icon

Ako dostať muža do kuchyne?

mata_tesco
31. mar 2014

Muži dokážu v kuchyni oveľa viac ako len otvárať konzervy či zaseknuté viečka 😉 Partner často pomôže s pomocnými prácami, no ako ho prinútiť, aby do kuchyne chodil rád a dobrovoľne? Máte nejaké tipy na recepty, ktoré sa varia super vo dvojici? Jednu z vás za príspevok odmeníme v utorok 1.4.2014 troma balíčkami Disney kartičiek a raňajkovou kašou. 🙂

sosovica
31. mar 2014

Ja osobne by som dala.Ako dostať chlapa s kuchyne :D...ja mam opačny problem ;)

stormie
31. mar 2014

@mata_tesco na kazdeho chlapa platia 3 veci:
1. Chvalit
2. Chvalit
3. Chvalit

Takze aj keby mal ist urobit len obycjanu prazenicu tak budem chvalit chvalit a chvalit ze to je naj naj naj prazenica aku som kedy jedla a druhy krat sa uz sam opyta ci by som si nedala tu jeho super prazenicku 🙂 a ja mam aspon chvilu volno 😀

jajka68
31. mar 2014

ja ho chvalabohu nemusim nahanat. velmi rad vari a skusa nove recepty. zvladne vsetko od caju az po kolac ci kysnuty chlebik 🙂

zuzkat1
31. mar 2014

Ja by som chlapa v kuchyni nechcela... Ja si najradsej navarim sama..kvoli tomu aby daco navaril,predsa nebudem pol dna upratovat kuchynu...

mata_tesco
autor
31. mar 2014

@maznacik007 No tak ale zase také že muž umyje okno, ožehlé a povysaáa, to tiež nemáme viaceré z nás doma a veľmi sa to cení 🙂

milan_branik
31. mar 2014

jednoznacne na chlapske recepty

http://recepty.pozri.sk/recept-hovadzie-na-stav...

http://recepty.pozri.sk/recept-grilovane-bravco...

a podobne recepty ho tam dostanu..............

guinevre
31. mar 2014

Moj priatel nie je moc kuchynsky typ, ale ani odo mna neocakava, ze kazdy den budem pred sporakom. Casto umyje riad, a obcas nachysta aj nejake tie jednohubky, chlebicky a pod. Nenutim ho do kuchyne, ani ja by som nechcela aby ma niekto nutil do niecoho co ma nebavi...

jeanettka
31. mar 2014

Ja so svojim manzelom nemam problem. Nakupi na nedelny obed vsetko potrebne, ocisti zeleninku a pripravi polievku aj aj masko. Vcera sme mali grilovane kuriacie stehna mnamka. Mne ostalo uvarit ryzu co je 10 minutova zalezitost. Preto vsetkosi svojho manzela nesmierne vazim.

zuzkat1
31. mar 2014

@milan_branik mnam🙂 u nas su to skor recepty pre mna... Ten moj ma radsej daco lahsie stravitelne🙂 zeleninku a tak

bullinka
31. mar 2014

No to ja mám vždy dilemu, ako ho odtiaľ dostať. Ja s manželom v kuchyni existovať neviem, buď zavadzia on mne, alebo ja jemu, alebo keď sa už odhodlá niečo ukuchtiť vždy ma rozčuľuje, koľko bordelu narobí. Ale keď sa do niečoho pusti, tak to stojí za to. Len by to mohlo byt viackrát ako 6x do roka 🙂

prasiatko30
31. mar 2014

Padne sobota a on vbehne do tej kuchyne aj sam 😀 😀 dokonca si aj naplanuje co ide varit a nakupi si

