Učiteľka MŠ pije
Ahojte, neviem ani ako začať túto tému. No jednoducho včera po vyzdvihnutí dieťaťa zo škôlky som bola nakúpiť a v obchode sme stretli pani učiteľku zo škôlky, akurát si nakladala do košíka rum. Ma skoro porazilo. Ešte som sa jej spýtala že či ide niekde gratulovať ale ona že nie, že si idú robiť pekný večer s priateľom.... Keby to bolo nejaké pivo alebo víno tak ešte ok nejako to vezmem, ale ten rum ma fakt dosť nechutne prekvapil a mám dosť zlý pocit z toho že taký človek čo pije tvrdé učí moje dieťa. Stretli ste sa s niečím takým aj vy? Ako by ste reagovali na mojom mieste?
Milá autorka dole sa môžeš dat aj z vína a piva a platí to aj opačne ze nie keď si dáš automaticky tvrdé tak sa musíš dat dole.
Mňa by veľmi zaujímalo akú prácu vykonávas ty.
A je veľmi veľmi neslušné cumiet iným do košíka a ešte aj výzve das co to ma a načo to ma
@heidy222 a to veru že by som už lezbu nepredychala. Aby ešte deti videli tieto zvrátenosti v škôlke tak to teda nie. Nech si to robia doma za zatvorenými dverami ok beriem ale raz by decko povedalo že sa riaditeľka pusinkovala so ženou v škôlke alebo dačo... No fuj zle mi je
Preco by si nemohla dat tbrdy alkohol? Ja si sam tiez ked idwm von a dam si viac ako 1-2 pohariky a preco ne? Je to jej sukromny zivot do ktoreho teba nic nastastie...a ty sa jej nemas co vypytovat co ona pije a nepije aj keby bednicku vypili..pokial nepije v praci alebo nezanedbava svoje deti teba je do toho NIČ...mna keby si sa takto vypytovala tak ver ze viac by si to neurobila
Toto by som ani ja netolerovala! "Dat sa dole z tvrdeho", keby sa ozrala z vina, ok, ale toto je fakt cez ciaru!🤪
Ps aspon by som mala tip, co jej kupit na konci roka.
Daj sa liečiť ty puritánka 🤦 Koľko ľudí ti tu má ešte napísať že si úplne mimo? Veď si to všetko prečítaj odznova, nie je tu jediná žena čo by ti dala za pravdu. Porozmýšľaj čím to bude.
ty si dnes vyšla z jaskyne že? na aké zvrátenosti by sa tie deti mali dívať, čo si to tam bude rozdávať na stole v jedálni🙉
@moni73 možno že jej aj kúpim tú fľašu, sa možno zahanbi zamyslí ako pôsobí a aký dojem vyvoláva v ľuďoch
nič nekupuj objednaj sa k psychiatrovi, najlepšie čo najskôr
Ok, myslim, ze uz si dost naznacila, ze si si to cele vymyslela. Ak vobec dieta mas.
@ana82 no ja problém s alkoholom nemám...
možno nie s alkoholom, ale normálna si neni určite
Ani ona ho nemá, ver mi, inak by nemohla učiť !
moja zlata, moja mama je cela potetovana, mala modre vlasy, piercingy od mojho skolskarkeho veku - tebe uplne preskocilo, si zo stredoveku na zaklade tych predsudkov? co nam ma na tom vadit? nemalo to na mna vplyv, tetovania nemam - lebo som nenasla take co by som chcela cely zivot, vlasy hnede, kriminalnik nie je ani ona, ani ja, cely zivot som mala vynikajuce vysledky v skole, mam dobru poziciu v praci, nikdy som nefajcila, nedrogivala, nepila, nechodila poza skolu, proste total budbe decko knihomol som bola :D... tak mi zopakuj co take strasne sposobili tie tetovania co moja mama vystavuje svetu...
ty si s manzelom v zivote nepila? ci kamaratkami??? ona nesmie prist na pracovisko opita, to je vsetko. nic ti ani oraci nie je dlzna vo svojom volnom case.
v platenom case ma vykonavat svoju roboty v plnom rozmere - ked padne, ma svoj sukromny zivot
Ale s hlavou, pochopíš to už konečne, alebo koľko báb ti to ešte napísať?
