Aké máte skúsenosti so službou Potraviny domov?
Mamičky, podeľte sa s nami o vaše skúsenosti so službou dovozu potravín Tesco Potraviny domov. Jednu z vás odmeníme 30 eurovým balíčkom výrobkov pre vaše zlatíčko značky Tesco loves baby a kozmetikou. Súčasťou výhry sú aj plienky podľa vášho výberu. Máte čas do 19. marca 2014. Potom oznámime výherkyňu. Službu ste ešte nevyskúšali? Využite zľavový e-kupón na dovoz zadarmo. Držíme palce 🙂

ďakujem za odpoveď pekný deň
Tak my využívame službu Potraviny domov, robíme takto veľké nákupy. Šoféri sú milí a ustretovi, tovar väčšinou OK, párkrát sa stalo, že som nevzala nahradu...je pravda, že čerstvé ovocie a zeleninu radšej nakupujem v lokálnych potravinách, ale ostatne sa dá v pohode...pochvalujem si 😉 cez Vianoce som si takto nakúpila a dala odviezť k svokrovcom, nemusela som sa trápiť...a super je, že sa nákup dá opakovane meniť a pripadne aj zrušiť do 23:00 den pred dohodnutým dovozom. Tu zmenu využijem aj 5-6x, kým si na všetko spomeniem, čo nám este treba 😉
Mamičky, ďakujem za vaše príspevky, stretneme sa opäť zajtra od rána na Fóre. Pekný večer! 🙂
ja mam len pozitivne skusenosti nemam negativa
Ja vyuzivam tuto sluzbu raz do tyzdna a tiez mam len pozitivne skusenosti. Akurat v poslednej dobe, musim nakup objednat min 2 dni dopredu. Vacsinou robim objednavku vecer a to uz su na druhy den vsetky terminy, ktore nam vyhovuju obsadene. Inac vodici su vzdy mili, nakup pride v dohodnuty cas, vacsinou pride vsetok tovar ... takze velka spokojnost. Setrim cas a mozem sa aspon viacej venovat rodine
Milé mamičky, súťažiť o 30 eurový balíček výrobkov pre vaše zlatíčko značky Tesco loves baby, kozmetiku a plienky podľa vášho výberu môžete prispievaním do tejto témy až do 19.marca 2014. Prajem vám krásny víkend plný relaxu a stretneme sa opäť v pondelok. Pripájam na vyskúšanie aj e-kupón na dovoz tovarov cez službu Tesco Potraviny zdarma. 🙂
Ja som využila túto službu už pár krát,nakoľko mam 2 malé deti a je to veľká pomoc nemusieť ich ťahat po nákupoch 😒 a strácat čas, ktorý môžeme využit inak, a s kupónom na zľavu z dopravy nie je o čom rozmýšlať ,najmä pri vačšom nákupe ako to robievam ja🙂 🙂 🙂 a na benzín dám možno viac...a páni doniesli nákup až k dverám a boli všetci veľmi milí 😉 takže pre mňa mximálna spokojnosť a službu budem využívať určite aj naďalej 😀
sluzbu vyuzivame a zatial sme s nou spokojny, aj Vasi zamestanci su vzdy mili 🙂
Dobry den, vcera som vyuzila prvy krat nakup cez tesco-potraviny domov, v nedelu mi ho maju doviezt, tak uvidim, velmi som zvedava. Len jedna vec ma prekvapila...objednavala som si baklazan a nedal sa kupit na kusy, len na gramy...to je teda dost divne.....vôbec som nevedela odhadnut to mnozstvo...
Ja mám so službou Potraviny domov zatiaľ len pozitívne skúsenosti. Veľmi mi pomáha, že nemusím s deťmi chodiť do obchodu tak často, je to totiž veľký logistický problém. Niekedy nakupuje manžel, v chvate, po práci, berie prvé, čo vidí... a tak sa mi už stalo, že mi skvelí Tesco-nákupcovia vybrali nádherné banány, ktorým ozaj nebolo čo vytknúť a manžel otlčené čierne 😅 . Čas dovozu sa tiež vždy podarilo dodržať, ešte som nič nevracala, skrátka je to veľmi vítaná služba!
