Ako prebiehajú vaše nákupy s detičkami?
Mamičky, aké máte skúsenosti s nakupovaním s deťmi? Ako by ste si predstavovali ideálne nakupovanie s vašimi najmenšími zlatíčkami? Podeľte sa o skúsenosti a nápady...Tri z vás za tipy odmeníme vlhčenými utierkami pre deti značky Tesco Loves baby ☺
Ak sa jedna o mensi "rychly nakup" za asistencie mojich deti 😎 riesim to velmi jednoducho..mensia sedi v kociku, starsia sa drzi kociku a asistuje mi tym, ze nakup dava do kosika v kociku.. Ked robime velky nakup ideme s manzelom malu supne do kosika velkeho tam sedi priamo v kosiku a pocita nakup 😀 alebo vyuzijeme auticko košik tam sa pekne vyhraje 😉
Je tu vela mamiciek diskutujucich o tom, ake je to nehygienicke davat deti do kosikov-kto vie kto a s akymi rukami to chytal..ano, je to nechute teda uz len ta predstava...ale co je dnes vonku hyginicke??
Ked date dieta na ihrisko, alebo do detskeho kutika, alebo tie hracie auticka v nakupnych centrach-co myslite tam je to o co viac cistejsie ako su nakupne kosiky... Aj deti musia ziskat imuntiu a nezijeme za opicami, myslim, ze kazdemu doma voda tecie a dokonca existuju aj dezinfekcne obrusky kym sa domov dostaneme 😀 odjakziva sa nakupovalo s detmi aj nakupnymi kosikmi a stale sme tu hura ani z nasich deti neubudlo 😎 🙂 🙂
nemam problem ist nakupovat s detmi, i ked pravda je taka, ze je to casovo narocnejsie, pretoze samozrejme nemozeme vynechat ani jeden regal hraciek. ale som rada, ze nie su take, ze vsetko chcu za kazdu cenu, vzdy sa vieme pekne dohodnut, ze OK, nieco malicke, nie drahe si mozu vlozit do kosika, ale vsetko to ostatne budu veci potrebne pre nas doma. a veli radi mi hadzu do kosika mlieko, jogurtiky, pracie kapsule.....som rada, ze am take rozumne deticky
@daska_tesco moja malá je dosť živá, takže je to náročné. ale keďže nedávno mala 3r a už ju vezmú do detského kútika pri v našom tesco, tak pri veľkom nákupe som ju tam dala. menší rýchlejší ako tak zvládneme spolu.
Možno by mohla byť pri nákupe nad cca 30€ hodinka v kútiku zadarmo 😀
A chýbajú mi tie prednostné pokladne pre matky s deťmi 😠 a ak by bola pokladňa bez sladkostí a drobných lákadiel pre deti - to by bolo tiež fajn 🙂
@daska_tesco Ďakujeme za tipy - sú super! Ak vás ešte niečo napadne, napíšte kľudne aj počas dňa. Meno jednej z vás, ktorá pridá najzaujímavejší nápad do diskusie, zverejníme zajtra ráno Výhrou sú vlhčené utierky Tesco Loves baby. A prezradím vám, že za zapojenie do diskusie budeme odmeňovať jednu z vás každý deň počas troch týždňov. -to len ja som to zle pochopila?
tak my v pohode nakupujeme nikdy nemam problem ale mam dobre dieta...v hypertescu milujeme ten autickovy vozik skoda len ze sa neda zobrat v nom nakup az k autu ale inac ked idem bez auta tak jedine ten
Nakupovanie s mojou 2 rocnou dcerkou je stale zaujimavejsie, kedysi len rada sedela v kociku, potom jej stacil vyhlad z nakupneho kosa a naposledy ked sme boli nakupovat akurat v tescu, pozerala som vypredaje oblecenia co kupim manzelovi a mala nechcela za svet sediet v kosi tak som ju dala dole a v sekunde sa mi stratila kdesi v ulickach-tak som sa nalakala...uz som ju aj chcela dat vyhlasit nech mi ju najdu a potom sa nam ju podarilo so sestrou najst o 3 ulicky dalej pri detskom obleceni 🙂 ....a kuka po mne asi tym stylom ze : Mama nestresuj! Tazke v poslednej dobe je nkupovanie o tom nie nezabudnut vsetko kupit ale nestratit malu a ponahlat sa aby vydrzala obsediet.
