Učiteľka MŠ pije
Ahojte, neviem ani ako začať túto tému. No jednoducho včera po vyzdvihnutí dieťaťa zo škôlky som bola nakúpiť a v obchode sme stretli pani učiteľku zo škôlky, akurát si nakladala do košíka rum. Ma skoro porazilo. Ešte som sa jej spýtala že či ide niekde gratulovať ale ona že nie, že si idú robiť pekný večer s priateľom.... Keby to bolo nejaké pivo alebo víno tak ešte ok nejako to vezmem, ale ten rum ma fakt dosť nechutne prekvapil a mám dosť zlý pocit z toho že taký človek čo pije tvrdé učí moje dieťa. Stretli ste sa s niečím takým aj vy? Ako by ste reagovali na mojom mieste?
Sme v 21.storoci. Uz sme tak vyspeli ludia,ze posudzovanie ludi na zaklade tetovania alebo cohokolvek ineho uz proste do tohto storocia nepatri. A ze si niekto da cez vikend alebo po veceroch alkohol,je snad jeho vec. Ak sa ti zda,ze z nej tiahne pocas dna,zmien sa o tom riaditelke,ale pokial sa ti len zda unavena,tak neries. Ja poobede chodim vyflusnuta z roboty a to ako je rok dlhy,nepijem alkohol.
Ako prepáč, ale som nevedela že podmienkou učenia v MŠ je abstinencia a sú zakázane tetovania. Ak máš o učiteľke pochybnosti, rieš to s riaditeľkou. Dôležité je, ako si plní povinnosti v práci, ale nie formou, že tebe sa zdá! Dieťa sa na ňu tiež sťažuje? Ja si myslim, že zo školstva je MŠ najvyčerpavajucejsia časť. A to som učila na SŠ a niekedy som ledva vliekla nohy domov a nie nebol v tom alkohol!!!
Myslím, že teraz si urazila plno učiteliek, ktoré svoju pracu robia naj ako sa dá, deťom dávajú zo seba 120%, večer trávia nad prípravami a pisomkami. A pri tom by stačilo nevyzeráť unavené a nemať tetovanie. 🙈
@jaskolka ja by som mala asi utekať tiež preč, sa mi stalo, že z dlhej prechádzky sme sa zastavili na jednej terase na pivko, zhodou okolností sme tam stretli dvoch žiačikov aj s rodičmi, chvíľu blbý pocit, ale muž mi hovorí, že či som pipi, že vo svojom vôľnom čase si môžem robiť, čo chcem a neválam sa tam po zemi, hádam nebudem kvôli jednému pivu šalieť. Ale gól bol v pondelok, keď mi jeden zo žiačikov zahlásil na plnú chodbu v škole a plné ústa, že "jeeeej, teba som stretol v tej krčme", skoro som sa v .... videla 🙂
Na hranicu s nou a pred vsetkymi upalit!
90% mozgu tvorí kvapalina, v tvojom prípade brzdová
Ty veľmi dobre vieš prečo si toto nenapísala pod svojim nickom. Život by bol krajší keby sa každý staral o seba. Za mňa vrchol ze sleduješ co ina osoba nakupuje. A to fakt tvoje skolkarske dieťa pochopilo a trápilo co si učiteľka kúpila?
Aspon vidis ako je na tom nase skolstvo. Miesto drinku v bare si musime kupovat rum v potravinach. Setrime kde sa da. 😋
Tak Teba je velke.....co robi v osobnom zivote. Aj keby prevadzala orgie a svoje pracovne povinnosti si riadne plnila mozes jej tak fukat praskovy cukor niekde...ako hovori moj otec. Este,ze si nevidela v kosiku, ze ma balicek kondomov a nezapotila nieco trapnejsie 🤭Niektore ste fakt nenormalne furie az sa cudujem ako mozete existovat same so sebou 🙈 mas moznost prelozit si dieta inam. Nik Ti nebrani. Urobis tej ucitelke vlastne laskavost... Zeby ona nosila kvoli Tebe dlhy rukav aby "neprovokovala" a nemohla svoj volny cas travit ako ona sama uzna za vhodne...tuki tuk 🙆
Divná si ty .Kebyže vidíš tri litre vína tak to je v pohode .Ale z litra rumu tu robíš drámu.Ty si nikdy nedáš piatok alebo sobotu dáky drink s mužom? A unavená s práce ty nechodíš? Ja bežné aj cez týždeň som unavená s ľudí a podaktorí sú takí ako ty do všetkého starajúci.Pondelok nech muž keď odovzdá dieťa tak na nech jej dá fúkať.A to tetovanie tak keď ho už má tak čo ho má schovávať? Však na to ho má , aby ho bolo vidno.Ty si celá čudná keď toto riešiš
no bodaj by nepila ked ma viac takych rodicov v triede ako si ty 🤔🙊
Vieš čo aj ja som stále unavená, minule mi kamoška ooved, že či som prežúrovala celú noc, vyzerám totálne rozbitá.