S touto službou mám pozitívne skúsenosti, dosť výrazne mi však chýba pri popise masových výrobkov ako sú šunky, párky - podiel masa, pri niektorých jogurtoch zloženie, je pre mňa dôležité vedieť, či kupujem smotanový jogurt, alebo chémiou zahustené mlieko.........
Táto služba je super pre mamičky s deťmi, no mne osobne vadilo, že pán, ktorý roznášal jedlo u nás zablokoval parkovacie miesta a nedalo sa zaparkovať a ledva prejsť. A to bol na sídlisku vraj 15 minút. Stretli sme ho, keď vychádzal z nášho vchodu. Keď sme sa ho spýtali, prečo "parkuje" tak, ako parkuje, bol veľmi arogantný. A keďže ho nepustili do vchodu ľudia, ktorí si jedlo objednali, neviem, kto ho pustil - ani pizzu nenosia až k dverám a keďže máme zámok na magnet, nie som tým, že sa nám niekto pohybuje po priestoroch, veľmi nadšená.
ja mam vacsinou pozitivne skusenosti, donaska vzdy načas, kurier mily, vsetko pekne zabalene, roztriedene, dohodli sme sa na nahradach potravin, ktore neboli....z negativ mozem spomenut len nakrajany syr, ktory som chcela v celku, na struhanie, asi to budem musiet pripisat niekam do poznamky pri buducej objednavke a cerstvost peciva- ked som mala donasku rano, pecivo bolo fajn, ale ked som objednavala rozky a kaiserky popoludni- to pecivo bolo od 5.00h rano zabalene v zalepenom igelitovom vrecku- no o nicom, ziadne chrumkave kaiserky k veceri sa nekonali....
Chcela by som sa opýtať, v ktorých mestách sa dá využívať táto služba potraviny domov? 🙂
Milá @miskorenka služba Tesco Potraviny domov zatiaľ funguje v 90 lokalitách Slovenska, je to najmä Bratislava, Malacky, Senec, Pezinok, Trnava, Nitra, Galanta, Šaľa, Zlaté Moravce, Košice, Prešov a široké okolie týchto miest (aj menšie obce). Či doručujeme aj k vám, môžeš zistiť zadaním PSČ Tvojho bydliska tu: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/on-line-ov...
škoda ☹
Prajem vám krásny večer, mamičky! Teším sa na vás opäť zajtra 🙂
Aj ja službu využívam, hlavne na nákup objemného tovaru plienky, prášky na pranie, aviváže, čistiace prostriedky....a takmer vždy využijem akcie na tovar, ktorý potrebujem, takže ušetrím nielen čas a nervy pri nakupovaní s drobcom, ale aj nejaké to euro...Som veľmi spokojná s touto službou...a tiež chválim pánov, ktorí rozvážajú tovar, veľmi milí a ochotní 🙂.
Milá @zunka33 som úprimne rada, že Ti služba Tesco Potraviny domov uľahčuje ťažké nákupy 🙂 Milé mamičky, ak máte radi akciové ponuky, odporúčam aktivovať si vo svojom profile zasielanie marketingových informácií. Nie, nebojte sa, neposielame žiadne "otravné" e-maily 5x za týždeň, sama to nemám rada 😉 Každý týždeň vám príde náš newsletter, kde nájdete výber tých najlepších akcií, noviniek v našom sortimente, dozviete sa, aký darček od nás dostanete pri nákupe a priebežne našim zákazníkom zasielame aj E-kupóniky na zľavy, alebo na dopravu zdarma 😉 Takže naozaj odporúčam, ušetríte si čas aj peniažky 🙂
Tak som využila kupon, ktorý som dostala na dovoz zadara a nakupila..... A teraz pozerám, že doniesli iný prašok.... Akože všimla som si, že iný hned, ale reku cena sedí a je na farebne a to je doležité.. len on ma aj menej kil ten prašok. .aj ked teda piše na nom, že je to nejaky kompakt a na davky na pranie je rovnako velky.. na 80 praní..... ale teda aj na fakture píše 8kg a je len 5,6 kg... . 🙄 ja to moc nemusím, lebo ked sa v rýchlosti perie aj tak tam človek kydne 1 kelimok a hotovo.. takže mi menej vydrží 😒
