icon

Súťaž: Nájdi Biodermu a vyhraj každý deň hračku

bioderma_lucia
10. apr 2012

Milé mamičky, uložte do tohto fóra fotku na tému: „Nájdi Biodermu v tvojom meste alebo okolí
a odfoť ju so svojim dieťatkom“ a my každý deň odmeníme jednu z vás hračkou. Kreativite sa medze
nekladú, Bioderma je v lekárni, v novinovom stánku, u vás na záhrade, ...

Na záver vyberieme najkreatívnejšiu fotku a mamičku obdarujeme balíčkom produktov Bioderma
v hodnote 50€.

Podmienky súťaže:

1.Súťaž začína dňa 12.4. o 10:00 hod. a končí dňa 29.4. o polnoci.

2. Každý deň do 13:00 hod. zverejníme víťaza z predchádzajúceho dňa, ktorý vyhrá hračku.

3. Výherca najkreatívnejšej fotografie bude zverejnený 30.4. do 13:00hod.

4. Výhercov budeme kontaktovať cez IP a výhry budú zaslané poštou do 10 dní od vyhlásenia
výhercu.

5. Výherný balíček v hodnote 50€ obsahuje Photoderm KID 200ml, ABCDerm Hydratant 200ml,
ABCDerm Relax Oil 200ml, ABCDerm obrúsky 60ks.

6. O výhercovi rozhoduje tím ľudí zo spoločnosti Bioderma.

Ako postupovať:

1. Fotky ukladajte iba do tohto fóra s názvom „Nájdi Biodermu a vyhraj každý deň hračku“

2. Môžete sa zapojiť viackrát, a tým si zvýšiť šancu na výhru. Avšak vždy s inou fotkou. Fotky sa
nemôžu opakovať.

Tešíme sa na vaše detičky v akcii a mamičky s kreatívnou myšlienkou

Súťaž: Nájdi Biodermu a vyhraj každý deň hračku
lussyanna
27. apr 2012

mastíme,mastíme 😎

ludka140281
27. apr 2012

ako kvitne Biodermovník? no predsa takto,mi už zbierame urodu 😀

sykorka84
27. apr 2012

Dnes nám dorazila krásna výhra- DAKUJEME 🙂

michaela80
27. apr 2012

Ano, ano presne , pise sa tu ze je vhodna pre babetka a deticky 🙂 🙂 🙂

michaela0105
27. apr 2012

😵 😵 😵 kufre zbalene...dovolenka moze zacat 😀 😀 😀

rastogolov
27. apr 2012

Zlate dievcatko mate aikesis. Paci sa mi tu najviac vasa originalita, mala na zur. Snad to zajtra vyhrate a mozno aj hlavnu vyhru. Drzime palce. rasto a zuzka

gucci3775
28. apr 2012

haji,hajušky...biodermička moja

tkmama
28. apr 2012

Teoretická príprava zvládnutá🙂

bioderma_lucia
autor
28. apr 2012

krasny vikend🙂
vyhlasujeme vyhercu za piatok 27.4. a je nim @michaela0105, blahozelam a posielam IP.

Do ukoncenia sutaze nam zostavaju necele 2 dni. Tesime sa na vase fotky.

lussyanna
28. apr 2012

už len jedna chrumočka a idem sa natierat 😎

luna22
28. apr 2012

Ešte zistiť ako sa pušťa voda a ranný peeling je za mnou 😉

ludka140281
28. apr 2012

Sárka,bojovníčka za všetky princezny 🙂 .....lebo aj mi máme svoj krém
...kto nesutaží,nemôže ani vyhrat 🙂

maluka
28. apr 2012

bez komentára...

