icon

Aké máte skúsenosti so službou Potraviny domov?

dasa_tesco
3. mar 2014

Mamičky, podeľte sa s nami o vaše skúsenosti so službou dovozu potravín Tesco Potraviny domov. Jednu z vás odmeníme 30 eurovým balíčkom výrobkov pre vaše zlatíčko značky Tesco loves baby a kozmetikou. Súčasťou výhry sú aj plienky podľa vášho výberu. Máte čas do 19. marca 2014. Potom oznámime výherkyňu. Službu ste ešte nevyskúšali? Využite zľavový e-kupón na dovoz zadarmo. Držíme palce 🙂

Aké máte skúsenosti so službou Potraviny domov?Aké máte skúsenosti so službou Potraviny domov?
Strana
z5
jasminet
17. mar 2014

@daska_tesco tak nakup sme si vcera vecer vyzdvihli a muz je uneseny 😀 😀 😀 za 5 min od zavolania sme ho mali nalozeny v aute a zaplateny - bolo tam vsetko co sme si objednali, zelenina krasna, karfiol velky, ziaden mrzacik malicky, slanina taka, ze na pulte som este taku nevidela, jogurty az do polky aprila trvanlivost.... takze moj muz odteraz nakupuje iba takto - ja kliknem, on vyzdvihne 😉

ale mne srdce krvacalo ked som videla to mnozstvo igelitiek ... citrony v jednej, paprika a karfiol v druhej, vajca v tretej, dochucovadla v dalsej, jogurty v inej... napocitala som 9 tasiek. pre mna, ktora si do obchodu nosi svoje enviro tasky a velke polozky davame do pevnej ikea alebo billa tasky nieco priserne. hlavne ked si predstavim, ze kazdy dostane tolko zbytocneho igelitu...

daska_tesco
17. mar 2014

@jasminet igelitky môžeš pokojne odmietnuť. Pracovník služby Klikni & Vyzdvihni - rovnako ako aj vodič pri dovoze tovaru až k dverám cez službu Tesco Potraviny domov - ich zoberie na ekologickú recykláciu.

jasminet
17. mar 2014

@daska_tesco aha, to som nevedela. bolo to v tom pobalene, nieco bolo napevno zaviazane. len doma ked som videla tie tasky... ale inak super sluzba, manzel je v siedmom nebi 😀 😀

daska_tesco
17. mar 2014

Pekný večer, mamičky, stretneme sa opäť ráno 🙂

ada90
18. mar 2014

a mame dalsi nakup za sebou 🙂 vsetko nam pekne doniesli, dokonca som aj kvetinace a hlinu 20 L objednavala, az mi bolo luto toho dorucovatela, az 2x musel ist po veci. Tak co este manzel nestuhol vyložit z tasiek tak som odfotila.
Stale sa tesime ako male deti , ked pozerame z okna ako to pekne nakladaju 🙂 a ten cas co tym usetrime je na nezaplatenie. Dokonca zas sme dostali darcek, pur na riad 🙂 tak sme sa tesili a 10 karticiek disney . Takze u nas je nakup cez Tesco potraviny domov uz pravidelnostou.

evitka83
18. mar 2014

ja som zatial bola spokojna. Potraviny boli cerstve, dovezene nacas. Az som sa cudovala, pretoze to ovocie vyzeralo lepsie ako v predajni na pulte 🙂 Ku kvalite som zatial nemala vyhrady, ale tiez som parkrat od sluzby upustila len kvoli tomu, ze boli vybookovane casy, kedy som dovoz potrebovala a tak som radsej zbehla do obchodu sama 🙂

daska_tesco
18. mar 2014

Mamičky,ďakujem a stretneme sa zajtra pri odmeňovaní za vaše príspevky v tejto téme. Pekný večer! 🙂

daska_tesco
19. mar 2014

Milé mamičky, všetkým vám ďakujem za skvelé nápady, tipy aj pripomienky. Balíčkom Tesco Loves baby v hodnote 30 € a plienkami podľa výberu odmeňujem za príspevok @ada90. Prosím výherkyňu, aby poslala svoje kontaktné údaje do správy. 🙂 Zároveň pre vás všetky pripájam e-kupón na dovoz zdarma na vyskúšanie služby dovozu potravín až k dverám - Tesco Potraviny domov: http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/

superdievca
19. mar 2014

My sme vyskúšali už viackrát a sme nadmieru spokojní. Len ľutujem, že som to nevyužívala už skôr, ušetrili by sme si kopu stresov pri veľkých nákupoch s malým dieťaťom... Mohli by ste stále viac rozširovať ponuku tovarov (napr. hračky, záhradné veci, sezónny tovar, športové potreby...). Vďaka. Natália

salomuska
21. mar 2014

Dnes som prvý krát vyskúšala službu Tesco Potraviny domov a som fakt veľmi spokojná - kuriér bol ultra milý, všetko sedelo, tovar mi povykladal do chodby, dal všetko skontrolovať. Ušetrila som veľa času a nervov. Ešte naozaj niečo vymyslieť s tými igelitkami, my si zvykneme na nákupy nosiť vlastné tašky a aspoň trošku šetriť naše prostredie.

daska_tesco
23. mar 2014

Milé mamičky, ďakujem za vaše skvelé zapojenie do fóra Mesiac s Tesco Potraviny domov - službou dovozu potravín a ďalších potrebných vecí pre domácnosť až k dverám bytu: http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/
Dnes končíme, ale získala som od vás počas troch marcových týždňov množstvo pozitívnych ohlasov aj nápadov a tipov na zlepšenie, ktoré postupne zapracujeme. Služba aktuálne funguje vo vyše 90 mestách a obciach Slovenska a čoskoro ju rozšírime do ďalších miest. Ak chcete byť informované medzi prvými, predregistrujte sa tu: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/predregist... Prajem vám ešte krásny víkend a pripájam e-kupón na dovoz zdarma na vyskúšanie služby Tesco Potraviny domov. Ďakujem, ste skvelé! 😉 🙂

Strana
z5