Kde zohnať náramky proti urieknutiu v Martine?
Kde by som v Martine zohnala naramky proti urieknutiu pre bábätko?
@anonym_autor mne to funguje, doma som si uplietla kupena ma uz inu energiu.
A čo takto použiť zdravý rozum? Už keď veríš v imaginárne veci a osoby, vieš, že je to hriech nosiť červenú šnúrku? Vy veriaci ste srandovni. Verite každej blbosti.
@anonym_2dc345 a ako tu energiu merias? na zaklade coho tvrdis ze ma inu energiu? aku inu energiu? ako sa to prejavuje?
S týmto by som sa radšej nezahrávala
A čo takto použiť zdravý rozum? Už keď veríš v imaginárne veci a osoby, vieš, že je to hriech nosiť červenú šnúrku? Vy veriaci ste srandovni. Verite každej blbosti.
@anonym_483971 Tak zase kto veri v ozitie mrtvoly alebo panenske pocatie (aj ked tu by sa medicinske vysvetlenie naslo), tak preco nie aj na snurky ... mozno je aj nejaka sekta hlasajuca snurky modre alebo zlte, proste reformacia.
@anonym_2dc345 a ako tu energiu merias? na zaklade coho tvrdis ze ma inu energiu? aku inu energiu? ako sa to prejavuje?
@anonym_5c06bf ked to chytal a robil niekto iny, ale asi sa chces iba vysmievat tak daj pokoj
U mna, jeden stoji 1000€😅
@anonym_2dc345 🤔
Červená šnúrka je rovnaký blud ako viera v nejaké nadprirodzené bytosti. Ale keďže väčšina kona je akože veriaca, šnúrka je fuj, ale zato boh je ok.
Takí sme my ľudia. Kazdy si verí svojmu. Čo mu pasuje.
@anonym_5c06bf ked to chytal a robil niekto iny, ale asi sa chces iba vysmievat tak daj pokoj
@anonym_2dc345 nechcem. mna to naozaj uprimne zaujima
@anonym_2dc345 nechcem. mna to naozaj uprimne zaujima
@anonym_5c06bf tak si pozri nieco o kvantovej fyzike, energia moze menit materialny svet aj predmety. Ja nie som vedec ale funguje to
@anonym_autor zajdi do psychiatrickej liecebne😎
@anonym_5c06bf tak si pozri nieco o kvantovej fyzike, energia moze menit materialny svet aj predmety. Ja nie som vedec ale funguje to
@anonym_2dc345 to nedava odpoved na moje konkretne otazky
@anonym_5c06bf ked sa o to zaujimas tak si vyskusaj cervenu bavlnku 😉
@anonym_autor v šturke je obchod harmónia sa mi zdá tam zoženies. Tam som kupovala

@anonym_autor mbe robila jedna baba , nasla som ju na internete