Začíname so škôlkou od septembra 2012
Ahojte maminky, ja viem, že je tu toho už dosť popísané, ale bola by som rada, keby sme sa tu stretli maminky detičiek, ktoré idú do škôlky od septembra 2012 aby sme si tu mohli pokecať o radostiach a starostiach našich škôlkárov 🙂 alebo len tak keď nám bude dlho 😉....teším sa na vás 🙂
tak baterky dobité 😀 trošku sa najeme..........nekonečný príbeh ☹ a potom ☹ ideme sa nahodiť a pádime vonku 🙂
...babenky aj vy máte problém sa papkaním ? u nás to sú boje ☹....snáď v tej škôlke sa napraví.....
@babu9 mne sa malemu papanie zlepsilo.. dokonca spapa aj to, co inokedy nechcel... som velmi rada, ze sa to zmenilo, lebo bol fakt ukrutne slaby papkac... on radsej bol len na vode ako by si dal nieco co nu ponukam (a to pritom nejedava ziadne sladkosti ako lizatka, cokoladu, keksiky, nic z tohto "zdraveho")
@sisaha @jaduska @ekka ...este urobia podla mna velky skok do septembra..... a uplne suhlas, vedel sa maly vobec obliect a zrazu ani neviem ako si vie sam zazipsovat bundu, vsetko pekne obliect, vyzdiet... len cubrnim... v tomto som spokojna, ze isiel do skolky... len mi ho tam pokazili - tie niektore deti su tak strasne besne a nevychovane, az k placu... maly tam zo zaciatku trpel (dokonca mi plakaval, ze ho tam biju, on je skor tichsi, i ked sa casom uz otukal a vie sa aj on rozjasit) .........
obavam sa, ked mi tam pojde mladsia, ze sa k nim nedajboze prida... i ked teda hadam z vychovy doma uz vie, ze sa to nepatri a treba posluchat...
Ahojte rada by som sa k vám pridala aj naš drobec ide do škôlky od septembra 🙂 som zvedava čo nas tam čaka,no verím že to nebude zle
@sisaha no u nás funguje prezliekanie niekoľkokrát denne, lebo Oliv chce zakaždým iné šaty, ona chce byť stále krásna princezná....a aj sa tak správa, potrebuje na prezliekanie komornú 😝 😝 😝 😝
@stipec26 naša sa vie akurát tak vyzliecť, ale iba vtedy, keď to vôbec nie je potrebné.....
@mikman a aký by sme mali mať názor? Veď to sa stáva, že občas ostane rodič s dieťaťom sám a je to podľa mňa jedno, či je to žena alebo muž. Obaja sú rovnako kompetentní v tejto oblasti. Len nebyť tých predsudkov a rodových stereotypov, čo máme v sebe akosi zakorenené.... Ale ja celkom rada uvítam aj názory chlapa, predsa len máte trošku iné výchovné metódy.... 😉
jaj chcela som vas dočítať no nestiham 😝 ale chcem sa spýtať možno ste to tu už preberali ,ale papaju vaše deti same ? 🙂 naš kedy ako ale velmi necce alebo začne sam a potom chce aby som ho nakrmila no neviem si predstaviť ako bude jesť v škôlke
@mikman ja si myslím, že to nieje nič neskutočné a nezdieľam názor, že staromódne 😒 veď ako otec tak aj matka sú si rovný a tak isto ako otec aj matka dá rovnaký základ tomu dieťaťu 😉 ..ak ako písala jaduska tak vy ste trošku iný vo výchove ako my ženy .....ja to vidím na svojom mm......a vôbec mu to nezazlievam každý dávame tomu dieťaťu len to najlepšie podľa svojho vedomie a svedomie a ostatné už dokončí ta naša spoločnosť 😉 .....
@majushkab no my tiež papá sami ale niekedy sa s tým už hráme tak to dokončujem ja 🙂 aby aspoň niečo zjedol ...tak ako som už písala my nie sme veľký papkáči tak tých pár lyžíc zvláda sám 😉 a dokončujem to občas ja ......tak dúfam, že v škôlke keď bude vidieť detičky papať tak sa pridá.... 🙂
pridavam sa kocky. nas maly ide do skolky od septembra 2012. bude mat vtedy len 2,5 roka. prave s jeho vekom mam najvacsie obavy. aby zvladol tolko co starsie deti... cumlik nema, papat vie, cikat sa ucime, zavisly na mne ani zdaleka nie je, von by isiel s kymkolvek cudzim a ani si nevsimne... skor sa bojim ako bude spavat, doma mame len postielku a tam su tusim tie valendy, co ak spadne? 🙂 a uz mal 3x rozbite celo, kedze je riadny zivel, takze sa bojim, aby ho ustrazili--
pridávame sa do skupiny....mali by sme isť od sptemmbra do škôlky...teda ked sa podarí do nejakej dostať...zatial mame zamietnutú prihlášku a podané odvolanie...no uvidíme, nakolko mi bolo jasne naznačené, že ak chcem aby mi malého zobrali očakávjú finančný príspevok...
@baruskah ak sa smiem opýtať a kde vlastne bývaš?, že to je také problémové sa dostať do škôlky 😒.. u nás je to tiež niekedy o držku ja som si to odstála od piatej rána pred úradom 😝 ale bolo mi povedané, že deti, ktoré v tomto roku dovŕšia 3 roky sa do škôlky určite dostanú......
@mikman no dúfam, že to neberieš v zlom čo by ma mrzelo ☹ ale my ženy sme na mnoho vecí také viacej upäté, opatrnejšie, všetko zveličujeme 😉 občas 😀 ...a vy chlapi mnoho veci beriete z nadhľadom...možno, že ty ani nie keď si ocinomama 😉 ....ale môj mi vždy poviem " ale prosím ťa nezveličuj" , " nebuď taká ustráchaná" 🙂 ...vieš ono je to asi tak už u nás zakódované 😀 a dekóder ešte nik nevymyslel 😀 😉
Tak mne ho museli tiez dakedy vlozit a zakodovali zenske vlastnosti 🙂 tak chlapca mam v osobnej starostlivosti od 5mesiacov bez matky maloleteho do 5 mesiacoch som taktiez vychovaval ja este s ex ale ta mala ine veci na praci ako bol Davidko teda moj drobcek 15. aprila ma 3roky.

@babu9 ja som praveže nevedela ako na to vždy sa ocikal.Tak mi bolo pohodlnejšie ho dat vycikat na dievča.A na druhej strane som bola rada,že už nema plienku a bola som rada,že sa vypyta cikat.