icon

Súťaž o 10 hračiek Snoozebaby so štítkami na hranie, maznanie a cmúľanie!

kidsworld
6. feb 2012

Vyhrať môžete každý deň, stačí ak do tejto témy pridáte fotku vášho dieťaťa ako sa hrá, mazná alebo cmúľa štítky na hračkách alebo oblečení a napíšete nám, prečo si myslíte, že sú štítky zaujímavé pre vaše dieťa.

Denne vyberieme 2 výhercov, mamičky s deťmi od 0 do 15 mesiacov, kedže tieto hračky sú určené práve pre najmenšie deti.
Výhercov budeme zverejňovať denne v tejto téme a v našom fotoblogu.

Čo vyhráte si môžete pozriet v priloženom obrázku, alebo v Shope Kidsworld: https://www.modrykonik.sk/shopy/hracky/djmf/zab... (modrá), https://www.modrykonik.sk/shopy/hracky/3idb/zab... (oranžovo-červená).

Súťaž o 10 hračiek Snoozebaby so štítkami na hranie, maznanie a cmúľanie!
nasta197
7. feb 2012

Náš malý fešák tiež rád číta štítky podarilo sa mu aj pár úplne rozžuť pre istotu teraz odstrihávame 🙂

lucire
7. feb 2012

iné foto sme nemali, malá si našla štítok a ten bol dobrý

garnelia
7. feb 2012

vždy ked idem spat,palček a štitok v puske musim mat 🙂 😉

heli1984
7. feb 2012

pocas spanku si zmoli hracku 🙂

heli1984
7. feb 2012
matulienka1
7. feb 2012

Nás zaujímajú len hračky zo štítkami. A čím dlhšie tým lepšie 🙂 . Prečo naozaj netuším, hlavne že sa s tým dosť dlho zabaví 😅

careamell
7. feb 2012

Tak táto hračka nesmie nikdy chýbať v kočiari alebo v postieľke. Malý ju zbožňuje kvôli rozmanitým štítkom🙂

kinkinga
7. feb 2012

oblubena modra macicka,aj plienka je fajn,no najsamlepsi je mamickin palcek 🙂

londa
7. feb 2012

stitkami je nas drobcek fascinovany, bude to najprv premielat medzi prstekmi a potom co okom zhodnoti, tak to vlozi aj do pusy otestovat vsetky vlastnosti 🙂 Veeeelmi chutne su papierove etikety na oblecku, na tie striehne...zbada aj z dialky, v obchodoch sa vyklana z kocika a natahuje sa za stitkami a etiketami co trcia na oblecku. No rozkosne, dokonca raz kym sme dosli k pokladni, tak mi odzbrojila jeden kus od akcioveho blocka a v pokladni od nas chceli plnu cenu ako za novy tovar 🙂))) a este velke lakadlo su snuuurky, pri foteni taha fotak zruky za snurku, stromcek vianocny za maslickami, ked hackujem tak klbka mam hned po celej izbe, a potom mam rebus, ako rozmotat tie rozne domotane klbka....mame 6 mesiacov a obdiv k snurkam mame v krvi hadam od narodenia 🙂))))) ako vidim nie sme sami. 🙂

eda28
7. feb 2012

Uz ked sme Emku cakali, nas skusene mamicky upozornovali, ze stitky sa nestrihaju, nechapala som. Teraz je to nase TOP. Stitky milujeme, lebo su cez den namiesto dudlika, prerezavaju sa nam zubky, tak su pre nas aj najlepsie hryzatko a niekedy to vyzera aj tak, ze ich nasa mala cita. Kocku so stitkami sme si vyrobili sami.

lutia
7. feb 2012

pridavam tiez foto ako sa Filipetko zahra so stitkom na "kamosovi" je to nie moc ostra foto z dôvodu ze ako nahle maly zbada ze sa ide fotit tak automaticky zostane bez pohybu a ocami upretymi na objektiv 🙂 tak tieto foto su "smirovane" 🙂) dalsie foto su z fotaku kedy bola maminka pristihnuta 🙂)) a druha vec ktorej maly nevie odolat su ruky 🙂)

tosijo
7. feb 2012

Hneď po tom, ako Tomáško doskúma štítok na Pribináčiku, ide sa papať ozajstný Pribináčik.