betunka39
31. mar 2014

NO moj manžel pred rokmi nevaril, ked tak skor vonku gulaš.Ale ked pre 14 rokmi odišielpracovať preč z domu, mali partiu, kde sa striedali chlapi vo vareni. moj velmi nevedel, takže ked prišiel rad nanho uvaril gulaš. ALe došiel domov a hned sa pýtal, čo by mohol navariť, samozrejme preto, aby sa pred chlapmi nehanbil. Postupne sa do toho tak pustil, že ked som nastupila potom do prace tak už varil on ked bol doma. Teraz možem povedať, že je z neho vyborny kuchar, hlavne na špecialitky, ale klasiku a kysnute nechava na mna. No a kedže mam už dvoch dospelých synov, tiež ich pomaly ťaham k vareniu a to tak, že im vyberem masko a poviem, ked mam pracu, čo maju navariť. zatial tých pokusov nebolo vela, ale talent podedili, myslim, že ak by ich partnerka požiadala, nemali by problem. Ale myslim, že zaleži aj o chlapa. Moj oco ten v živote nastal pri sporaku a pritom jeho otec, moj dedko ma ako dievča učil robiť cesto na rezance, palacinky lokše a pod, veci. Otec ani teraz nevari, radšej bude o suchej strave. Jednoducho nema vzťah. Napr. svokor aj teraz v 84 rokov si urobi zopar jedal sam. Ja osm rada, že manžel sa to naučil, pretože to ide rychlejšie aj lepšie v kuchyni, ked sme tam dvaja. A tiež, asi sa minul povolaním. Vie vyborne dochutiť, čo ocenuju najma deti, ja robim skor na dietnejšie sposoby.

mata_tesco
autor
31. mar 2014

Mamičky, ďakujem za vaše príspevky, stretneme sa opäť zajtra. Pekný večer! 🙂

k_a_j_k_a
31. mar 2014

zakladom je najst si chlapa, kt. rad vari 🙂 ja mam takeho doma a som max. spokojna. Odkedy som nastupila pred rokom a pol do prace, varila som mozno 5x a to si nosim obedy do prace z domu 🙂 cize, dievcata, hlavne je viest k vareniu synov, nevesty sa Vam potom podakuju 🙂

cinkatko
31. mar 2014

@mahmulienka muj manzel je takovy, ze kdyz nejsem doma - tak si ani caj neuvari. Ne proto, ze by neumel - on umi vse, ale protoze mu nechutna 😀 Priklad : udelal nedavno michana vajicka a ja ze mnam jake fajne to mas a on si jen dobl a uz nejedl 😀

mata_tesco
autor
1. apr 2014

Krásne prvoaprílové ránko , mamičky !

maznacik007
1. apr 2014

v rámci toho prvého aprila ja ako pubertiacka spolu s kamarátkou sme nachystali jednému chlapcovi čo sa nam páčil desiatu akurát medzi chleba sme mu namiesto rezna dali vyprážaný špinavú ponozku

mata_tesco
autor
1. apr 2014

Milé mamičky, ďakujem za výborné tipy aj vtipné príhody s mužmi v kuchyni. Za príspevok pošlem tri balíčky Disney a ovsenú kašu: @titkovamiriam. Prosím výherkyňu o zaslanie adresy do IP. A posielam aj link na inšpiráciu - ako dostať muža do kuchyne: http://www.tesco.sk/hravo-a-zdravo/tipy-a-triky...

yanni
1. apr 2014

@titkovamirima gratulujem 😉

cinkatko
1. apr 2014

@mata_tesco krasne!!! moje mala ma dnes 1 rok 😵

lenocka77
1. apr 2014

Keďže ešte študujem, často som cez víkendy na prednáškach. Manželíka prinútim k vareniu tak, že mu jednoducho na víkend nenavarím a sama sa potom čudujem aký vie byť výborný kuchár 🙂 Ako sa hovorí : "hlad je sviňa " :D

titkovamiriam
1. apr 2014

@mata_tesco jeeej dakujem pekne,akurat som prišla s Marekom zo školy a tešíme sa obaja 🙂

titkovamiriam
1. apr 2014

@yanni ďakujém 🙂

endi82
1. apr 2014

Muž vôjde do kuchyne celkom sám, hlavná zásada je - do ničoho mu nemudrovať, nech si varí čo sa mu chce (upratovať po sebe nebude to je jasné) ale keď mám dňa pokoj od varenia, je na nezaplatenie.

mata_tesco
autor
1. apr 2014

Milé mamičky, ďakujem za vaše príspevky a stretneme sa opäť zajtra. 🙂 Užite si krásny večer 😎

titkovamiriam
14. apr 2014

@mata_tesco dakujeme

hargasova
14. apr 2014

niektoré veci netreba síliť ... 😝

mata_tesco
autor
14. apr 2014

@titkovamiriam som rada, že vás výhra potešila 🙂