Keby vedela, že to mám zo zdravotných problemov....
Nie si normálna a to som sa ešte pekne vyjadrila na teba.
Ty si neskutocne drzy clovek.Drzo cumis ludom do nakupneho kosika a este mas tu drzost sa jej opytat na co ma rum 🤦♀️ Aj ucitelka si vo svojom volnom case moze robit,jest a pit co len chce.Mas pravdu posla muza do skolky najlepsie v doprovode polijajtov nech jej daju fukat.Nenapisala si nic o tom aka je ucitelka,ale to asi nieje podstatne...
Ja som to písala anonymne aby sa nestalo že sa náhodou spozná alebo ju spozná vedenie a bude mať kvôli tomu problémy v práci. Okrem toho si myslím že učiteľka je povolanie ktoré sa robí s ľuďmi a na také povolanie by mal mať človek isté osobnostné predpoklady a nejako sa aj prezentovať. potom tie deti vidia tetovania a povedia si že je ok to mať a budú chcieť tiež a to už potom ťažko tým deťom vysvetliť keď tú učiteľku majú za vzor. Nepotrebujem aby mi ešte decko propagovalo aj chlastanie. Tie tetovania asi mala zvážiť ak vedela že chce byť učiteľka. My rodičia stále chodíme upravení oblečení vyzdvihnúť deti a učiteľka koľkokrát v teplákoch ako doma v obývačke...
Vieš, únava môže byť dôsledok skvelého dňa s deťmi - to sa hneď v šatni spýtaj čo robili svojho dieťaťa , potom vynásob 20 a máš dôvod únavy.
Tiež to ale môže byť dôsledok nejakej choroby, unavovy syndróm, kedy človek ledva rozpráva je po viacerých, aj infekčných. Taká mononukleóza, vyskytuje sa aj v škôlke, ani nemusí vedieť, že ju prekonala.
A hej, vieš kedy som si dala, doma, pohár vína? Po rodičovskom - kedy som reálne rozmýšľala nad zmenou práce.
Niekedy si myslím, že tie pani učiteľky to majú ťažšie s niektorými rodičmi ako s deťmi 😃
No takto, verím, že aj lekár, ku ktorému chodíš občas pije, aj právnik, čo ťa raz možno rozvedie občas pije, aj minister financií, čo ti zdvihne dane občas pije, aj kolotočiar, ktorý krúti na labuti tvoje dieťa občas pije, aj.......
Ale ono naozaj je uplne vporiadku mat tetovanie. Za to ze ty nie si s tym v poriadku to uz je tvoja vec. A dufam ze nemas prepichnute usi a ani vlasy prefarbene, pretoze to je tiez zmena zovnajsku ako aj tetovanie.
Ty si dobre drzé tela, nevychovane. Čumieť ľuďom do nákupného košíka! Akurát si sa dobre strápnila
Toto musi byt vymyslena tema.. neverim
daj si teplaky, kto ti brani,nejdes na oficialnu navstevu ale vyzdvihnut dieta zo skolky...
Ja sa jej ani nedivim,keby som bola ucitelka,co ma na starost 20 malych upistanych deti a k tomu takychto rodicov,co za vsetkym hladaju problem,tiez si kazdy piatok ulejem😂 Nezabudni skontrolovat v pondelok aj ci nosi spodne pradlo a ake☝️Mozno ma cipkovane tangace a to by uz mohlo nieco znamenat😳🤭
Boze moj, povedzte mi, ze toto je vymyslene..
Ja len, že aj ex minister školstva bol potetovany sodoma Gomora Cecílie 🤣🤣🤣🤣
@dievcacitajucelist keby len tetovanie bol jeho jediný "hriech" 😂😂😂😂😂😂

Inak aj to jej vyjadrenie “pekny vecer s priatelom”…ocividne praktizuje predmanzelsky sex! Cundra!!!
Keby ucim tvoje dieta, asi pijem uz od rana 🤦♀️