Učiteľka MŠ pije
Ahojte, neviem ani ako začať túto tému. No jednoducho včera po vyzdvihnutí dieťaťa zo škôlky som bola nakúpiť a v obchode sme stretli pani učiteľku zo škôlky, akurát si nakladala do košíka rum. Ma skoro porazilo. Ešte som sa jej spýtala že či ide niekde gratulovať ale ona že nie, že si idú robiť pekný večer s priateľom.... Keby to bolo nejaké pivo alebo víno tak ešte ok nejako to vezmem, ale ten rum ma fakt dosť nechutne prekvapil a mám dosť zlý pocit z toho že taký človek čo pije tvrdé učí moje dieťa. Stretli ste sa s niečím takým aj vy? Ako by ste reagovali na mojom mieste?
@basullinka a este z "urevanejsich rodicov"
Milá autorka toto čo tu stváraš je už na paragraf pretože špiníš dobré meno učiteľky bez dôkazu že bola v práci pri deťoch pod vplyvom alkoholu, pretože keď sa tá učiteľka o tom čo tu o nej píšeš dozvie môže podať na teba trestné oznámenie, za ďalšie podávať učiteľke alkohol ako ,,dar?,, Je úplatok a to je tiež trestný čin moja milá, ďalšia vec tepláky to tá vôbec nenapadlo že by to mohlo byť pracovné oblečenie? A to ako vyzerá ti môže byť úplne u pr...len, chodí do práce špinavá? Smrdí? Ak nie tak sa nestaraj! Kvôli takejto obmedzenosti je naša spoločnosť stále 100 rokov za opicami 🤦
@duduska25 inak baby toto som nikdy ja neriesila ja som este kazala ak syn nebude posluchat kludne nech mu nahadze po zadku,ale spoluziackyna mama vsetko riesila mozne mne sa to nepacilo,snazim sa co najlepšie vychadzat ci s ludmi v zivote ci s ucitelkami,maju toho tiez dost s detmi
Ty si úplne chorá na hlavu. Chudák tvoje dieťa. Vychováš ďalšiu primitívnu a obmedzenú hlavu. Boha jak sa mi tlak dvihol. Že tetovania jak kriminálnik, propagácia alkoholu. Admini haloooo.
@jaskolka ja som tiež zažila situáciu, keď som išla na autobus, pršalo, kabelka, taška, dáždnik, teraz vybrať peniaze, no skrátka potrebuješ tri ruky minimálne. Na zastávke bolo viac ľudí a podišiel ku mne práve potetovaný muž, dredy a ponúkol sa, že mi podrží dáždnik. Nikdy som ľudí neposudzovala podľa toho, či sú alebo nie sú potetovaní, majú vlasy červené alebo modré, je to výsostne ich súkromná vec, mňa do toho nič. Vždy som ich posudzovala podľa toho, ako som sa v ich spoločnosti cítila. Bola tu pred časom taká téma, kde sa tiež nejaká brzda pohoršovala nad tetovaním učiteľky a písala tam jedna mamička, že jej deti mali v škôlke učiteľku, ktorá mala veľmi výrazné tetovanie, piercing a deti ju milovali zo všetkých najviac. Nemám tetovanie, ani by som si ho nikdy nedala, ale absolútne mi nevadí, ak ho má niekto iný
Presne pre takých rodičov ako ty si piatok musí dať učiteľka pohár vina lebo keď si múdra ako rádio každé ráno a poobede a zazeras na ňu kvôli výzoru tak sa nečudujem, že si dá v piatok drink 😅
Sama som učiteľka práca s deťmi je únavná a hlučná .
Hodnotiť ako vyzerá učiteľka ti vôbec neprináleží - čo ak na ňu niečo lezie a v noci spala max 2hod a ráno musela prísť otvoriť a byt milá, usmieva na 20 deti a rodičov? Nevieš koľko úsilia stojí učiteľku prísť do prace a fungovať, behať, rozprávať 6 hodín v kuse, riešiť detské hádky, naťahovanie, plač pomedzi to učiť a vychovávať deti. Ak nevieš koľko energie a síl stojí učiteľku 6 hodín denne 5krat v týždni pracovať tak prosím nehodnoť čo robí učiteľka vo svojom voľnom case.
A navštíviť psychológa máš problém sama so sebou rada od špeciálneho pedagóga 🙂
Potetovana som aj ja na celom chrbte a vlastne rozmyslam ze keby som ja u ucitelka v MŠ pijem asi aj ja. 😁😁😁Nevidim v tom problem pokym je triezva pocas vyucovania.Ale nech si robi vo volnom case co len chce, ci sa mylim?
Toto musí byť fejk,ja neverím,že existujú takí ľudia.😂 Zavolajte na mňa s mužom sociálnu,muž je skoro komplet potetovany a ja tiež. A to co rovi učiteľka vo voľnom čase je snáď jej vec aj keby bola na diskotéke na mol ,kým neslope v škôlke, môžeš sa aj na uši postaviť 😅
Vy ste ale veľmi neslušná 😮 čumieť učiteľke to košíka a ešte to aj komentovať. Len to prosím nikde neriešte, lebo pravda je taká, že každý riaditeľ MŠ by sa chcel zbaviť takejto ,,inteligentnej” mamičky, budete určite veľmi obľúbená. 😀
@rebekamarcusko koki, toto vedieť, tak neviem, či sa dohodneme s vašim mužom na spolupráci 😂😂😂😂
Ty si sto rokov za opicami naozaj. Sme v 21storoci tetovanie uz sa davno neschovava ako kedysi, uz ani v restauraciach (ano stale su vynimky). Ozaj a vies co povolilo Virgin Atlantic? Chlapom nosit do prace sukne 🤷♀️ asi by ta piclo keby tebe pride ucitel a uci tvoju dceru v sukni a este aj v tetovani. A to ze pije doma teba je prd toho? O akej prezentacii to hovoris? Co sudis podla vzhladu? Podla nazvu som myslela, ze pije v skolke a ona si iba isla urobit pekny vecer s priatelom. Asi im chuti rum+cola a?