micinka251
7. feb 2012

Nás veeelmi zaujímajú štítky, rada ich prežúvam a najmä teraz ked mi lezú zúbky... Dobre sa mi u toho zaspáva 🙂 Rada ich ohmatávam. Je to velmi zaujímavá vec 😀

bombicka19
7. feb 2012

emuška má veľmi rada stítky, najskor s nimi len tak šušťala medzi prštekmi, mala v nich božský cit...neskor sa lístočky stali aj vybornou pochuťkou v každom okamihu dňa 😀 , prikladám foto z Vianoc...najlepšie darčeky 😅

kidsworld
autor
7. feb 2012

kvôli ďaľšiemu hektickému dňu (kto si prečíta(l) krátku správu pochopí) pristúpime k vyhodnocovaniu súťaže radšej po kalendárnych dňoch, pretože okolo polnoci je aj tak najlepší čas na home office..
..prvých vybraných výhercov zverejníme už o chvíľu 🙂

kidsworld
autor
7. feb 2012

@careamell ďakujeme za názornú fotku Snoozebaby handričky/hračky na hranie, maznanie a cmúľanie - vybrali ste si ju sama alebo ste ju dostali ako draček od niekoho? ak sama - viete popísať prečo, čo Vás na nej zaujalo? ešte pre zaujímavosť máte ju priamo od nás (v tom prípade nás teší spoznať bližšie našeho zákazníka) alebo z iného partnerského obchodu? a posledná otázka na záver - ako by ste túto handričku/hračku pomenovali Vy? hračka to úplne nie je no slovo handrička tiež nie je najlepšie.. 🙂

kidsworld
autor
7. feb 2012

milé mamičky, každý jeden príspevok by si zaslúžil odmenu ale keďže primárnym zameraním nášho detského sveta Kidsworld je tvorivosť, zručnosť a kreativita, rozhodli sme sa odmeniť tie príspevky mamičiek, ktoré z nášho pohľadu najviac reprezentujú tieto charakteristiky a preto našimi prvými výhercami sú:
@kahlan1 za príspevok: Štítok je môj kamarát, žujem ja ho veľmi rád. Či je krátky a či dlhý, obzriem si ho ako prvý. Či sa môže hračka prať, nech sa môžem s čistou hrať
@huxy za príspevok: naša malá princezná, je občas trošku nezbedná. nájde ona všetky štítky, dáva si ich do pusinky. aj keď ich mama obstrihá, Emka vždy nové nájde: "Aha".
@sykorka84 za príspevok: Hoci som len maličká, už je zo mňa poriadna nezbedníčka. Nepočúvam nikoho, aj tak si spravím po svojom. Objavujem všetko nové a baví ma vždy niečo iné. Svetrík, knižka boli fajn, ale cmúľať si svoju nôžku je pre mňa to naj...
@rastul za príspevok: ...v 7. mesiaci som malému do knihy spomienok napísala...na mojich hračkách najviac zbožňujem štítky a čiarové kódy...vtedy som ešte netušila, že sa týmto zapojíme aj do súťaže.
@eda28 za príspevok: ...Kocku so stitkami sme si vyrobili sami.
výherkyniam gratulujeme a prosíme zaslať kontaktné údaje (meno, adresu a tel.) na sutaz@kids-world.sk čo najskôr nech hneď zajtra môžeme poslať Snoozebaby handričky/hračky na hranie, manzanie a cmúľanie ich novým malým majiteľom - možno budúcim veľkým fanúšikom, ktorí sa radi podelia o zažitky s ostatnými na fóre 🙂
ostatné mamičky sa kľudne možu zapojiť znovu, čo však bude kritériom výberu nabudúce ešte ani my sami nevieme no už teraz sa tešíme na ďaľšie príspevky 🙂

lubenka131
8. feb 2012

Môj patrik vyhladava štítky úplne všade na každej hračke 😉

siusinocka
8. feb 2012

my už máme väčšieho drobca a sestrina dcéra ma len mesiac tak ešte len pozerá ale naš syn straaašne rád cmúľal štitky. nič iné ho na hračke nezaujímalo. neviem či to bolo kvôli farbe, alebo kvôli tomu že to trčalo, ale štítky boli jeho najoblubenejšie. pekný den. Zuzana

careamell
8. feb 2012

@kidsworld Kúpili sme ju v Trenčíne na výstavisku. Konala sa tam práve výstava detských potrieb a myslím, že som sa konkrétne s Vami rozprávala. Vtedy mal synček 3 mesiace a poradil ste mi práve túto ,,hračku". Odvtedy sa jej malý nemôže nabažiť, lebo štítky sú rôzneho materiálu, farby, strihu. Fascinuje ho každý jeden 🙂
Pre dcérku som vtedy vybrala z Vašej ponuky také vyškrabávacie obrázky, teraz nám visia na stene na chodbe. Škrabkala celá rodina 🙂
My ju voláme ,,Ukludňovák" alebo ,, Ukludňováčik" , ale nieviem, či je to príznačný názov 🙂

mimirinko
8. feb 2012

Keď sa hrám, štítok v ruke mám,
písmenká si obzerám, pre seba si rozprávam.
A keď ma hlad pochytí, štítok do pusinky letí,
mňam, mňam, mňam, štítok ja rada mám.
Po obede spinkať idem, štítok v rukách prehadzujem,
trošičku ho požmolím, okamžite už aj spím.
Štítok to je hračka naj, s ňou sa ja najradšej hrám.

