icon

Pigmentové škvrny na tvári

pattinka
7. máj 2013

Pekný deň, chcela by som vedieť ako sa starať o pokožku tváre na ktorej sú pigmentové škvrny. Objavila som ich pred tromi dňami ráno, pri dennom svetle, sú len jemne sfarbené - o odtieň tmavšie ako moja pleť - na lícach a nose iba trošku, väčšie sú na čele - kde mi nepríde ofina a nad hornou perou.Myslím, že na vine je toto agresívnejšie slniečko, ktoré nás v posledných dňoch trápi. Čo teraz? Nechcem ich iba prekrývať, chcela by som pleť nejako aj liečiť, aby to nebolo horšie. Naviac mám zmiešaný typ pleti so sklonom k rozšíreným pórom. Poradíte mi? Vopred ďakujem

memory97
12. máj 2013

@ivkaa1 @33jaja baby ja som ich mala zo solarka, co som zistila neskor ☹ Odvtedy ma tam uz nevideli 🙂
Zacinala som s kozmetikou gernetic, neviem, ci mozem dat linky, tak musie googlit, je velmi dobra, v salone mi poradili, co konkretne na moje problemy pouzit. Ja som konkretne pouzivala dermu, ger peel, synchro, ale skusila som aj ine kremy, aj tie bieliace. V salone sa da kupit aj vzorka. Niekedy to bolo priamo na stranke, kde maju salony po SR. Na materskej som skusala ine znacky, troska cenovo dostupne, ale ziadna nepomohla, az na jednu 🙂. Teraz pouzivam tieto kremy a mozem povedat, ze som spokojna http://www.marykay.sk/pripravky.php?kat=7 Ale tie 2 roky som fakt chodila natreta, ci zima, ci leto 50tkou, siltovka, satka, alebo co bolo po ruke, aby na to nesvietilo slniecko a dost casto v tieni, aby to zmyzlo... nebolo to zo dna na den, ked to zmyzlo uplne, ale trvalo to chvilu, cize necakajte zazraky hned na zaciatku 😉

janulienkaa28
12. máj 2013

@tehula ahoj prosim ta nevies mi poradit kde by som ho mohla zohnat ten krem expigment viem ze len v zahranici ale google mi v podstate vyhladal najviac stranok po turecky.neviem si nejak poradit a cez ebay som este nenakupovala.

silviatt
12. máj 2013

@janulienkaa28 ja som prave v turecku a v stredu letim domov a idem si ho kupovat. Ked chces, mozem aj tebe a poslem ti ho vo stvrtok

33jaja
12. máj 2013

@silviatt ahoj, mohla by som sa aj ja pripojiť? Ja by som mala záujem o dva kusy 😅 , vraj stojí 3€ a dáke centi , čítala som teraz na nete, má 30g, keby ste si ich kúpili viac, tak isto ich tu na koníku popredáte, keby ste si dali aj niečo navyše, lebo veľa žien týmto trpí. To je len moja rada pre vás. 🙂

silviatt
12. máj 2013

@33jaja jasne kupim. Dufam, ze budu mat. Chcem sa zastavit v lekarni po ceste na letisko. Potom ti napisem ip a posles mi adresu. Alebo odkial si?

33jaja
12. máj 2013

Ja som z Detvy .... zatiaľ ti moc ďakujem a šťastný návrat domov 🙂

andrejka77
12. máj 2013

@silviatt ahojky jaaaj ak možem , tiež poprosit ak budeš kupovat aj pre mna jeden ? 😀 😀 dakujem krásne

silviatt
12. máj 2013

@andrejka77 ked budu, tak jasne, kupim. 🙂

ivkaa1
12. máj 2013

@silviatt môžem Vás tiež poprosiť o jeden, ak sa bude dať, bola by som Vám veľmi vďačná 😉

