Učiteľka MŠ pije
Ahojte, neviem ani ako začať túto tému. No jednoducho včera po vyzdvihnutí dieťaťa zo škôlky som bola nakúpiť a v obchode sme stretli pani učiteľku zo škôlky, akurát si nakladala do košíka rum. Ma skoro porazilo. Ešte som sa jej spýtala že či ide niekde gratulovať ale ona že nie, že si idú robiť pekný večer s priateľom.... Keby to bolo nejaké pivo alebo víno tak ešte ok nejako to vezmem, ale ten rum ma fakt dosť nechutne prekvapil a mám dosť zlý pocit z toho že taký človek čo pije tvrdé učí moje dieťa. Stretli ste sa s niečím takým aj vy? Ako by ste reagovali na mojom mieste?
A co by podla teba mali mat ucitelky v skolke oblecene? Kostymcek? Ved sa hraju cele dni s detmi..No pozri,ty mas vzdy moznost umiestnit svoje dieta do inej skolky,alebo rovno do klastora.
A za to ze ona je uxitelka nemozw vo svojom volne pit a zabavit sa? Policajti.lekari a pod mozu? Ci? Ani to nie?
Prepac ale hadam sa nema valat s detmi po koberci v kostyme 🤦🏼♀️ Mala by si sa zamysliet nad naozajstnymi hodnotami. Lebo potetovana rockerka moze byt (nemusi) 100x moralnejsi clovek ako farizej z 1.rady kostola (a to pisem ako veriaca kt do kostola aj chodi).
Učiteľka je v teplákoch, lebo sa hraje s deťmi. Je to jej pracovné oblečenie. Tetovanie je dnes normálna vec, súkromná. Ak sa Tvoje dieťa rozhodne v 16tich, že chce tetovanie, určite to nebude po vzore tejto konkrétnej učiteľky. Alkohol vidí všade, aj v časopise, ktorý máš na stole. Vy rodičia určujete jeho vzťah k alkoholu. nie učiteľka, ktorá si v piatok večer, doma, urobí jeden drink.
V prvom rade svoje dieťa vychováva RODIČ a aj príkladom. Tvoje dieťa vidí, ako sa staráš do čoho Ťa nič. Netaktne, anonymné riešiš súkromné záležitosti iných ľudí.
Toto nemôže byť reálne. Žeby téma na rozprúdenie vášní? Alkohol v piatok večer a tetovania? Tvoje dieťa v živote nevidelo alkohol a potetovaných ľudí? Je maximálne drzé komentovať ľuďom nákup. Mimochodom, tvoja dcérka by si ani nevšimla, čo učiteľka kupuje, keby si sa do toho nestarala.
@aaao poznám rehoľu, v ktorej sestry vyrábajú likéry, takže aj to by mohlo autorke prekážať!

Ty nemáš čo dieťaťu vysvetľovať, čo má pani učiteľka v košíku, lebo sa jej doňho nemáš pozerať a už vôbec sa vypytovať čo na čo má. Moje dieťa má potetovanu učiteľku a ďakujem nebesiam za ňu a dúfam, že ju bude mať ešte dlho. Svoje dieťa máš učiť tomu, že svet je farebný, ľudia sú rôzni, a hodnotiť človeka môžeš podľa jeho správania sa k ostatným. Ja sa jej čudujem, že ti vôbec pekne odpovedala a neposlala ťa do teplých krajín. Za to si zaslúži plusový bod. Keby bola taká ako ty, tak by si nedopadla dobre. Ty sa bojíš, že ona ti ho pokazí? Ja sa totiž obávam, že ty pokazíš jeho. A ďalších takýchto obmedzených ľudí ozaj nepotrebujeme.
@michellemary ooo tak do takej by som bola asi ochotna aj vstupit 🤣🤣
Však si daj dieťa do súkromnej škôlky ak sa ti nepáči. Možno tá potetovaná učiteľka je rozumovo určite múdrejšia ako ty, lebo mi pripadáš ako taká dedinská hus. To ty si si nikdy nedala pohárik a na druhý deň ak máš ísť do roboty si berieš dovolenku?
Cize podla logiky autorky: tetovani ludia nemaju mat deti, lebo ved ako ich vychovaju? Dalsich potetovanych?
Pane boze udri 😅🙏
Cim viac pises a snazis sa to vysvetlit,tym viac mi pride ,ze si uplne na hlavu..uz to nerob.
Ono, na práci učiteľa vôbec nie je náročná tá časť s deťmi. Ale tá časť s rodičmi..
Akože... Kto dnes chodí gratulovať s rumom? 🤣 OK, ak to nie je minimálne Diolomatico rum... A čo ty vieš, možno išla upiecť opitého Izidora alebo dáva rum do tiramisu 🤦♀️nabudúce nekukaj ľuďom do košíka, lebo tam bude mat kondómy a povieš o nej, ze je prostitútka
Mozno teb rum si dala na nervy aby sa dala do kopy z vasho dietata😂😂😂
@3009 ono to práve že súkromná škôlka je, preto ma to aj tak zaráža, že za toto platíme každý mesiac také peniaze? Za učiteľku čo je potetovana jak nejaký kriminálnik a ešte aj pije? V lete mala vyholenu polovicu hlavy a červené vlasy... takéto excesy podľa mňa nie sú vhodné u niekoho kto pracuje s deťmi. Teraz sa tu všetci ozyvate že si môže robiť čo chce ale chcela by som vidieť keby sa vás tá situácia reálne týkala...