Krásny víkend, mamičky, a nezabudnite, že vo fóre Tesco Potraviny domov sa môžete až do 19. marca 2014 zapojiť do veľkej fotosúťaže o balíček pre vaše zlatíčka v hodnote 30 € a o plienky podľa vášho výberu: https://www.modrykonik.sk/forum/mesiac-s-tesco-potraviny-domov/velka-sutaz-1-chcete-vyhrat-balicek-pre-deti-s-tesco-potraviny-domov-2/
Pripájam aj kupón na dopravu zdarma pri objednaní služby dovozu potravín až k dverám Tesco Potraviny domov 🙂
Ja som velmi spokojna s touto službou, hlavne že tie tašky nemusím nosit a ujo mi ich donese priamo do bytu. službu využívam 2x do mesiaca a vždy zo zlavovým kuponom 🙂
chcem sa poďakovať tým, ktorí túto službu vymysleli je to perfektné, podľa mňa pre každú vekovú kategóriu. Nemusím vláčiť domov ťažké tašky, lebo aj keď má človek auto, do bytu si to musí vyvláčiť sám že ? 🙂 ja som maximálne spokojná 🙂 🙂 🙂
mile Tesco 😉 ja som vasim fanusikom, v zahranici mate uuuzasnu siet obchodov, milovala som chodit do tesca, dovoz bol super dokonca neraz do 3 hodin prisli 😀 😀 😀 mali ste tam uzasne akcie
http://orvosvarga.blog.sme.sk/c/159746/aj-toto-...
coskoro verim ze podobne akcie zavediete aj tu, lebo radost nakupovat 🙂 🙂 🙂
@daska_tesco dobry den , chcem sa opytat kedy planujete rozsirit vasu sluzbu, v Leviciach by sme to uvitali, dakujem 🙂
@mici11 služba Tesco Potraviny domov aktuálne funguje vo vyše 90 mestách a obciach a postupne ju plánujeme rozšíriť do ďalších miest. Kde presne dovážame, si môžeš overiť podľa zadania PSČ tu: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/on-line-ov....
Ak chceš byť vopred informovaná e-mailom, keď službu spustíme aj u vás, stačí, ak sa predregistruješ tu: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/predregist...
Pekný víkend! 🙂
@daska_tesco ahoj, dnes sme prvy krat vyuzili napuk cez net, so sluzbou klikni a vyzdvihni. prideme si pre nakup zajtra cestou z chalupy, tak som zvedava 😀 😀 😀 ale chcem sa opytat - pri registracii sme si uviedli nasu adresu v ruzinove a pravdepodobne nas to automaticky odporucilo na tesco zlate piesky. lenze, nakup si chceme vyzdvihnut v petrzalke - mame to cestou domov. tak sme museli prehodit adresu na petrzalsku. je mozne si nejak sam vybrat kde si tovar zoberiem, alebo sa to da riesit iba neust. prepisovanim adresy? 😅
Milá @jasminet teším sa, že si vyskúšala službu Klikni & Vyzvihni 🙂 Momentálne sa technicky nedá vybrať obchod, z ktorého si nákup vyberieš, je automaticky priradený podľa miesta Tvojho bydliska. Pracujeme ale na tom, aby už čoskoro bola k dipozícii aj možnosť výberu 🙂 Momentálne je možnosť riešiť túto situáciu dočasnou zmenou adresy, ktorá Ťa priradí k Petržalke 🙂 Budem rada, ak sa s nami podelíš o svoju skúsenosť s vyzdvihnutím nákupu cez službu Klikni & Vyzdvihni 🙂

@daska_tesco zatial som takto kupovala syr 3x, vzdy iny a nikdy tam nebolo uvedene ci je na platky alebo nie, myslela som si ze mozno fotkou sa da riadit, ale ani to neplati, 2x som dostala syr nakrajany a raz nie, na fotke bol vzdy nakrajany, na niektorych ho mate aj nakrajany aj v kuse ako napr. tu: http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/ProductDe... zmienka o tom v akom stave pride tam nie je, takze je to vzdy prekvapenie 😅