Súťaž: Vyhraj práčku SAMSUNG ECO bubble
V rámci kampane Mesiac s práčkou SAMSUNG sme pre vás pripravili túto zábavnú súťaž, v ktorej môžete vyhrať jednu z 3 práčiek Samsung WF1602WCC. Tu si ju môžete pozrieť zblízka, prípadne v akciovej cene aj kúpiť: http://bit.ly/ecobubblesamsung
Ako sa môžeš zapojiť do súťaže práve ty a vyhrať?
1. Vytvor si album s názvom - Súťaž o práčku SAMSUNG (použi presne tento názov albumu)
2. Pri zverejňovaní zadaj viditeľnosť albumu - Pre všetkých
3. Ako prvú pridaj fotku s práčkou SAMSUNG, ktorú nájdeš na tomto odkaze (nedávajte malú fotku z tejto témy): https://www.modrykonik.sk/fotoblog/samsung_silv...
4. Do popisu fotografie vlož odkaz na stránku NAY ELEKTODOMu, kde sú informácie o práčke SAMSUNG ECO BUBBLE - www.bit.ly/ecobubblesamsung
5. Odkaz (url linku) na album pridaj do tejto témy. Tým sa zapojíš do súťaže.
6. Do albumu pridávaj zábavné fotky so zábavnými komentármi, z ktorých bude jasné, prečo potrebuješ novú práčku. Do vyhodnotenia súťaže musíš mať minimálne 7 fotografií. Úvodná fotka práčky sa nepočíta.
7. Vyhodnocovať vaše súťažné albumy bude team Samsungu každý štvrtok. Jednotlivých výhercov zverejní 17.5., 24.5. a 31.5. po 12:00 hodine v tejto téme a u nás vo fotoblogu samsung_silvia.
Prajeme vám príjemne súťaženie a kopec zábavy zo súťažných albumov.
Samsung Team

ja by som sa este chcela opytat ze kolko moze byt fotiek maximalne...
@vejinka maximum nie je urcene, technicky je to limitovane len kapacitou albumu, ale vsetko s mierou 😉
50 fotiek je uz podla mna moc ale zasa nechcem mat ako jedina minimum. Takze fotim dalej...
Neverim tomu, ze ma niekto deti, ktore sa dokazu viac zaspinit. Mne uz odpasli tymi 20 prackami tyzdenne 3 pracku. 😀 a deti mam len 6 rokov. 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Dobrý deň,pridávam svoj fotopríbeh prečo potrebujem novú práčku a týmto chcem upozorniť na posledné foto kde je už miesto pre moju práčku na chate ak budem mať novú Samsung...a tu je list pre moju práčku
Ahoj drahá,
boli sme spolu šťastné,ale musím Ti napísať ,že prišiel Tvoj čas.Viem ,že zlá burina nevyhynie,a viem ,že melieš z posledného a ja by som ti dopriala oddych.Keby som vyhrala práčku Samsung,sľubujem Ti,že pôjdeš na chatu a budeš tam stáť v kúpelke a použijem ťa len cez víkend,nie ako tu doma,tu si musela otročiť denne trikrát,a ja viem,že to bola fuška.Nie si najmladšia ,tak si to uznaj,oddych sa zíde aj Tebe.Preto prosím nežiarli, ak príde nová,krásna a čulá mladica do tohto bytu,dve rárohy / ja a ty/ tu predsa nemajú miesta.
Ahojte, chcela by som sa zapojit ale neviem ako stiahnut uvodn foto pracky do mojho albumu, poradite?? dakujem
@nefertiti7 je tam odkaz to otvoris.kliknes na obrazok druhym tlacitkom mysi das ulozit ako a ulozis do svojho pc...a tu uz len vytvoris album a pridavas fotky z tvojho pc sem...hadam som pomohla 😉
@vejinka ano, dakujem....
@nefertiti7 presne ako pisala vejinka 😎
@samsung_silvia dobrý,stačí ak bude 7 foto s detmi a ostatné môžu byť bez?
@luy ked to ty nevyhras, tak nikto. Tebe by to mali dat rovno aj bez foto pribehu, ten list nema cvhybu 😀 Mas neskutocny talent 🙂
@samsung_silvia prihovaram sa za mimoriadne ocenenie listu pre pracku premiovou cenou 😀

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/december/alb...