Gulôčková dráha Quadrilla
7. feb 2012
Zaujima ma gulockova draha Quadrilla. Myslim ze ste jediny obchod na Slovensku, ktory ju ponuka, ale mate ju uz dlhsi cas vypredanu. Chcem sa preto opytat, kedy bude znovu skladom a ci budu k dispozicii aj rozsirenia k nej.
a quadrilla je aj na ebay.co.uk 🙂
Len keď už niekto quadrillu má, tak nebude kupovať inú guličkovú dráhu, ktorá je s ňou nekompatibilná ;)
@sjuzocka jak pise @bihan , ja mam quadrillu, dostala som na nu niekolko pozitivnych referencii od kamosiek, tak bolo rozhodnute. Kupovala som ju z UK, kedze na sr som ju nenasla a z ciech mi ju na slovensko nechceli poslat. Teraz som chcela este nejake drobnosti k nej, ale asi zas pokukam ebay alebo UK stranky...

@labutka - áno, podarilo sa nám ako prvým na slovensku túto gulôčkovú dráhu predstaviť aj na zopár podujatiach keďže sme dostali zopár kusov a mali prísľub na jej ďaľšiu distribúciu - nedostatok tejto guľôčkovej dráhy mal však na svedomý boj medzi výrobcami, ktorí bojovali o práva pre túto značku (ako sa nám podarilo zistiť minulý týždeň počas najväčšej výstavy hračiek v Európe v Norimbergu) - nový výrobca je už známy avšak prvé zásielky od nového výrobcu neprídu do európy skôr ako na konci leta, t.j. v najkôr v septembri..