Áno to bude dobrý nápad, kúp jej fľašu a zaplať jej jednu kerku, isto sa poteší 🙈 a bežne vídať učiteľky muchlovať sa v škôlke s manželmi, prip. partnerkami takže určite to je veľmi zlý vzor taká lesba 🙈 sa aj čudujem že tu strácam čas
Milá autorka, pre teba je prízemné pitie alkoholu, tetovanie, farbenie vlasov či iná sexuálna orientácia. Pre nás si prízemná ty...
Predpokladám že si jednoduchšia žienka, niekde od Hornej Marikovej, čo chodí poctivo ohovárať do kostola, a cez predné okna domu hodnotí ako žijú všetci susedia 🫣🤭 Je mi ľúto jedine pani učiteľky a verim že tvoje deti v dospelosti vyrastú na ľudí s väčším rozhľadom a nebudú mat potrebu riešiť životy ostatných. Prajem pekný víkend, a odporúčam ti pani učiteľke urobiť sluzbu tým, že svoje dieťa zo škôlky odhlásiš ❣️
Moje nervy, tu fakt nie je rady ani pomoci ... idem ja radšej variť, aby som nebola vyhodnotená, ako nezodpovedná matka a vychoška, ktorá dáva zlý príklad tým, že číta koňa a takéto témy na ťažké pobavenie 🙂
a sup sup do kostola vymachat si usta v svetenej vode za tie sprostosti co ti z nej povypadali ... a modli sa nech fararko nieje gay lebo inak ta tam hned aj j..e mas to tazke v dnesnej dobe ked pre 98% je ucitelka uplne normalna a pre 100% si ty zrela na ustav
Tomu dieťaťu je tak graciózne u prdele ako vyzerá učiteľka, aj tak si ju pamätať nebude🤣 V súkromnej škôlke platíš za služby tebe a tvojmu dieťaťu, ty neplatíš učiteľku aby spĺňala tvoje predstavy. Keď si s tým není stotožnená a evidentne máš len ty zaujatosť voči učiteľke, tak si dieťa zo škôlky zober a preraď inde.
@jane1987 asi aj sledujú. Mala som raz matku jednej mojej žiačky a ta mi vždy, ked som mala meniny alebo bol Deň učitelov, doniesla flašku vínka. A vždy povedala:,, Len si dajte, pri tejto práci je to nevyhnutnosť" :D
Akože prepáčte ale keby vám zaklamala a povedala že ide piecť pralinky tak ste spokojná? Ja viem že ste matka dieťaťa ktoré učí,ale vás je veľký prd do toho čo robí cudzia žena vo svojom voľnom čase. A do toho že má tetovanie vás je tiež prd,je to jej telo nemusí sa ostatných pýtať či si môže dať tetovanie. Už je na rodičoch ako vysvetlia deťom význam tetovania , či ako úbožiaci čo zosmiešňujú ľudí alebo normálne že si dávajú ľudia vytetovať na časti tela spomienky alebo niečo čo im niekoho pripomína. A to že býva pani učiteľka často unavená , neviem či ste počuli o tom že keď ľudia bývajú unavený tak im chýba nejaký vitamín Fe,D ... Takže sa prestaňte starať do druhých ľudí
A inak si začínam myslieť, vlastne som presvedčená o tíme, že táto téma je vymyslená. Tie bludy sa stupňujú, normálna reakcia a argumenty žiadne....na stopro
ešte raz a už si to uvedom, teba nemá čo zaujímať čo robí učiteľka vo svojom voľnom čase. Aj keby doma robila orgie je to jej vec, alebo máš tak prostoduchý život, že jej závidiš????
@martul ja som tu svojich argumentov dala dosť len očividne spoločnosť je nastavená na nulové hodnoty už v dnešnej dobe, toto je jak hrach o stenu tu...

@aaao tak toto je top komentár 🤣🤣🤣🤣🤣