icon

Učiteľka MŠ pije

1. okt 2022

Ahojte, neviem ani ako začať túto tému. No jednoducho včera po vyzdvihnutí dieťaťa zo škôlky som bola nakúpiť a v obchode sme stretli pani učiteľku zo škôlky, akurát si nakladala do košíka rum. Ma skoro porazilo. Ešte som sa jej spýtala že či ide niekde gratulovať ale ona že nie, že si idú robiť pekný večer s priateľom.... Keby to bolo nejaké pivo alebo víno tak ešte ok nejako to vezmem, ale ten rum ma fakt dosť nechutne prekvapil a mám dosť zlý pocit z toho že taký človek čo pije tvrdé učí moje dieťa. Stretli ste sa s niečím takým aj vy? Ako by ste reagovali na mojom mieste?

osky
1. okt 2022

Robis zavery z nicoho.
Je Max.netaktne cumet druhym do Kosika a Este Sa aj drzo pytat.
Ucitelka blba,uprimna...mohla povedat ze ide piect a bol by klud.
Ale pravdepodobne myslela,ze ty si podobne uprimna.
Isto by jej ani vo sne nenapadlo,co z toho vyrobis...

Unavena,ako bolo spominane,je z prace, nieto divu.
Kolko mas deti?
Ona ich tam ma viac ako ty.
A ty mas aku pracu?
Nechodis unavena?
Ja mam uzasnu pracu,vysnivanu a jednako pridem domov alo zbity pes.doslova...

Nemaluj certa na stenu .
Kym je o tvoje dieta dobre postarane ,nemas Sa coho bat.
A keby ozaj mala Problem s Alkoholom, ver mi,to by si riaditelka i kolegyne vsimli.a riesili by.nikto by si to nevzal na zodpovednost.
Upokoj Sa a neries.

h2
1. okt 2022

Čím viac autorkiných komentárov, tým viac pochybujem, že toto je reálne. To, že je niekto lesba, neznamená, že sa bude pusinkovať v práci so ženami! To, že si niekto kúpi fľašu rumu, neznamená, že ju celú naraz vypije. Poznám jednu osobu, ktorá nikdy nikde nič nepije, ani víno, ani pivo. Jediný alkohol, čo niekedy, málokedy, vypije, je čaj s rumom, pije to práve v takomto počasí, keď na ňu lezie nejaká nádcha. Ktovie, čo si o nej myslia ľudia, ak ju náhodou stretnú v obchode práve vtedy, keď si raz za rok ten rum kupuje.

januelik
1. okt 2022

@raszuz Ja si ho dám radšej ešte dnes, nech to vyprchá, aby v pondelok rodičia neodpadli🤣🤣🤣🤣

megan777
1. okt 2022

@anonymous87 to som nepovedala ,napisala som ze si ju treba odsledovat ak sa jej nieco nezda,ale prepacte nechcem nikoho urážať ,je to jeho vec ale ano ludia pozeraju aj dnes na tetovania ,prepacte moj nazor vyzera to vulgarneeeeee

zdenka11081983
1. okt 2022

Kokos ty na čom slapes žieňa? Neverim, že totok nie je nejaky troll.

viestta
1. okt 2022

Ty problém s alkoholom nemáš, to je pravda. Ty máš oveľa väčšie problémy. Len neviem, či na také problémy existuje liecba. Už teraz začínam lutovat tvoje deti. Tie si obmedzenú mamu nevybrali ale vychovávať ich bude ona.

autor
1. okt 2022

@megan777 no presne toto hovorím, tetovania na žene jak z nejakého kriminálu a idú ma tu ukameňovať. Veru sledovať ju budem že aké má správanie najbližšie týždne

elizabet173
1. okt 2022

@autorka ani som nedočítala, zjavne vymyslená téma na rozprúdenie vášní, postupne si pridávala tetovanie, vyholenú polovicu hlavy, neviem, čo je na 4. strane, možno si pridala, že sa ponúka na eskort. Podarilo sa, vymyslela si to dobre, už 6. strana.

ana82
1. okt 2022

@januelik @raszuz no baby myslím, že v pondelok bude razia na učiteľky😂😂
ešteže tu pani na to upozornila 😂

viestta
1. okt 2022

Nezabudni na ňu pravidelne volať políciu aby fukala. Z toho cirkusu sa budú deti spamätávat dlho.

elizabet173
1. okt 2022

@ana82 učiteľky už majú skúsenosti s pribrzdenými rodičmi a toto celé je vymyslené

kitycat
1. okt 2022

Prisla som sa pozret ako mohla takato tema za 2h ziskat 156 komentarov.