Dosla som len po ten rum a tetovanie. Fuj zeny co mate tetovanie, to chodite normalne do spolocnosti? A neopovazte sa kupit domov kvapku tvrdeho... Ludom naozaj prepina v dnesnej dobe. Ak mi odpovies - ma aj nejake obscenne obrazky ked ti to tak vadi? A autorka doma nema kvapku tvrdeho predpokladam.
Oháníš se morálkou, ale hodnotíš lidí podle nákupního vozíku a tetování, gratuluju 👍👏.
🤦♀️🤦♀️🤦♀️ už sem radšej nepíš.... no a čo, že je potetovaná? To je teraz akože zločinec? Daj svoje dieťa do inej škôly keď sa ti nepáči....
Nečítala som diskusiu. Ale ty si kto, aby si si dovolila takto riešiť učiteľku. Ze sa nehanbís. A co ta učiteľka zložila prísahu, že nikdy nebude fajčiť, piť alkohol, len aby mamičky boli spokojné. Normálne neverím, čo si už ľudia dovolia.
To myslíš vážne toto?
r. 2022... stretla som výkonného riaditeľa s tetovanim, manažérov (určite bývali trestanci 🙄) ... to ze pozeráš ľuďom do košíka a ešte to aj komentujes hovorí veľa o tvojej výchove... ale na tvojom mieste by som v prvom rade riešila vymenu skolky, je to súkromná škôlka, vyberajú si učiteľov podľa vlastných kritérií, ty máš iné predstavy o učiteľoch...
a vy ste co mali v kosiku ? no ak sladkosti,neviem,neviem ci dobre pre deti, ak polotovary,pre pana jana,co ste to za matku, ak ovocie umyjete ho predtym ako date detom...a xy veci co si ucitelka mohla pomysliet 🤔 ale tipujem,ze bola stastna,ze 2 dni bude mat klud 🙂 inak s panom bohom, ak maju deti takychto rodicov 🤦♀️
... a naozaj si dávaj pozor na ohováranie a poškodzovanie dobrého mena, aby si z toho nemala problémy.
Tema spolocneho uctu sa zrejme uz okukala, tak tu mame ucitelku, co si dovoluje vo volnom case dat rum (pozor, autorke by asi nevadilo, keby kupovala bednicku vina alebo sud piva, len ta flaska rumu 🙈) a nedajboze byt potetovana 🙄
@raszuz 😂 no a boli ste spokojní aj napriek jeho tetovaniam?😂
@rebekamarcusko jasneeeeee 🙂
@raszuz tak som rada. ❤🥰
ja keby pracujem s deckami ,tak vzdy asi v piatok si kupim flasu vina ,ze je tyzden za mnou...s deckami robit v tejto dobe treba univerzitu Komenskeho 🙂) a na zaver "co teba do toho " haha ...mimo pracovnej doby nech si robi ,co chce ...moje dieta je v skolke zaopatrene,spokojne,stastne a to mi staci...takze na zdravie !!! ja keby som ju videla ucitelku mojho syna v obchode,ze si kupuje vinko alebo nieco,tak jej este ja jednu flasu kupim 🙂)))
@megan777 ja jeho nazor nikomu neberie. Samozrejme je v poriadku, ak sa nam nieco nepaci. Ale nemoze za to odsudzovat ucitelku a predpokladat, ze ked ma tetovanie je kriminalnicka, alkoholicka a neviem co este
Boze to tetovanie je aspon vidiet ale blbost clovek schova - ale na to je tu MK aby blbost vykvitla v plnej krase.
Dalsia tema pod lemom “kandidat na modreho komika IG” a neoplati sa tu ani viac prispievat
@sojorez ani očkovanie proti covidu a svokry už nie sú veľmi v kurze 😂
No mat ja tvoje problemy. Preco posudzujes niekoho ako vyzera a este riesis co pije vo volnom case. Je to jej vec. Ja som bola zaniest prihlasku do skolky a nechtiac som vymakla ucitelky na fajč pauze. Ony boli viac zarazene ako ja. Moja odpoved bola,ze by som si dala s nimi ale moje pravidlo je,ze pred malou nefajcim. 😃😃😃 a ano tym zenam idem zverit moje dieta🤣🤣🤣

Já jsem taky učitelka a teď jsem měla tři dny volno a nalejvala jsem se s manželem tři dny na Moravě vínem a slivovicí. Fuj, měla bych se stydět🤮... Mám tetovanou kolegyni, je to úžasná učitelka, ale to tetování 🤦🤦🤦tak to asi nahlásím na inspekci, tohle je opravdu nehorázné!!!🤦🤦🤦a kolegyně v jiné škole je lesba... a sakra, poradím ji, aby si hodila špagát někam na strom, co na tom, že je to báječná učitelka, ale lesba nesmí učit naše děti 🤮.
Do jejího soukromého života ti je houby, pokud odvádí svou práci, nechodí do práce opilá a dokáže se postarat o děti, tak tobě může být úplně jedno, jestli si o víkendu dá rum nebo jestli má tetování na prdeli. Mně dokonce nekteri rodiče nosí na konci roku láhev vína🤣🤣🤣.. jo a unavená a kruhy pod očima mám skoro každé ráno, páč mám doma dvě děti, co mi dávají zabrat, dej jí pokoj!