bejkad
12. máj 2013

@silviatt aj ja prosím o kúpu 😉 ak sa dá dva kusy a ďakujeeeeem 🙂 🙂 🙂

alena6
12. máj 2013

@silviatt aj ja by som poprosila jeden, velmi pekne dakujem, a štastne dolette domou

alena6
12. máj 2013

@bioderma_lucia kedže mam pigment. škvrny, tak asi najviac by sa hodil ten Photoderm spot nie? a na tie švrny ked mam len nad hornou perou myslíte že by mi stačila ta tyčinka priamo len na to nanašat cez noc? dakujem za odpoved

silviatt
12. máj 2013

@alena6
@bejkad
@ivkaa1
@andrejka77
@33jaja ja som sa docitala ze min rok stal cca 3,80€. Do kolke € vam ho mam kupit. Aby mi potom nezostali 🙂

andrea888
12. máj 2013

@silviatt aj ja by som poprosila 2 ks ak ba sa dalo 🙂

silviatt
12. máj 2013

@andrea888 ok🙂

dominikaa
12. máj 2013

@silviatt mohla by som este aj ja velmi pekne poprosit jeden? dakujem krasne

silviatt
12. máj 2013

@dominikaa budem robit co sa da 🙂 skoda ze ma to nenapadlo skor a mohla som ist do viacerych lekarni. Ale budem s snazit 🙂

andrea888
12. máj 2013

vdaka za ochotu 🙂

minduska
12. máj 2013

ahoj...ja by som sa tiež pridala ak sa ti bude dat...budem ti vdačná... 😉

bioderma_lucia
12. máj 2013

@alena6 ahoj, najidealnejsi by bol Ph. SPOT. Ak sa vsak rozhodnes pre iny, tie ktore som uviedla v tom komente, bude to tiez ok (Ultra fluid su v akcii 1+1zadarmo) Spot ma dalsie ucinne latky, kt, zabranuju tvorbe novych PS.
Pokial je ta PS len jedna, lokalna, .. WO pero ti uplne staci. Drzim palce a prajem vela trpezlivosti a discipliny, papa

silviatt
13. máj 2013

@minduska jasne, ked bude, kupim 🙂

33jaja
13. máj 2013

@silviatt môže byt aj do 5€ , ďakujem

33jaja
13. máj 2013

@silviatt , vidíš čo som ti písala, že ho budú chcieť veľa žien 😉 , je to problém 😠 každej ženy ,

7rena
13. máj 2013

silviatt , pekný deň...mohla by som poprosiť o zakúpenie expigmentu v Turecku??..2 kusy...budem velmi vďačná...možme sa spojiť i cez IP...

janulienkaa28
13. máj 2013

@silviatt A MOHLA by som ta poprosit o ten jeden krem e pigment neviem ci sa da zohnat tam ale ja uz som zufala.keby si bola taka zlata 🙂

janulienkaa28
13. máj 2013

@silviatt bola by si moja zachrana hehe.jeden by som kupila .alebo radsej 2.

silviatt
13. máj 2013

@janulienkaa28 jasne. Ja som uz tiez zufala. Po mesiaci v turecku si vies predstavit ako vyzeram :( uz mi pisalo vela bab na kremy aj sem aj do ip, uz ich mam objednany h cez 30🙂 mozno vybehnem zajtra do beleku do lekarni lebo po ceste spat urcite nebudem mat cas navstivit viac ako jednu lekaren.

janulienkaa28
13. máj 2013

@silviatt si zlata malo kedy sa vidi taka ochota.ja som to nikdy nemala a hned po porode mi zostali nad peram a na nose.co uz.snad sa nam to aspon trosku podari aby to zbledlo. 😉

adrianko01
13. máj 2013

Ahoj aj ja by som mala zaujem o jeden s kremou ak by sa dalo dakujem

janka196
13. máj 2013

@silviatt aaj ja by som poprosila 2 kusy 🙂 tiez od tehotenstva bojujem so skvrnami a marne :(