Pigmentové škvrny na tvári
Pekný deň, chcela by som vedieť ako sa starať o pokožku tváre na ktorej sú pigmentové škvrny. Objavila som ich pred tromi dňami ráno, pri dennom svetle, sú len jemne sfarbené - o odtieň tmavšie ako moja pleť - na lícach a nose iba trošku, väčšie sú na čele - kde mi nepríde ofina a nad hornou perou.Myslím, že na vine je toto agresívnejšie slniečko, ktoré nás v posledných dňoch trápi. Čo teraz? Nechcem ich iba prekrývať, chcela by som pleť nejako aj liečiť, aby to nebolo horšie. Naviac mám zmiešaný typ pleti so sklonom k rozšíreným pórom. Poradíte mi? Vopred ďakujem
@m.a.r.t.i.n.a presne tak isto :(
@m.a.r.t.i.n.a
@silviatt
aj ja ☹
Áno. Ale poprosila by som s expiráciou 2015, ak je to možné, lebo ešte plánujem kojiť. Ale chcem to mať a potom vyskúšať.ďakujem.
@pattinka
mne na skvrny velmi pomohlo rolovanie s dermarollerom, inaksie sa to vola mezoterapia, tusim. pomaha to velmi, aj krem sa po rolovani vstrebe ovela efektivnejsie ako normalne.
avsak podla toho, co pises, mohlo by ist aj o take hubovite ochorenie , priatel to mal na cele, kozna mu predpisala micetal a po menej ako tyzdni bolo vsetko prec. tak neviem....
@silviatt ... ahoj, aj ja si prosím 2 ks, ak je možné
@mili26
@standa1982
@jennyh baby a moze byt az okolo 18.6.? Aj tak sa moze pouzivat az po lete. Dajte vediet, ci si to zavazne objednavate.
mne napísala, že 6€ stojí ten krém
🙂
@silviatt ... Samozrejme, záväzne objednávam.
@evi21
@standa1982 ok, pisem si
@pasteleria ahoj, nie ja mam originál pigmentáče, na čele a na nose a ešte sa mi objavili aj na lícach ako také väčšie pehy, čo vyzerá smiešne, lebo som tmavovlasý typ a nikdy som pehy nemala 😒
Prosím o pozornosť!!! Baby kto používate Photoderm MAX SPF 5O+ s jemným bronzovým tónovaním ----mám jeden na predaj - kúpila som si minulý týždeň to dvojbalenie týchto krémov za 19 eur a zistila som, že je na moju pokožku primastný a ja som si ho pomýlila s Ultra fluid - chcela som pôvodne ten 😒 takže ten jeden - neotvorený by som poslala kto by chcel za 9 eur aj s doporučenou poštou !!! Ozvite sa mi - kto ho používa! ĎAKUJEM
Ahojte baby. Viac menej balicky odoslane, este sa mi par bab neozvalo, ci maju zaujem, tak im dam este dva dni a posuvam dalej. Platby mi este nenabehli, teda niektore ano. Poprosim, kto posielal z uctu Geciova, nech mi napise, aby som si to mohla priradit.
@denkalienka 🙂 ja zacnem vecer. a stym kojenim neviem. ja som minuly rok skusala bielenie a tiez som kojila. uspesne nebolo ale prisla zima tak flaky zmizli same od seba.
dakujem môžeš ho posunút...kozmetička mi ponúkla iný krém...mám aj iné problémy s pletou...ešte raz vdaka
@silviatt Velká vdaka krémik došiel ,ale tušim sa smie použivat až na jesen však ? teraz by len uškodil 😀
Baby len upozornenie, turecký výrobok na bielenie škvŕn obsahuje hydrochinón, kt. má dokázateľné účinky na pigmentové škrny, ale je to chemická zlúčenina, kt. môže mať aj škodlivé účinky, preto je v krajinách EÚ zakázaná. Ani u nás ju preto v lekárni nekúpite. Hlavne tie, ktoré kojíte ju URČITE neaplikujte, aby ste neublížili detičkám. Tak opatrne.

@bioderma_lucia Na tvár už 5rokov (!!!) používam výhradne faktor 50, aj v zime na lyžovačkách, snažím sa mať pri dlhšom pobyte na priamom slnku niečo na hlave ( klobúk, šiltovku ) a fľaky s prvým jarným slniečkom vylezú na svetlo sveta a sú tam až do neskorej jesene, potom sa trošku stratia, aby zase na jar vyliezli. /Mám ich od pôrodu/