icon

Súťaž: Vyhraj práčku SAMSUNG ECO bubble

samsung_silvia
10. máj 2012

V rámci kampane Mesiac s práčkou SAMSUNG sme pre vás pripravili túto zábavnú súťaž, v ktorej môžete vyhrať jednu z 3 práčiek Samsung WF1602WCC. Tu si ju môžete pozrieť zblízka, prípadne v akciovej cene aj kúpiť: http://bit.ly/ecobubblesamsung

Ako sa môžeš zapojiť do súťaže práve ty a vyhrať?

1. Vytvor si album s názvom - Súťaž o práčku SAMSUNG (použi presne tento názov albumu)

2. Pri zverejňovaní zadaj viditeľnosť albumu - Pre všetkých

3. Ako prvú pridaj fotku s práčkou SAMSUNG, ktorú nájdeš na tomto odkaze (nedávajte malú fotku z tejto témy): https://www.modrykonik.sk/fotoblog/samsung_silv...

4. Do popisu fotografie vlož odkaz na stránku NAY ELEKTODOMu, kde sú informácie o práčke SAMSUNG ECO BUBBLE - www.bit.ly/ecobubblesamsung

5. Odkaz (url linku) na album pridaj do tejto témy. Tým sa zapojíš do súťaže.

6. Do albumu pridávaj zábavné fotky so zábavnými komentármi, z ktorých bude jasné, prečo potrebuješ novú práčku. Do vyhodnotenia súťaže musíš mať minimálne 7 fotografií. Úvodná fotka práčky sa nepočíta.

7. Vyhodnocovať vaše súťažné albumy bude team Samsungu každý štvrtok. Jednotlivých výhercov zverejní 17.5., 24.5. a 31.5. po 12:00 hodine v tejto téme a u nás vo fotoblogu samsung_silvia.

Prajeme vám príjemne súťaženie a kopec zábavy zo súťažných albumov.

Samsung Team

Súťaž: Vyhraj práčku SAMSUNG ECO bubble
natallyxx
16. máj 2012

@vejinka ahoj.. ja som tomu nepochopila chcela som to vymazat hned... ale neviem ako ...

samsung_silvia
autor
16. máj 2012

@veronikakubickova tu som 🙂

samsung_silvia
autor
16. máj 2012

ohladom tych albumov, asi sa dievcata pomylili, mozu zadat este raz link s tym svojim albumom

vejinka
16. máj 2012

@natallyxx uz to nevymazes stava sa nerob si starosti dako to poriesia

natallyxx
16. máj 2012

@vejinka dufam, ved som im tooznacila, "prispevok nie je OK" a uviedla, ze ho chcem vymazat. len som myslela, ze to rychlejsie odstrania :(

sachmetttt
16. máj 2012

@samsung_silvia dobrý den možem sa opýtat?? Dá sa ešte album zmenit na to aby ho vydeli všetci?? Dakujem

samsung_silvia
autor
16. máj 2012

@sachmetttt ahoj, neviem, ci to ide, skus sa spytat admina, skor ti poradi v tychto technickych veciach 😉

sachmetttt
16. máj 2012

@samsung_silvia Alebo ho vytvorím odznova..Ach joj..Ak sa ti dá tak ma tu zmaž.....Urobím to znova...Dakujem--

samsung_silvia
autor
16. máj 2012

@sachmetttt ja tieto pravomoci admina nemam.
@hirjak ahoj, mozes prosim ta pomoct sametttt? Dakujem!

anaxamon
16. máj 2012

@sachmetttt ahoj, v alubume na pravej strane hore mas moznosti a jedna z nich je zmen nazov a popis, tam zmenis aj viditelnost

sachmetttt
16. máj 2012

@anaxamon dakujem moc ja som už vytvorila nový ale moc dakujem nabuduce budem vediet.. 🙂 🙂 🙂

irriss
16. máj 2012

@samsung_silvia
Silvia, mam prosbu... pochopila jem to dobre? K soutezi podle Pravidel se ma udavat vlastni odkaz na link sveho vlastniho fotoblogu..(?)
Ja jen, ze nektere uzivatelky davaji odkaz na CIZI fotoblog...😉

matta308
16. máj 2012

@samsung_silvia mám jednu otázočku...už som sem dala link na môj album,ale ešte tam nemám 7 fotiek..a zajtra vyberáte výhercu...stačí, ak tam budem mať tých 7 fotiek do posledného vyhlasovania výhercu?? a mám sem radšej dať link ešte raz,keď už budem mať 7 fotiek?? ďakujem za odpoveď..🙂

samsung_silvia
autor
16. máj 2012

@irriss ano, niektorym sa to podarilo domotat, stava sa, ale vacsinou nasledne dali spravne svoj vlastny fotoblog 😉

samsung_silvia
autor
16. máj 2012

@matta308 ano staci, vsetky albumy ostavaju "v hre". Link nie je potrebne davat este raz, aby sa zbytocne nezahlcovala stranka. Kym fotoblog nevymazes a splna vsetky pravidla, je sanca ze vyhras 😎

domsan
16. máj 2012
poleva
16. máj 2012

@samsung_silvia toľko podmienok do zapojenia,že sa mi ani nechce súťažiť 😀