icon

Odporučte dobrú gynekologičku v Martine

3. júl 2026
yalla966
3. júl 2026

dr. Siváková

anonym_638a55
3. júl 2026

Mudr. Chmúrna

autor
3. júl 2026
@yalla966

dr. Siváková

@yalla966 tu veru nepoznám, staršia, alebo mladšia?

yalla966
3. júl 2026
@anonym_autor

@yalla966 tu veru nepoznám, staršia, alebo mladšia?

@anonym_autor mlada🙂

kniha24
5. júl 2026

@anonym_autor jednoznačne Gatova

motherofflower
18. júl 2026

Dr. Siváková je super.

autor
19. júl 2026
@kniha24

@anonym_autor jednoznačne Gatova

@kniha24 umna nie, mozno ako clovek ano,ale odbornik nie

kniha24
22. júl 2026
@anonym_autor

@kniha24 umna nie, mozno ako clovek ano,ale odbornik nie

@anonym_autor tak to počujem prvýkrát ale sto ľudí sto názorov. Ja vďaka nej mám dceru

dadulkaf
29. júl 2026

@kniha24 za mňa nie Gáťová.

kniha24
29. júl 2026
@dadulkaf

@kniha24 za mňa nie Gáťová.

@dadulkaf a môžem vedieť prečo?

dadulkaf
31. júl 2026

@kniha24 zábudlivá - v tehotenstve som si musela sledovať čo všetko mám absolvovať a v ktorom týždni mi má dať lístok na sono, potom dvakrát dala účtovať lieky pre inú pacientku na môj účet v ZP, neinformovala o výsledkoch z vyšetrenia, zlá diagnostika. A pritom som k nej začala chodiť na preventívky ešte, keď robila v Heliose, lebo moja predchádzajúca doktorka mi nevyhovovala. V Heliose bola super. Ako prešla na súkromnú prax tak to už nie je ono.

autor
1. aug 2026
@dadulkaf

@kniha24 zábudlivá - v tehotenstve som si musela sledovať čo všetko mám absolvovať a v ktorom týždni mi má dať lístok na sono, potom dvakrát dala účtovať lieky pre inú pacientku na môj účet v ZP, neinformovala o výsledkoch z vyšetrenia, zlá diagnostika. A pritom som k nej začala chodiť na preventívky ešte, keď robila v Heliose, lebo moja predchádzajúca doktorka mi nevyhovovala. V Heliose bola super. Ako prešla na súkromnú prax tak to už nie je ono.

@dadulkaf 😵

kniha24
3. aug 2026
@dadulkaf

@dadulkaf fuuuha to nič moc ja mám dve deti a nemôžem povedať na ňu jedno krivé slovo