno, tak im to oznam ráno keď deti dovedú do škôlky 🤣🤣🤣🤣
A autorka už je fuč. Ale sa každý asi pobavil 🫢.
Milá moja krátky rukáv si dáva preto, ze je v tej triede s ďalšími 20 ľuďmi a je tam teplo a nie aby ukazovala tetovania, bože teba museli riadne bit na skole pri takomto správaní... Ty budeš jedna z tých co chodia kolenacky každý deň do kostola a potom len na každého kydas
Ach, čím viac tvojich komentárov čítam tým viac pochybujem o tvojej normalbosti... To ma cely deň sa hrať s detmi v rifliach... Nech sa páči zajtra je nedeľa môžeš si to vyskúšať, ráno si daj rifle a hraj sa celý deň v tom
ty si uplne trafena 🙄🤦🏼♀️ dufam, ze ty tiez pijes len cistu vodu
Som učiteľka a presne kvóli takým osobám ako je tento anomym ODMIETAM učiť v nasej dedine. Nemam veru za potrebu, aby o mne niekto na nete rozoberal obsah mojho kosika.
Ja sa vlastne ani necudujem, ze tato spolocnost je momentalne v takych srackach ako je. Verim tomu, ze normalne zeny, maminy su mimo kona, lebo totu je posledny cas jedna zumpa za druhou.
@mery333 normalne su aj tu, napr. v komentaroch, a napr. si teraz s manzelom davaju pivko pri filme 🙂
akoze ale fakt uplne chore, aby niekto cudzi rozoberal niekoho ineho nakupny kosik a co si kupuje domov.
Ja tiez neriesim preplnene nakupne kose čipsov, veľké 6ks balenia coly aj po 3x,… nech si kazdy vo svojom volnom case kupuje a robi co chce, ak ucitelka neuci opita, nie je problem…
by som sa pozrela, co ma doma autorka, dufam ze naozaj len pohare a cistu vodu z vodovodu
Preco sa nestazujes u riaditelky v skolke? Ved ona ti najlepsie povie ci je ucitelka pocas pracovnej doby triezva ci zvlada svoju pracu napriek vecernym zabavam s priatelom. Vypisovanie na modrom koniku ti nijak nepomoze iba co "naseries" ostatne zeny co nikomu do kosika necumia
došla som po tretiu stranu.. som učiteľka, pracujem s deťmi s VNP - úrovňou porovnateľnou so škôlkarmi - tiež mám oblečené tepláky, pretože ich jednak kŕmim, jednak učím maľovať, či skladať kocky na koberci - teplákmi si chránim oblečenie, v ktorom prídem do práce (často nosím sukňu, šaty - nebudem sa v nich váľať po zemi). K tetovaniu učiteľky - je to jej telo, jej voľba, nikoho do toho nič. Mamičky tvojho typu z nás vysávajú energiu viac ako deti. Aj keby mala v košíku demižón vína, či sud piva, teba do toho nič.
P.S. práve som si s manželom naliala víno, snáď budem do pondelkového rána triezva 🤣🤷🏻♀️ no comment mamička 🤦🏻♀️
Ako sprievod pri čítaní tohto príspevku mám normálne až chuť naliať si za jeden pohárik s ľadom a zapáliť si.. 😃
Mňa už ozaj j*bne... Ze mala červene vlasy, ty ozaj obmedzená... Ty si vlasy nefarbis? Túto diskusiu si ozaj prečítam celú, aj keď nemám čas, ale kým to nedocitam nejdem spat... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@oblecenie99 my sme dnes riadne vymrzli. Chlap uvaril čaj. Udrel tam pol fľaše rumu. 🙄Keď zajtra vymrzneme rovnako, tak ju dorazíme. V konečnom dôsledku fľaša rumu pre dvoch na víkend vôbec nie je vela🤩
Muz je od vcera soplavy uvarila som mu caj s rumom.a vies co?dala som si tiez.tiez robim s detmi.ides ma udat?fakt zeny uz vam nacisto harasi?ved si ho nenosi do skolky v ploskacke hadam...
Nechceš sa dať liečiť ???!!
Čo ty máš vysvetľovať dieťaťu, že čo kupovala učiteľka a načo? Čo vás je vôbec do toho ?
Zena, prepac, ale ty si odkial vyliezla?z akej diery?si strasne primitivna, dakujem Bohu, ze taketo mentalne atletky nemam medzi rodicmi mojich ziakov
Pri takych materiach ako ty uz o par rokov nebude nikto pracovat v skolstve
Nie si normalna. Napisala by som zo srdca co si myslim ale nema to vyznam.
Poradim ti.... vezmi dieta a daj ho do inej skolky a ty sa preliec.
Bože, precitala som len začiatok témy.. ale mne jefakt na grc, to akože na základe jednej fľaše a tetovania učiteľku zaskatulkujes ako nejakú asocialku? To fakt?
Btw má napadlo, keď si sa hneď spýtala či ide gratulovať, z toho mi vychádza že gratulácia s alkoholom ti príde normálna - takže keď niekomu podarujes tvrdý alkohol tak je to alkoholik? 🤔🤔
Ja len jednu vec: kolko reakcii pod vymyslenym prispevkom! Uplne taky isty styl ako ta akoze 44 rocna, co sa citila vcera ponizena. Admin, aj ja chcem brigadu, kde si vymyslas prispevky!

@bielavila ani ja by som to v povolaní mať nemala, tiež mám takú funkciu tak ani nemám.Ale to preto, že sa to nepáči mne osobne a nie ludom.Na tých ja kašlem.Ty si svoj názor povedala ja tiež svoj