icon

Kŕmenie umelým mliekom

6. júl 2023

Ahoj, mali by ste problém kojiť umelým mliekom?
Ste proti,zasadne proti alebo nemáte problém?

patka06
•
6. júl 2023

Ako sa dá kojiť umelým mliekom?
Buď dojčíš materským mliekom z prsníka / resp. odsávaným alebo kŕmiš s fľaše umelým

lelelienka
•
6. júl 2023

Krmit umelym mliekom, nie kojit…a nie nemala, co nechas babatko hladne, ked nemas vlastne mliecko? Co je toto za otazku 🤷‍♀️

anonymous87
•
6. júl 2023

🤦‍♀️

cookie29
•
6. júl 2023

to zalezi od toho preco to robis... teda kojenie umelym mliekom pre mna je system s cievkou, kde je dieta realne na prsniku a robi sa to casto pri predcasniatkach aby deticky nestratili saci reflex a zaroven sa spustila laktacia

autor
•
6. júl 2023

Aspoň keby ste sa tu vyjadrili k veci ale dobre

gabym
•
6. júl 2023

A aké odpovede si čakala na takúto otázku? Vsetky dievčatá ti odpovedali k veci

autor
•
6. júl 2023

@gabym nevidím to ale dobre

gabym
•
6. júl 2023

Skús sformulovať ináč otázku lebo z tohto nieje rozumieť čo sa vlastne pýtaš

autor
•
6. júl 2023

@gabym otázka je jasne daná, pýtam sa ci by nemal niekto problém kojiť umelým keby z nejakého dôvodu nebude alebo nemôže svojim "originálom"

anonymous87
•
6. júl 2023

Autorka: ako kojit umelym. Umelym mozes iba dokrmovat. Kojit mozes cez prsnik… a to je taka otazka. Kebyze nemas mlieko, nechas dieta umriet od hladu? Je logicke, ze ked niekto nema svoje, dokrmuje umelym mliekom. Pripadne je este alternativa kupovat od niekoho materske…

lelelienka
•
6. júl 2023

@autor tak teda otazka vobec nebola jasne dana, ten dodatok “keby nemohla svojim originalom” je tam dost zasadny, ale nevadi.
A len tak btw , v mojom prvom komente odpovedam presne na tvoju otazku, ze to tam ty nevidis, to bude asi problem niekde inde…

autor
•
6. júl 2023

@lelelienka u teba :D

patka06
•
6. júl 2023

Otázka vôbec nie je jasne daná, kojiť/ dojčiť znamená kŕmiť dieťa z prsníka. Ako doň dostaneš umelé mlieko?
Ak si myslela kŕmiť novorodenca / resp malé dieťa umelým mliekom z fľaše, problém v tom nevidím. Ak matka nemá mlieko alebo nemá dostatok mlieka je vždy lepšie nakŕmiť umelým ako trápiť dieťatko hladom

anonymous87
•
6. júl 2023

Aj ja vidim u @lelelienka uplne jasnu odpoved… aj tak stale nerozumiem co chces pocut?
Akoze si cakala odpovede typu: no keby som nemohla kojit, tak urcite by som umele nedavala?
Ved toto je taka otazka, ze az…. Prepac, ale naozaj uplne od veci

rebrambora
•
6. júl 2023

Na to ako protivne odpovedas, si ziadne odpovede ani nezasluzis.

taktotedanie
•
2. nov 2023

Nechas dieta vyhladovat? Tak niet ocom, bemozes kojit das umele