icon

Súťaž: Vyhraj práčku SAMSUNG ECO bubble

samsung_silvia
10. máj 2012

V rámci kampane Mesiac s práčkou SAMSUNG sme pre vás pripravili túto zábavnú súťaž, v ktorej môžete vyhrať jednu z 3 práčiek Samsung WF1602WCC. Tu si ju môžete pozrieť zblízka, prípadne v akciovej cene aj kúpiť: http://bit.ly/ecobubblesamsung

Ako sa môžeš zapojiť do súťaže práve ty a vyhrať?

1. Vytvor si album s názvom - Súťaž o práčku SAMSUNG (použi presne tento názov albumu)

2. Pri zverejňovaní zadaj viditeľnosť albumu - Pre všetkých

3. Ako prvú pridaj fotku s práčkou SAMSUNG, ktorú nájdeš na tomto odkaze (nedávajte malú fotku z tejto témy): https://www.modrykonik.sk/fotoblog/samsung_silv...

4. Do popisu fotografie vlož odkaz na stránku NAY ELEKTODOMu, kde sú informácie o práčke SAMSUNG ECO BUBBLE - www.bit.ly/ecobubblesamsung

5. Odkaz (url linku) na album pridaj do tejto témy. Tým sa zapojíš do súťaže.

6. Do albumu pridávaj zábavné fotky so zábavnými komentármi, z ktorých bude jasné, prečo potrebuješ novú práčku. Do vyhodnotenia súťaže musíš mať minimálne 7 fotografií. Úvodná fotka práčky sa nepočíta.

7. Vyhodnocovať vaše súťažné albumy bude team Samsungu každý štvrtok. Jednotlivých výhercov zverejní 17.5., 24.5. a 31.5. po 12:00 hodine v tejto téme a u nás vo fotoblogu samsung_silvia.

Prajeme vám príjemne súťaženie a kopec zábavy zo súťažných albumov.

Samsung Team

Súťaž: Vyhraj práčku SAMSUNG ECO bubble
minnehaha2005
11. máj 2012

@samsung_silvia prosim Vas, ma tato pracka aqua stop? Nikde to v specifikach nemozem najst. Dakujem.

samsung_silvia
autor
11. máj 2012

@minnehaha2005 Ahoj, nema.

samsung_silvia
autor
11. máj 2012

@minnehaha2005 je to volitelne prislusenstvo, hadica s aqua contol sa da dokupit

anaxamon
11. máj 2012

@martinjasen nechcem na to zakladat sasmotatnu temu ci miesat to inde, lez chcem sa spytat ci bola pozastavena akutalizacia sutaznych albumov, ktore boli pridane do tejto temy, kedze co si vsimam a tiez aj moj album, tak nie su albumy akutalizovane ci uz na titulnej stranke alebo vo fotoblogoch....nevadi mi to, len chcem vediet co sa deje...vdaka

magimary
11. máj 2012

@martinjasen (tiež neviem, kde sa spýtať a nerada to tu zahlcujem, ale) ja zase nechápem inú vec, ale možno mi len niečo uniklo-
každopádne ma zaujíma, prečo tu majú niektoré mamičky v príspevku linky na fotoblogy (s práčkou) iných mamičiek? 😕

movin
11. máj 2012

@kathrin6 ale v podmienkach nie je napisane, ze tych 7 fotiek musi byt hned pridanych do albumu, ja som pochopila tomu tak, ze do vyhodnotenia tam musi byt minimalne dalsich 7 fotiek, a to musime najprv nafotit, ak nic nemame este v archive.

maca_p
11. máj 2012

pocujte krasne devy, tu pracku mam ako poslednu a ma byt ako prva. ako to vymenim bez toho, ze by som zmazala album a nahadzovala foto znova? 😝

magimary
11. máj 2012

@maca_p otvoríš si svoj album a na pravej strane hore máš červeným vypísané viaceré možnosti, čo môžeš s albumom robiť a je tam i možnosť: upraviť poradie fotiek, tak tam klikni a uprav 😉

martinjasen
11. máj 2012

@anaxamon ano, sutazne albumi sa nezobrazia nanovo, ak sa do nich prida nova fotka. Kedze sa do sutaze prihlasilo vela ludi, tak sme to obmedzili, aby vo fotoblogov neboli iba sutazne albumy. Zobrazia sa iba pri vytvoreni albumu.

martinjasen
11. máj 2012

@magimary to by zaujimalo aj mna 😀