Darčeky za kódy
dobry den uz davnejsie som si vymenila za kody body a dala poslat vevericku tu velku a doteraz mi neprisla...chcela som vam napisat mail ale mate ze na stranke sa pracuje.dakujem
@iuc Dobrý deň, napíšte mi cez IP celý kód, preveríme ho. Veronika
Veronika, ja zbieram papier a vymienam ho za vase vyrobky. Chybaju mi vsak v sortimente na vymenu kozmeticke vreckovky co mate v krabici po 100 ks. Zbieram papier pre skolku a akurat toto by velmi ocenili usoplene nosteky. Planujete zaradit aj tuto komoditu na vymenu? Dakujem
Dobrý deň, chcem sa opýtať, na stránke máte napísané, že treba odkladat blocky,to naozaj? Mam doma tolatne papiere,vase,ale blocky teda nie,take si nikdy neuschovavam a ked aj ano,otcovi preplacaju hyg.potreby,tak ich posielame do ciech a zasa nemame blocik....
@tento_veronika dobry den, viete mi prosim presne napisat, o co konkretne ide a ako mam postupovat, ked mam zaujem o vymenu kodov za darceky? pravidelne kupujeme t.papier tento a to doslova na kvanta. da sa aj s tymito kodmi nieco uplatnit? budem rada, ak mi napisete presne, ako a kde mam postupovat, ak mam zaujem o darceky. ci sa to tyka len vreckoviek??? dakujem vopred za Vasu odpoved!
@mandragora22 Dobrý deň, vo fotoblogu je vložený článok s názvom Vernostný program. Tam sa všetko dozviete 🙂. Veronika
@lindaj Dobrý deň, výrobky, ktoré sa vymieňajú za papier, si určuje externá firma sama. Váš podnet jej určite doručíme. Veronika
@ajusa1004 Dobrý deň, bločky potrebujeme, aby sme predišli prípadnému falšovaniu (v minulosti sa nám to bohužiaľ stalo ☹ ). Preverujeme iba "podozrivé" odbery 😉. Ak by Vám nebolo niečo jasné, prečítajte si aj https://www.modrykonik.sk/fotoblog/tento_veroni... . Veronika
Vernostny klub Tento je podla mna spolahlivy, bohuzial ked sme zaslali kody do Lambi vernstneho programu, darcek sa nikdy neukazal. Kedze ten skoncil, zabudla som to reklamovat.
Ja osobne som bola velmi sklamáná z darčeka Tento. V darčekoch bola veverička a my sme ju videli aj vo výklade v jednom obchode ,, BOLA TO NADHERNA VELKA VEVERICKA , MALY JU KAZDY DEN MUSEL IST POZRIET,, obchod sme nemohli obist, on sa do nej zamiloval.
Potom sme si objednali darček a prišla nám malá veverička ,, hrozne sklamanie ,, . Plakal skoro týžden ☹
Teraz ked idem do obchodu a zbadám TENTO vždy ma napadne táto negatívna skúsenosť.
.
@456456 Dobrý deň, samozrejme nás Vaša negatívna skúsenosť veľmi mrzí. Pošlite nám cez IP email, z ktorého ste odosielali objednávku, adresu, na ktorú mala byť doručená, Vaše telefónne číslo a dátum objednávky. Situáciu určite preveríme a dáme Vám vedieť. Veronika
Ahojte,
dnešným dňom naša kampaň „Mesiac s Tento“ na modrom koníkovi končí. Ostáva nám už iba vyhodnotiť hlavnú súťaž, rozdať darčeky 🙂 .
Chceli by sme vám poďakovať za všetky vaše príspevky, nápady, námety, podnety, lajky... Bolo nám potešením 🙂! Samozrejme, ak budete mať akékoľvek otázky, kľudne nám napíšte cez IP, odpovieme vám aj po ukončení kampane.
Veronika a Tento tím
mam kody, kto si prosi?

Mne jeden kod nenacitalo ☹