mamkakatka
8. feb 2012

Výhercom gratulujeme 😀

tosijo
8. feb 2012

" Maminka, mami, aha, štítok mám,
vyfoť ma, možno SNOOZEBABY vyhrám!
To by bola super vec,
lebo ja som cmúľavec.
Cmúľam, papám, žužlem štítky,
občas aj uši z igelitky..."

kidsworld
autor
8. feb 2012

milé maminky,

napriek tomu, že som sa to snažil nepriamo naznačiť keď som v predchádzajúcich príspevkoch na fóre písal:

"milé mamičky, ešte neprešlo ani 24 hodín a už teraz je nám jasné že vybrať iba dvoch výhercov za prvých 24 hodín by bolo priam nespravodlivé..už len sa zhodnúť na počte"

a následne

"kvôli ďaľšiemu hektickému dňu (kto si prečíta(l) krátku správu pochopí) pristúpime k vyhodnocovaniu súťaže radšej po kalendárnych dňoch, pretože okolo polnoci je aj tak najlepší čas na home office..
..prvých vybraných výhercov zverejníme už o chvíľu",

bude asi lepšie objasniť jasnejšie ako a kedy budeme vyberať víťazov, t.j.

keďže mesiac s kidsworld bol spustený v pondelok 6.2 až po 16:00 tak sme pôvodne uvažovali vždy k 16:00 každého dňa vyberať víťazov za posledný deň (24hodín spätne) avšak kvôli tomu, že sme neboli schopní víťazov vybrať kvôli našej viróze, ktorá postihla našu rodinu sme sa rozhodli pristúpiť k vyhlasovaniu po kalendárnych dňoch, pričom za necelý deň 6.2 a celý deň 7.2 sme sa vzhľadom na počet a hlavne kvalitu príspevkov rozhodli venovať až päť cien, čo znamená že celkový počet bude určite väčší ako 10 🙂

radi uvítame každý nový ale aj modifikovaný pôvodný príspevok, ktorý nám pošlete a už teraz sa tešíme na všetky ďaľšie príspevky!

vojmata
8. feb 2012

Aj nasa slecna miluje stitky. ked ju prezliekam na noc, "kradne" mi oblecenie, a "cita"🙂 Ale uplne najradsej ma stitky na podbradnickoch. Miesto papania ozuzlavala stitky, tak mi neostavalo ine, len ich poodstrihovat, aby sa vobec najedla...

sustik
8. feb 2012

škoda, nevyhrali sme, ked my sa neradi fotime s niecim.... stale nevystihnem ten moment prekvapenia a mala sa obzrie a prestane cmulat, xixixi, nevadi.... zucastnili sme sa 😀 😅

siss_sz
8. feb 2012

aj náš vždy obzeral, neskor žul iba štítky...ani teraz ich neodstrihávam, slúžia mu dobra ako ľahký "úchyt hračky" napríklad ...viď foto v zápal hry 😀

martanek79
8. feb 2012

mamina je sutaziva a povedala, ze kazdy den sem teda nieco napise, kym nas nevyberiete a neposlete mi tie uzasne cmulaco zuvacie stitky :o))))
ale ze vobec nebude vadit, ked nas nevyberiete, lebo budem na mateja oslavovat svoje prve meniny a slubila mi, ze mi nieco z vasej stranky objedna!
takze vyhram tak, ci tak :o)))))

barca127
8. feb 2012

naša Dianka miluje štítky každého druhu, dokáže sa s nimi vyhrať pekne dlho a zaujímajú ju pomaly viac ako samotné hračky, čím väčší štítok, tým zaujímavejšia hračka.Detčky asi chcú poriadne "preštudovať" svoje hračky 🙂).

sjuzocka
8. feb 2012

Zabudol si ten môj brat
svoje tričko upratať.
Nevadí, veď ja som rád!
Môžem štítky ožužlať... :P