icon

Veríte učiteľkám v škôlke?

dominikamacakova
30. okt 2022

Včera som nemohla spať a vybehlo na mňa jedno video z ktorého mi bolo zle. Ako učiteľka neskutočným spôsobom straší deti v škôlke s maskou vreskota a ďalšia na tom smiala. Keď som to videla tak mi začalo biť srdce a normálne som si musela sadnúť a predýchavať. Neviem si predstaviť čo museli tie deti prežívať. A potom daj dieťa do škôlky 😩 pripájam aj link ak si chce niekto pozrieť https://fb.watch/gtWCCp_iGM/

Strana
z4
pribinak
30. okt 2022

@dominikamacakova áno verim, to že to urobili tieto, neznamená že to robia všetky

Nemusíš dať dieťa do skolky, nikto Ti nekáže.

petulda333
30. okt 2022

Verim,syn mal skvele ucitelky a dcers teraz tiez.

nikpa
30. okt 2022

@dominikamacakova ak je toto skutočné, tak si povedzme na rovinu, že tá žena nie je normálna. A ja predpokladám, že väčšina učiteliek v MS sú normálne ženy, matky a takéto veci by ich v živote nenapadli. Takže ja tým našim konkrétnym učiteľkam verím. A ďalšia vec, každá si poznáme svoje dieťa a určite by sme si všimli, keby bolo našim deťom v škôlke ubližovane alebo niečo podobné.

dominikamacakova
autor
30. okt 2022

@nikpa nie sú normálne tri keďže jedna to robila, druhá sa smiala a tretia natáčala 😳

mamula20
Odpoveď bola odstránená
simona20201309
30. okt 2022

@dominikamacakova ale čo? Toto vás straší? Véd HALLOWEEN ženy!!! Zábava, sranda, super!!!! Presne to ste chceli! Halloween parry v škole, v škôlke, na uliciach.... čo sa vám na tom nepáči????
O chvíľu budú takéto krásne masky lietať po uliciach bežne každý rok na všetkých svätých.
Áno, učiteľkám by som za toto dala za mreže a doživotný zákaz pracovať s deťmi....ale to aj každému bláznovi v ulici čo by takto pobehoval po ulici.
Strašne ma štve ako sa tento sprostý zvyk dostal aj k nám.

natalala
30. okt 2022

@dominikamacakova pre boha 🙈 to su sproste kravy fakt. Mne bolo zle aj po tom pripade v nemecku, ked nejaka klacala na hrudi dietatku a nakoniec ak si dobre pamatam aj zomrelo :( Podla mna si najlepsie poznas svoje deti a ak by sa nieco zle v skolke dialo to dieta to nejakym sposobom da najavo a hlavne ked uz vie rozpravat. Moja mala mi vsetko zreferuje aj akej farby ma ucitelka tricko, takze ja sa nebojim. Ale je to strasne, ze niekto vedome dokaze takym malym detom skodit :(

zuzanockamt
30. okt 2022

@dominikamacakova Áno, verím. Obe deti mali/majú veľmi dobré pani učiteľky. Nikdy som nič zlé nepostrehla.
Btw. to video nie je zo slovenskej MŠ, ale z USA, kde sa dejú bežne psycho veci.

diewcatqoo
30. okt 2022

Ja nasim ucitelkam v skolke verim. Takmer kazdy den mam priamo od nich spatnu vazbu, co a ako bolo v skolke. Viem, ze sa im venuju fakt na 100% a vymyslaju im take aktivity, na ktore ja nemam kapacitu. Asi najlepsou vizitkou pre nase ucitelky je to, ze deti chodia do skolky s radostou a ked sa doma rozpravame o tom, koho ma syn rad, tak pani ucitelky su na poprednych miestach.

kate_cs
30. okt 2022

@dominikamacakova ja som učiteľka a veru priznám sa, mám s týmto problém 🙈 aj som veľmi kritická voči školskému systému a aj tomu, ako funguje väčšina škôlok na Slovensku. Keby bolo na mne, deti do škôlky ani nemám.
Ale. Máš na vyber? Zostava ti niečo iné ako dôverovať tej učiteľke, že keď už tu prácu raz robí, tak ju robí najlepšie ako vie?
Ja sa so synom veľa rozprávam, nenapadne sa pýtam (čo ťa dnes v škôlke potešilo? Bolo niečo, čo ťa nahnevalo?) a tak isto sa vždy pýtam aj učiteľky. Čo iné mi zostava? 🤷🏼‍♀️

petulda333
30. okt 2022

@simona20201309 je rozdiel mat party,kde su aj deti v maskach a vedia,ze je oslava. A trochu ine ked masku ma len ona a este na nich krici,ci chcu aby ich odviedla von a ze su zle. Tak neplet hrusky s jablkami 🤦‍♀️🤦‍♀️

larazivago
30. okt 2022

@dominikamacakova daj sa do kľudu... Mississipi je kus ďaleko. K čomu je toto dobré?