Pretoze niektori ludia v sebe nrmaju kuska zdraveho rozumu.. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

anonymous87
1. okt 2022

@megan777 @autor dievcata dufam, ze chodite v habite ✌️🤣
Povazovat v 21.storoci tetovanie za “vysadu” kriminalnikov a vulgarnost je prinajmensom zvlastne. Ako teda ucite deti k tolerancii?! Tiez im vravite, ze ta teta je fuj vulgarna, lebo ma tetovanie?

kleopatra114
1. okt 2022

V piatok večer mala v košíku rum, je proterovana, nosí krátke rukávy ?! Vies čo, byt tebou ja by som ju asi upálili ma hranici ako bosorku, kto to kedy videl, take nehoráznosti!

autor
1. okt 2022

@elizabet173 nič si vymýšľať nepotrebujem a už keď sme pri tom radšej by som si také niečo vymyslela ako keď to má byť bohužiaľ pravda lebo mať dieťa v triede s učiteľkou čo pije... Asi fakt pohľadam inú škôlku takú ktorá sa dá poriadne preveriť

gubcikova
1. okt 2022

To už ja aby som na seba zavolala sociálku 🤔🤭 potetovaný obaja rodičia,ja polka hlavy vystrihanú,k tomu sme cez leto sedávali na 🍻 a deti doma 😱 a dáme si aj doma víno a kedysi rum 😱😱😱 volajte žandáre

ana82
1. okt 2022

@kleopatra114 šak autorka už zbiera konáre, bo plyn je drahý 🙈

elizabet173
1. okt 2022

no a teraz tú o Červenej čiapočke.

sticker
anonymous87
1. okt 2022

@gubcikova ha a ja som si v piatok pred detmi naliala pohar vina 😂✌️ To uz je tiez na zandare 😂😂😂

gubcikova
1. okt 2022

@anonymous87 to si si ako dovolila 🤣🤭

jaskolka
1. okt 2022

Neverím ze toto je reálne.. Lebo autorka očividne absolútne neberie argumenty, čo jej tu píšu a ide si svoje.
Co sa týka tetovania, mala som kolegu v robote, v nemocnici. Vyzeral ako nejaký Viking, obrovsky, vysoký možno 2 metre, brada, fúzy, ruky, nohy, krk potetovany všetkým možným, od pirátov po nejaké avantgardne obrázky, a vieš, na akom oddeleni pracoval?
Na pôrodnickom. Bol to normálne pôrodnicky asistent. A mamičky (po prvom šoku) si žiadali len jeho, lebo ich vedel tak milo ukludnit, starať sa o ne pri bolestiach, že boli z neho úplne nadšené. A ani jedna neriešila, že ako vyzerá.

anulik12
1. okt 2022

Este z nej alkoholicku sprav 🤦‍♀️ No nic,aj pre hlupakov slnko svieti.

ana82
1. okt 2022

no to som zvedavá ako tú škôlku preveríš, lebo teda sklamem ťa, ale aj mníška si dá pohár vína aj štamprlku a vieš prečo lebo aj ona je človek
čo si odsleduješ učiteľky čo nakupujú🙈 aby si zachvíľu nebola na jojke " šialená mamička obťažuje učiteľky pri nákupoch" pre tv joj Rusľana

angeli121212
1. okt 2022

@jaskolka Ďakujem za krásny príbeh o tom ako nesúdiť ľudí podľa vzhľadu, pri čítaní tejto témy takto na ráno si mi týmto parádne zdvihla náladu a potešila moju vieru v to, že sú aj dobrí ľudia 🙂.

adrianap83
1. okt 2022

Úplne vážne, veď sa nad tým zamysli. Nikto by si to v škôlke nezobral na tričko, keby vedeli, že niektorá kolegyňa pije. Reálne by ju kolegyne a riaditeľka stiahli z obehu, už pri malom podozrení. Veď ver škôlke ako inštitúcií. Ano súkromná, ale pravidlá platia aj tu. Okrem toho, keby sa niečo fakt stalo, prídu o prácu všetci a iné dôsledky nespominam. Naozaj je len unavená, lebo sa tak intenzívne venovala detom, aj Tvojmu.
A už Ti prajem príjemný deň. A nerieš blbosti😉

aurora33
1. okt 2022

Ešte že ty si pani dokonalá: ty zvedavá, nepotetovaná, ohovárajúca zakomplexovaná hlupaňa. V živote by ma nenapadlo pozerať ľudom do košíka a ešte sa vypitovat či idú gratulovať. Toto učíš svoje dieťa? Urobiť si názor na človeka podľa toho čo kupuje? A či je potetovany a aké nosí vlasy? Mozes sa hanbiť. A skus sa pozrieť najskôr na seba. Fuj až mi je zle z takých kráv ako si ty

aurora33
1. okt 2022

Oprava: vypytovat

megan777
1. okt 2022

@anonymous87 ja nehovorim nic detom mam natolko inteligencie,mne je jedno kto si da tetovanie,mne sa to zial nepaci je to moj nazor a ten mi nikto nezoberie,nechodim v habite som pisala vyssie ze som vystredny typ v obliekani a malovani ale tetovanie sa mi zial nepaci ale nikoho neodsudzujem.

raszuz
1. okt 2022

@megan777 ako, ja nevidím nič výstredné 😉. Nie je to môj štýl, ale ty vyzeráš úplne v poho. Pod výstrednosťou si predstavujem úplne niečo iné, či v obliekaní, či v maľovaní 🙂.

ankare
1. okt 2022

Neries,čo robí pani učiteľka doma. To je iba jej vec.