icon

Aké sú vaše skúsenosti s MR v Martine?

mamulienka0
Dnes o 08:43

Ahojte. Boli ste už ? Idem tam tento týždeň. Aké to bolo ? Nebolo to desive ? 😃 ďakujem za odpoveď

anonym_96e223
Dnes o 08:59

čo môže byť desivé na novom zariadení MR?

mamulienka0
autor
Dnes o 11:01

Bola si tam ? Pre ľudí so strachom je všetko desivé

rachel36a
Dnes o 11:02

Normálne vysetrenie...ja trochu trpnem lebo mam klaustrofobiu...ale teda nechapem co ma byt na tom desive

mamulienka0
autor
Dnes o 11:03
@rachel36a

Normálne vysetrenie...ja trochu trpnem lebo mam klaustrofobiu...ale teda nechapem co ma byt na tom desive

@rachel36a no ja ja mam klaustrofobiu, viem, že to nie je klasicky tunel, je to iné, ide skor o pocity

rachel36a
Dnes o 11:07
@mamulienka0

@rachel36a no ja ja mam klaustrofobiu, viem, že to nie je klasicky tunel, je to iné, ide skor o pocity

@mamulienka0 zavriem vždy oči, držím tlačítko a celu dobu si hovorím vydrz😁😁😁😁 ja nepoužívam ani výťah a MRI som zvládla už niekolkokrat...nic ine to nie je, proste tunel...na hluk dostaneš sluchadla

mamulienka0
autor
Dnes o 11:58
@rachel36a

@mamulienka0 zavriem vždy oči, držím tlačítko a celu dobu si hovorím vydrz😁😁😁😁 ja nepoužívam ani výťah a MRI som zvládla už niekolkokrat...nic ine to nie je, proste tunel...na hluk dostaneš sluchadla

@rachel36a dakujem 😃 no to mrko v martine nie je ten klasicky tunel tak snad to nebue zlé

rachel36a
Dnes o 12:28
@mamulienka0

@rachel36a dakujem 😃 no to mrko v martine nie je ten klasicky tunel tak snad to nebue zlé

@mamulienka0 neviem ktoré v MT myslíš....ja chodím vacsinou do Senia

rachel36a
Dnes o 15:59

@mamulienka0 jaj, ja idem inde...ja chodím na hlavu a to tu nerobia