icon

Kvalitný toaletný papier

brnka
11. apr 2013

Veronika, mna by zaujimalo, ci je to momentalny trend na trhu - parfemovane a farebne papiere - ked hladam v obchode kvalitny papier, od Vasej firmy je vacsinou len takyto.....

Strana
z2
janci27
18. apr 2013

Rozhodne kupujem neparfemovane., ci uz toaletny alebo vlozky.nech si vyrobcovia hovoria co chcu, ze su neskodne, ja tomu neverim..a hlavne nic nechcem riskovat.

tento_veronika
18. apr 2013

@katti77 Veľmi pekne ďakujeme 🙂

jaruska8
18. apr 2013

My jednoznačne Lambi, biely, trojvrstvový. Vždy vyhliadneme akciu a kúpime ho pllllllllno. 😀

jachin
19. apr 2013

V Kauflande je akcia na Tento toal.papier. 3-vrstvový ..ružový, modrý a zelený....všetky sú parfumované? Či majú len potlač?

katharynkaa
20. apr 2013

@jachin Sú parfumované 🙂

jachin
20. apr 2013

@katharynkaa hej? tak nič, parfumované nekupujem 😝

tento_veronika
20. apr 2013

@jaruska8 Ceníme si to 🙂

janka1
20. apr 2013

tak unas jednozncne tesco luxury soft nepatfumovany🙂)) kvalita+cena jednoznacne🙂

lencika
22. apr 2013

my kupujeme co pride, ale teraz som prvykrat kupila v lidli floralys neparfumovany a je paradny

lenka.s
23. apr 2013

Dobry den, mna by zaujimalo, cim sa toaletny papier TENTO prifarbuje a aky sposobom ? Lebo nedavno som kupila jedno balenie a bolo to rozhodne naposledy, co som investovala do tejto znacky. V rolke su zatocene s toaletakom farbene kusy papiera, cele to pusta farbu a nechava stopy po splachnuti, ktore nie je mozne vycistit beznymi prostriedkami ... som zhrozena a nadalej ostavam verna znacke ZEWA

corasone
23. apr 2013

@tento_veronika ten novy Pearl White je uplne super chvalim

tento_veronika
23. apr 2013

@corasone Ďakujeme 🙂

tento_veronika
29. apr 2013

Ahojte,
dnešným dňom naša kampaň „Mesiac s Tento“ na modrom koníkovi končí. Ostáva nám už iba vyhodnotiť hlavnú súťaž, rozdať darčeky 🙂 .
Chceli by sme vám poďakovať za všetky vaše príspevky, nápady, námety, podnety, lajky... Bolo nám potešením 🙂! Samozrejme, ak budete mať akékoľvek otázky, kľudne nám napíšte cez IP, odpovieme vám aj po ukončení kampane.
Veronika a Tento tím

tento_veronika
30. apr 2013

@lenka.s Dobrý deň,

je nám veľmi ľúto, že ste mali s naším produktom takúto negatívnu skúsenosť!

Viete nám prosím poslať uvedenú chybnú vzorku? Nemáte poprípade prosím aj fotku toho zafarbenia? S takouto reklamáciou sa totiž stretávame prvýkrát.

Na základe unikátneho kódu vo vnútri rolky/dutinky vieme identifikovať presný čas, miesto a výrobnú šaržu každého jedného výrobku.

V každom prípade sa ale nemusíte báť, všetky prísady použite počas výroby, nakupujeme od renomovaných výrobcov a spĺňajú najprísnejšie medzinárodné normy kvality (DIN ISO)o zdravotnej nezávadnosti. Farby sú vodou riediteľné, takže určite nie je možné, že by sa nedali vyčistiť. Ak by boli chybné prísady, hneď pri výrobe by sa na to prišlo, pretože by nebolo možné výrobky zabaliť do fólie, fólia by totižto ostala zafarbená, takéto výrobky sa do predaja nepúšťajú.

O aký výrobok v tomto prípade išlo?

Ďakujeme za Vaše pochopenie a ešte raz sa Vám ospravedlňujeme touto cestou za tuto nepríjemnosť, ktorú sme Vám spôsobili! Urobíme všetko preto, aby sme Váš názor na nás zmenili a presvedčili Vás o kvalite našich výrobkov.

Momentálne získavame oficiálne stanovisko z výroby. Vzorka by nám samozrejme veľmi pomohla a urýchlila by vyriešenie situácie.

Veronika

corasone
10. máj 2013

@tento_veronika dobry den, kedze neviem najst vyhodnotenie, chcem sa spytat ci uz prebehlo.
dakujem M.

tento_veronika
10. máj 2013

@corasone Dobrý deň, naše témy by mali byť zobrazené v archív Mesiac s.... Výsledky nájdete aj na
https://www.modrykonik.sk/forum/mesiac-s-tento/velka-sutaz-s-tento-2/ Veronika

Strana
z2