Ja mat take matky v skolke tiez pijem 😂😂😂
Ja normálne neverím že toto je reálna téma 🤦 dúfam že ty si nikdy nedáš za pohárik a nikdy nie si unavená, lebo pokiaľ áno pošli mi kontakt na tvojho zamestnávateľa a asi ho o tom informujem. To že učiteľka nosí schválne krátky rukáv aby ukázala tetovania? Odporúčame aby zriaďovateľ prestal v triede kúriť aby bola učiteľke zima a dala si na seba aj mikinu. A posledná vec, verím že keď sa hráš doma s dieťaťom tak minimálne v nejakom značkovom kostime. Prepáč ty nemáš čas hrať sa s ním, ty musíš riešiť životy druhých na MK 🤷
@autor: nie nezaujima ma ci ucitelka mojho dietata, tetovanie, dredy, kruhy v usiach, alebo nosi ihlicky do skolky. Zaujimalo ma, ci sa moje decko rano tesilo do skolky, lebo pani ucitelka je super… btw, treba vies dceru k tolerantnosti, nie k uniformite, lebo presne take deti potom sikanuju inych, lebo sa “vymykaju normalu”.. K nazizaniu do nakupneho kosika sa nevyjadrujem… to je podla mna cez…
PS: my sme nasu pani ucitelku bezne stretavali na akciach typu sutaz vo vareni gulasu, alebo len tak na teraske s poharom vina… vobec mi nenapadlo sa nad tym pozastavit, pokial to bolo po jej pracovnom case
Autorka, ty chces tuto temu dostat asi mimo modreho kona, vsak? Na fb ci kam sa posuvaju vycapuju debilne temy z kona?
@autorka, nikdy som sa nestarala do toho, čo druhý robia, pokiaľ sa ma to nedotýkalo ... nestaraj sa ty do života učiteľky, jej výzoru, určite si robí svoju robotu dobre ...a ešte jeden poznatok zo života: druhých život rieši ten, kto má problémy vo svojom vlastnom živote, ale nevidí ich, resp. ich vidieť nechce ...
Nehľadaj problém tam, kde nie je ...
Tebe hrabe úplne??? A čo tam má učiteľka nosiť Business handry??? Je ok keď ma tepláky, ved robí s deťmi, nesedí za PC! A že všetci chodíte pekne upraveni? Ty si robíš prdel, toto musí byť trolling 🤣ja verím, ze sa tu ta učiteľka nájde a v pondelok ti to spočíta
Inac dievcata, ja si realne predstavujem tu situaciu. Jeej dobry den pani ucitelka. Ale coze to mate v kosiku? RUM? Nebodaj idete niekomu gratulovat?
Nie, nie… idem si urobit pekny vecer s priatelom ….
A potom zdesenie na tvari autorky a znechutene odkracanie v bussines kostimceku a 12 cm ihlickach (predpokladam pani autorka, ze ine ani nenosis preboha, toboz nie teplaky. Ak ano, chod sa hanbit) 🤦♀️
Ja chapem pani co to napisala tetovanie tiez nejak neuznavam,hoci som vystredny typ v obliekani a malovani,ale chapem autorku ze sa zlakla ked pani ucitelka vieme ako by mala posobit,neznym hlasom,milou a uprimnou povahou a dobrosrdecnostou,zial dnes je uz aj takato doma ze taketo potetovane ucitelky mozme stretnut.No nemyslim si ze by s tym rumom prehanala urcite si chcela dat s partnerom,ale ak mas autorka obavy tak si ju odsleduj,lebo v dnesnej dobe je veru vsetko mozne ako aj vyoperovala pani velmi uspesna lekarka ine oko takze v tejto dobe sa ani necudujem.
Tak si nechaj dieťa doma, kým mu nájdeš inú , vyhovujúcu škôlku. Ak ťa poburuje aj letný, možno trochu extra, no stále slušný účes učiteľky. Ak je problém ešte aj červená farba vlasov.
Ako vieš, že pije? Jeden pohár v piatok večer nie je alkoholizmus. Je to od teba už reálne ohováranie. Rirs to s riaditeľkou prosím ťa. ja by som nechcela, aby si o mne toto rodičia mysleli. Nech jej dá fúkať v práci. Aby si bola kľudná.
Ale radšej tam už ani nechod. Pošli muža po veci. Nech ťa tam v hniezde nerestí neporazí.
Normálne si sadni za pc, napíš žiadosť o preradenie tvojho dieťaťa do inej škôlky a máš pokoj... A potom si už môžeš pokojne sadnúť a vyhľadať číslo psychológa...
Autorka,tebe riadne prepina 🤦♀️ este ju udaj za to,ze mala farebne vlasy cez leto pocas dovolenky🤦♀️ja si myslim,ze platis za to ze sa ti stara o dieta a nie za to,ako vyzera,alebo ze si dovolila nakupovat v obchode.btw,vsetky ucitelky nosia pohodlne oblecenie v skolke,hadam sa nebude po koberci gulat v kostyme alebo bluzocke.predpokladam,ze nikomu z rodicov to nevadi,len tebe.teraz chudera bude mat opletacky kvoli takejto zakomplexovanej koze.bodaj by sa tu spoznala a podala staznost na teba za ohovaranie!
si hlúpa, pribrzdená, nevychovaná malomeštiacka trapka. A najviac sa mi páčila veta "Nepotrebujem aby mi ešte decko propagovalo aj chlastanie". Tvoje decko figu vedelo, čo má učiteľka v košíku, kým si mu to nevyslepičila a určite ho dobre poštvala proti nej, fuj, pani učiteľka mala v košíku také škaredé a potom bude opitá, fuj!!! No, ako sa hovorí v ČR, Pane Bože, do čehos´ to duši dal...

Pokiaľ nechodí do prace podgurazena tak ta do toho nič.