namarie
28. apr 2012

Keď si Veronika našla svoj krémik, prečítala si podrobne o čo ide a hurá sa natierať a von do teplúčka 🙂

maluka
28. apr 2012

Predstavíme vám, ako tykajú naše Bioderma HODINY 😉
Ráno nás mamička natrie Atodermom a sama použije Sensibio Deo, nezabudne samozrejme ani na svoju dehydrovanú pleť, veď Hydrabio Legere je stále po ruke.
Slniečko už riadne svieti a preto sme sa museli začať všetci natierať Photodermom - my deti to absolvujeme aj viackrát za deň.
Dnes je najhorúcejší deň v tomto roku, mami siahla po Sensibio vodičke v spreji, aby osviežila svoju unavenú pleť.
Večerná očista sa nezaobíde bez Atoderm Gel Douche. Čistí perfektne a zmierňuje moje problémy s atopickým ekzémom.
Aby sme nezabudli na ocka - kozmetické prípravky síce v láske nemá, ale Sebium Moussant si obľúbil a zaradil do svojej večernej toalety ku zubnej paste.
Mamička sa zase čistí populárnou Sensibio micelárkou. Tiež má vo zvyku občas použiť Hydrabio Peeling, aby mala pokožku ako bábätko.
Potom už môže ísť spokojne spať.

maluka
28. apr 2012

@maluka samozrejme tikajú, nie tykajú 🙂

bioderma_lucia
autor
29. apr 2012

krasne nedelne rano 🙂 vyhercom za sobotu 28.4. sa stava @ludka140281

dnes je posledny den sutaze ... tesime sa na fotky 🙂

ludka140281
29. apr 2012

@bioderma_lucia 😉 jéj,dakujeme velmi pekne 🙂 pekný nedelný dník 😎

luna22
29. apr 2012

Kto skôr vyrastie? Ja či moja bioderma? Dufám, že porastieme spolu a budem ju mať stále pri sebe 😉

vejinka
29. apr 2012

dnes je krasna nedela do obchodu treba ist nakupili sme toho moc hlavne plienky pre radost. Mama plati pri pokladni kuka na terminal ja s bratom o preteky sa posuvame az k lekarni. Mami vidim biodermu podme tam nie zlaticka k autu treba a neurobte baam. Na rychlovku cvaky cvak a uhaname sta velky cierny vtak. Postedny krat sutazime vyhrat hracku strasne chceme.

michaela80
29. apr 2012

Tak tatino stacilo sa taaakto ponatierat pred futbalom a nemusel byt teraz cerveny ako racik ...

maluka
29. apr 2012

k výhernej okuliarovej foto pridávame ešte tieto len tak pre poteško 🙂

ludka140281
29. apr 2012

posledná BIODERMOVSKA 😎 ...od sestričiek

kim_rossi_stuard
29. apr 2012

uz aj vtaciky vedia co je dobre nosit so sebou ked k nam letia na leto 😀 😀 😀 😀

varticek
29. apr 2012

Keďže v tejto súťaži v drvivej väčšine ako výherkyne dominujú rozkošné dievčatká, dovoľujem si prihlásiť našu Jakubku 😀

michaela80
29. apr 2012

Na otvoreni hradnej sezony som sa zahrala na hradnu pani a samozrejme pod ochranou Biodermy kedze slniecko pekne pripekalo 🙂 🙂

bioderma_lucia
autor
30. apr 2012

Dobre posledne aprilove rano, sutaz o hracku sa dostala do svojho konca. Bolo uzasne kazdy den sledovat nadherne fotky snazivych mamiciek a bolo velmi tazke vyhrat kazdy den jednu. Dakujeme vsetkym maminkam 🙂
Zostava nam vyhlasit vyhercu za nedelu 29.4. a tym sa stava @varticek, blahozelame a balicek posleme do 10 dni postou.

Absolutnou vitazkou tejto sutaze sa stava rozkosna Noemi, ktoru fotila jej mamicka @michaela0105. Gratulujeme a posielam balicke produktov v hodnote 50€ Photoderm KID 200ml, ABCDerm Hydratant 200ml,
ABCDerm Relax Oil 200ml, ABCDerm obrúsky 60ks.

Dakujeme a prajeme vsetkym nadherne leto 🙂

varticek
30. apr 2012

Ďakujem pekne 🙂

kim_rossi_stuard
30. apr 2012

@bioderma_lucia dakujeme za napaditu sutaz 😉