icon

Ako platíte za tovar, ktorý si objednáte z internetu?

daska_tesco
11. mar 2014

Aké máte skúsenosti s platením za tovar cez internet? Uprednostňujete platbu vopred online, alebo platenie kartou pri prevzatí tovaru či dobierku? Prečo?
Tri z vás za vaše príspevky odmeníme vlhčenými obrúskami Tesco Loves baby v utorok 18. marca 2014 🙂

Ako platíte za tovar, ktorý si objednáte z internetu?
Strana
z2
ynett
11. mar 2014

@daska_tesco uprednostňujem dobierku pri väčších sumách po zlej skúsenosti keď zaplatený tovar doručili "susedovi" a ten sa dva týždne nepriznal, až keď sme už burcovali, reklamovali tak to od neho zobrali a doručili nám.
nižšie sumy tak okolo 20 € aj vopred. 🙂

daska_tesco
autor
11. mar 2014

Ďakujem, milé mamičky, za vaše príspevky, stretneme sa opäť zajtra.Krásny večer! 🙂

daska_tesco
autor
18. mar 2014

Mamičky, opäť ste ma potešili - ďakujem za vaše príspevky a trom z vás pošlem vlhčené obrúsky Tesco Loves baby: @silaviat, @monyka92, @mikadooo. Výherkyne, pošlite mi, prosím, vaše kontaktné údaje do správy 🙂 A pripájam pre všetkých aj kupón na dopravu zdarma pri objednaní služby Tesco Potraviny domov. Pekný utorok!

silaviat
18. mar 2014

dakujem velmi pekne,ale ja nezijem na sk .. tak ak by sa dalo rada ponecham tieto obrusky dalsej mamicke kt.sa viac hodia.. 😉

kl733
18. mar 2014

V prípade spolahlivého predajcu / dobré hodnotenia, odporúčania známych / platím prevodom na účet vopred, v prípade, že predávajúceho dobre nepoznáme, uprednostňujeme dobierku al. kuriéra / podľa charakteru nákupu samozrejme /.

monyka92
18. mar 2014

Jeeeeej 🙂 🙂 dakujem velmi pekne tesim sa 🙂

daska_tesco
autor
18. mar 2014

@silaviat ok, posunieme ich do ďalšej súťaže. 🙂

20tatianas
18. mar 2014

najradčej kartou pri prevzati tovaru 🙂

lentilka1506
18. mar 2014

najradšej zaplatím kartou, keď objednávam, niekedy aj dobierku využijem, keď nieje iná možnosť. Niektoré obchody posielajú len na dobierku, to sa mi veľmi nepáči.

daska_tesco
autor
18. mar 2014

Ďakujem a prajem pekný večer, mamičky 🙂

skerinko
18. mar 2014

Najčastejšie pri platení cez internet využívam platbu online. Doposiaľ som mala vždy len dobrú skúsenosť, nikdy žiadny problém nebol. Dobierku využívam veľmi málo, lebo si myslí, že platím v podstate za zbytočnú službu navyše.

daska_tesco
autor
23. mar 2014

Milé mamičky, ďakujem za vaše skvelé zapojenie do fóra Mesiac s Tesco Potraviny domov - službou dovozu potravín a ďalších potrebných vecí pre domácnosť až k dverám bytu: http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/
Dnes končíme, ale získala som od vás počas troch marcových týždňov množstvo pozitívnych ohlasov aj nápadov a tipov na zlepšenie, ktoré postupne zapracujeme. Služba aktuálne funguje vo vyše 90 mestách a obciach Slovenska a čoskoro ju rozšírime do ďalších miest. Ak chcete byť informované medzi prvými, predregistrujte sa tu: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/predregist... Prajem vám ešte krásny víkend a pripájam e-kupón na dovoz zdarma na vyskúšanie služby Tesco Potraviny domov. Ďakujem, ste skvelé! 😉 🙂

Strana
z2