1mina
30. okt 2022

moja dcera povie fakt vsetko, ona mi hovori aj take detaily ze ked niekde stala pani ucitelka ju pohladkala po chrbate, alebo ze ked sa odfotili ju pani ucitelka objala a pod. Na zaciatku mi hovorila aj ze ze pani ucitelka sa na nu hnevala :D ale ano vieme preco lebo boli dost velke problemy a pani ucitelka zvysila hlas aj mi to sama ucitelka povedala ked som po nu prisla ... a na to vsetko co tam stvarala prve dni, su pani ucitelky na nu velmi mile a zatial sa nemozem stazovat. Zatial praveze za mna su super, lebo nasli si k nej pristup aj ked musi byt troska iny mozno ako je bezne, a nemaju s tim problem. A urcite by som sa nebala zeby ju takto strasili, ta nasa by mi to hned povedala doma a uz by tam nesla :D Ale je mi jasne ze to zalezi kto ako natrafi na ake ucitelky, ja som nastastie s nasimi spokojna zatial.

zuzanockamt
30. okt 2022

@larazivago K tomu, aby sa šírila panika, strach a nenávisť. Dnes je móda robiť z učiteliek/učiteľov psychošov a najväčších nepriateľov detí.

dominikamacakova
autor
30. okt 2022

@simona20201309 Mikuláš a čert je to isté. Ako dieťa som sa ich neskutočne bála. O maskách na fašiangy ani nehovorím...

simona20201309
30. okt 2022

@petulda333 to konanie učiteliek sa nedá absolútne s ničím porovnať, to je pravda. Extrém, šialene! Ale až taky rozdiel v tom nevidím, keby túto masku malo na hlave iné dieta a rovnako ho strasilo.

marca12
30. okt 2022

@dominikamacakova Nemam rada prvoplanove strasenie deti,ale na druhej strane netreba to tak prezivat.

kate_cs
30. okt 2022

@dominikamacakova my deti na Mikuláša aj mesiac popredu pripravujeme. Ukazujeme obrázky, vysvetľujeme, rozprávame príbehy, vyrábame obrázky, výzdobu. Ak vidime, že niektoré dieťa reaguje horšie, to počas Mikuláša mame pokojne aj na rukách. Aj teraz Halloween. Deti robili výzdobu s nami a tak im ani ten veľký pavuk na chodbe nevadí. Všetko je o prístupe, ale treba aby sa zapojili aj rodičia.

petulda333
30. okt 2022

@simona20201309 ale strasilo!ked je haloween party,nie je to o straseni. A detom sa to vysvetluje. Plus niektore deti sa boja vsetkeho,tak by som ich nepustila na party.

zuzanockamt
30. okt 2022

@kate_cs V našej najmenšej triede, kde sú deti od 2,5 roka Halloween ani nemali, ostatné deti v škôlke áno.

dominikamacakova
autor
30. okt 2022

@larazivago možno k tomu aby som sa nebála dať deti do škôlky a možno k tomu aby ostatný rodičia zbystrili pozornosť a zaujímali sa čo sa deje v škôlke

kate_cs
30. okt 2022

@zuzanockamt ja som v jasliach, takze úplne drobci 1-3 roky. Ale žiadne strašidlá. Jeden pavúk a inak len tekvičky a svetielka, budeme mať aj tekvičkovú party, vždy sa z tých svetlonosov tešia. A my učiteľky nebudeme mať žiadne strašidelné masky. Všetko je fakt o prístupe.

rastika
30. okt 2022

Tu na východe si nájsť prácu v škôlke je celkom veda, takže všetky naše pani učiteľky už prešli výberom. S materskou školou som spokojná, pani učiteľky veľmi radi streamujú aktivity a fotia (teraz mali plavecký výcvik , budú mať lyžiarsky) , takže priame dianie v škôlke si pozerám denne. Okrem toho tu nie je problém s umiestnením dieťaťa aj pred vekom 3 roky, ani so stravou.. Taký rodinný sen.

zuzanockamt
30. okt 2022

@dominikamacakova MŠ ani učiteľka nie je nepriateľ dieťaťa a porovnávať SR a USA je poriadne cez

ninusa221
30. okt 2022

Myslím si že sa nudíš a moc všetko prežívaš.. toto sa deje v amerike. Myslím si že žiadna normálna osoba by si to v mš nedovolila. Keby sa mám nad všetkym pozastavovať a riešiť to do hĺbky tak ako ty tak ma si j@bne…

dominikamacakova
autor
30. okt 2022

@zuzanockamt veď jasné, ja tomu chápem. Moja švagriná je učiteľka v materskej škole a teda nie je to žiadna psyhopatka a viem, že toto by nikdy v živote neurobila deťom

zuzanockamt
30. okt 2022

@kate_cs Aj u nás tak, len normálne masky, pekná výzdoba, tekvica. Pani učiteľky vedia, čo a ako a sú v pohode.

katulkagajdos
30. okt 2022

@dominikamacakova verím tým, ktoré majú dcérky teraz a ktoré mala dcérka aj rok predtým- vidím, že sa tam tešia a vždy, keď prídem majú dobrú náladu. Myslím, že dieťa Ti vysle signál, ak by sa niečo dialo.

zuzanockamt
30. okt 2022

A zase ďalšia vec - dieťa do MŠ chodiť nemusí, predškolská príprava sa dá zariadiť formou HS, škola až do ukončenia ZŠ tiež, takže matky, ktoré učiteľkám neveria, nech si nájdu odborného garanta a riešia to takto.

larazivago
30. okt 2022

@dominikamacakova ale prosím Vás... To je úroveň slovenského spravodajstva na Markíze.

Strana
z4