icon

Pigmentové škvrny na tvári

pattinka
7. máj 2013

Pekný deň, chcela by som vedieť ako sa starať o pokožku tváre na ktorej sú pigmentové škvrny. Objavila som ich pred tromi dňami ráno, pri dennom svetle, sú len jemne sfarbené - o odtieň tmavšie ako moja pleť - na lícach a nose iba trošku, väčšie sú na čele - kde mi nepríde ofina a nad hornou perou.Myslím, že na vine je toto agresívnejšie slniečko, ktoré nás v posledných dňoch trápi. Čo teraz? Nechcem ich iba prekrývať, chcela by som pleť nejako aj liečiť, aby to nebolo horšie. Naviac mám zmiešaný typ pleti so sklonom k rozšíreným pórom. Poradíte mi? Vopred ďakujem

m.a.r.t.i.n.a
16. máj 2013

@bioderma_lucia Na tvár už 5rokov (!!!) používam výhradne faktor 50, aj v zime na lyžovačkách, snažím sa mať pri dlhšom pobyte na priamom slnku niečo na hlave ( klobúk, šiltovku ) a fľaky s prvým jarným slniečkom vylezú na svetlo sveta a sú tam až do neskorej jesene, potom sa trošku stratia, aby zase na jar vyliezli. /Mám ich od pôrodu/

silviatt
16. máj 2013

@m.a.r.t.i.n.a presne tak isto :(

ivkaa1
17. máj 2013
jennyh
17. máj 2013

@silviatt Ahoj. Ja by som tiež chcela poprosiť 2 také krémy. Môže byť aj neskôr, lebo ešte kojím, a neviem či sa môžu počas kojenia aplikovať. ďakujem pekne. Jana.

tehula
17. máj 2013

@jennyh pocas kojenia nie!!! ide to do mlieka a je to sajrajt. Navyse pocas kojenia mas inu hladinu hormonov, co tiez moze skomplikovat bielenie skvrn. Treba vyckat aj po dokojeni

silviatt
17. máj 2013

@jennyh ahoj. V juni by sa dalo ak mas zaujem

jennyh
17. máj 2013

Áno. Ale poprosila by som s expiráciou 2015, ak je to možné, lebo ešte plánujem kojiť. Ale chcem to mať a potom vyskúšať.ďakujem.

silviatt
17. máj 2013

@jennyh teraz co som priniesla boli niektre do konca 2014 a ostatne 03/15

majobea
17. máj 2013

@najmama aj ti ten ocot pohohol??? daš info??

jennyh
17. máj 2013

@silviatt 03/15 by bolo super.

pasteleria
17. máj 2013

@pattinka
mne na skvrny velmi pomohlo rolovanie s dermarollerom, inaksie sa to vola mezoterapia, tusim. pomaha to velmi, aj krem sa po rolovani vstrebe ovela efektivnejsie ako normalne.
avsak podla toho, co pises, mohlo by ist aj o take hubovite ochorenie , priatel to mal na cele, kozna mu predpisala micetal a po menej ako tyzdni bolo vsetko prec. tak neviem....

najmama
17. máj 2013

@silviatt ešte ho uživam krátko, treba to dlhšie niekoľko týždnov, takže dám info dám, dúfam, že aj mne to zaberie

mili26
17. máj 2013

@silviatt dobrý den, aj ja by som si zobrala ten krém na bielenie pigmentových škvrn, čo stojí? dakujem Mili

standa1982
17. máj 2013

@silviatt ... ahoj, aj ja si prosím 2 ks, ak je možné

silviatt
17. máj 2013

@mili26
@standa1982
@jennyh baby a moze byt az okolo 18.6.? Aj tak sa moze pouzivat az po lete. Dajte vediet, ci si to zavazne objednavate.

mili26
18. máj 2013

@silviatt ahoj môže byť, ale čo stojí neviem

33jaja
18. máj 2013

mne napísala, že 6€ stojí ten krém
🙂

jennyh
18. máj 2013

@silviatt áno, stačí aj vtedy, dokonca aj neskôr. a objednávam si záväzne.ahoj.

evi21
18. máj 2013

@silviatt aj ja poprosim jeden ks, dakujem pekne

standa1982
19. máj 2013

@silviatt ... Samozrejme, záväzne objednávam.

silviatt
19. máj 2013

@evi21
@standa1982 ok, pisem si

pattinka
autor
20. máj 2013

@pasteleria ahoj, nie ja mam originál pigmentáče, na čele a na nose a ešte sa mi objavili aj na lícach ako také väčšie pehy, čo vyzerá smiešne, lebo som tmavovlasý typ a nikdy som pehy nemala 😒

pattinka
autor
20. máj 2013

Prosím o pozornosť!!! Baby kto používate Photoderm MAX SPF 5O+ s jemným bronzovým tónovaním ----mám jeden na predaj - kúpila som si minulý týždeň to dvojbalenie týchto krémov za 19 eur a zistila som, že je na moju pokožku primastný a ja som si ho pomýlila s Ultra fluid - chcela som pôvodne ten 😒 takže ten jeden - neotvorený by som poslala kto by chcel za 9 eur aj s doporučenou poštou !!! Ozvite sa mi - kto ho používa! ĎAKUJEM

silviatt
22. máj 2013

Ahojte baby. Viac menej balicky odoslane, este sa mi par bab neozvalo, ci maju zaujem, tak im dam este dva dni a posuvam dalej. Platby mi este nenabehli, teda niektore ano. Poprosim, kto posielal z uctu Geciova, nech mi napise, aby som si to mohla priradit.

silviatt
22. máj 2013

@minduska este skusim takto napisat, mozno ti IP neprechadza. Mas zaujem o krem alebo mozem posunut? Dik

denkalienka
22. máj 2013

@tehula
@silviatt Velka VDAKA
Baby tak uz to mam doma a co teraz s tym??? Ved ja kojim a uz som si to aj brizla na tvar, je to problem??

janka196
22. máj 2013

@denkalienka 🙂 ja zacnem vecer. a stym kojenim neviem. ja som minuly rok skusala bielenie a tiez som kojila. uspesne nebolo ale prisla zima tak flaky zmizli same od seba.

minduska
22. máj 2013

dakujem môžeš ho posunút...kozmetička mi ponúkla iný krém...mám aj iné problémy s pletou...ešte raz vdaka

andrejka77
22. máj 2013

@silviatt Velká vdaka krémik došiel ,ale tušim sa smie použivat až na jesen však ? teraz by len uškodil 😀

rumellka
22. máj 2013

Baby len upozornenie, turecký výrobok na bielenie škvŕn obsahuje hydrochinón, kt. má dokázateľné účinky na pigmentové škrny, ale je to chemická zlúčenina, kt. môže mať aj škodlivé účinky, preto je v krajinách EÚ zakázaná. Ani u nás ju preto v lekárni nekúpite. Hlavne tie, ktoré kojíte ju URČITE neaplikujte, aby ste neublížili detičkám. Tak opatrne.