....doslova a dopismena: Prebiehaju 😎 😀 😀 😀
Moje nakupy v tesco-na take rychlovky u nas v Hrone-mam 3rocne dvojcata,a je to tam katastrofa. Chybaju auticka,v drvivej vacsine pripadov pri pokladni cakate cca 10min.,a pri salamoch je jedna starsia predavacka,ktorej som skoro pleskla od nervov,lebo ked som sa ozvala ze sunkaje zelenkava a smrdi,zacala hucat po mojich detoch,ze kricia,a nemoze sa sustredit na pracu. Preto tam chodim len v stave najvacsej nudze ,radsej idem do samosky,aj ked je draha,ale je tu mily personal,detom stale daju nejaku drobnost,ak je akcia,minule dostali misky,pera,omalovanky...Na vacsie nakupy chodime na zlate piesky,ale tiezto nie je to prave orechove,auticka musia ostat vnutri,takze sice decka sa povozia a tesia,ale rodicia potom prekladaju nakupy do obyc.vozikov,a adrenalin jak vysity,ked sa hrate na chameleona,a jednym okom strazite deti. A este sa pred nakupmi modlite,aby nepotrebovali ist na wc. Humus!!!!
Milé mamičky, ďakujeme za všetky vaše príspevky a prajem vám krásny víkend plný relaxu, stretneme sa opäť v pondelok. Pripájam na vyskúšanie aj e-kupón na dovoz tovarov cez službu Tesco Potraviny zdarma. A nezabudnite pri nakupovaní odfotiť aj svoj nákup - môžete sa nahraním fotky najväčšieho Tesco nákupu zapojiť až do 19. marca 2014 do fotosúťaže tu: https://www.modrykonik.sk/forum/mesiac-s-tesco-potraviny-domov/velka-sutaz-1-chcete-vyhrat-balicek-pre-deti-s-tesco-potraviny-domov-2/
Ako kedy. Aj deti maju svoje dni. Su take, ked v pohode s nimi nakupime, ale su aj take dni, ked sa otocime este pri vchode. ale za to TESCO nemoze. Ale ak sa uz odhodlame s nimi na nakup, tak len do TESCA,lebo tam sa uz vyznaju a kazdy si najde to svoje. 11 ročný si ide kupit nove císlo casopisu Flak, tak mam od neho pokoj. Moj stary aj s malou idu pozerat hracky a elektroniku a ja mam od nich pokoj a v klude si nakupim. Asi tak to u nas vyzera. Problem je v tom,ze mala si vybere vzdy hracku, stary nieco z elektra a pri pokladni zistime, co sme vlastne vobec neplanovali kupovat. 😀 😀 😀
My máme 3 malę deti, vacsinou uz nakupuje manzel sám, lebo spolocny nakup je fakt psychicky nárocna cinnosť. Ale ked uz treba, ideme vsetci. Pomohlo by nám, keby bolo viac parkovacich miest urcenych pre rodiny s detmi a s kocikmi. Napr. v Zl Moravciach parkovacich miest pre rodiny s detmi najdeme len 2 ! pre vozickarov je potom cely rad viacmenej nevyuzity. Nechcem ubrat im, ale navrhujem pridat aspon tolko aj rodinam s detmi.
Pekný večer,mamičky, stretneme sa opäť zajtra 🙂
No už aj my máme za sebou svoj prvý spoločný nákup v TESCO. Prežili sme to. Síce sme aj zaplakali, ale aspoň sme veľa neminuli. 🙂 Inak ja som pokladňu pre mamičky nenašla.
Právednessme boi na nakupe v tescu. Vacsinou to uz neriesim nakupmi vo vekych supermarketoch, lebo je to narocne, aby to dietko vobec vydrzao sediet v kosiku. ma 21m. a tiez aj mna nebavi nachodit kilometre po obchode. ale dnes sme boli vsetci traja a aj sme si zobrali take to auticko poprvykrat. takze to celkom slo. esteze je tam ten pas a nemoze sam vystupit. ujo sbs pri vchode sa na nas usmieval, ked sme si brali auto, tak aj to sprijemni nakup. len sme sa nacakali v rade a to je uz vzdy struna napnuta u mladatka, takze trochu divocina...
my ked ideme na "nakup" neviem či to môžem tak nazvať kedže letim rýchlo po veci ktore potrebujem lebo dcera nakupovanie nenavidi a reveeeee pokym nesedi v aute 😀 ona ale určite chce aby maminka ušetrila peniaze ked nakupujeme takýmto štylom 😉 ešteže ste zriadli internetove nakupovanie 😀
v pohodeee...uspím deti a hodím do vyhľadávača www.tesco.sk ...a už sa mi to nakupuje 🙂
Ja robievam v Tecsu vacsinou velke vikendove nakupy. Donedavna sme to zvladali so syncekom celkom v pohode, obsedel v o voziku s rozkom v ruke, ale co je starsi, nechce do vozika vliezt a chce sa vozit v nakupnom auticku. Samotny nakup v auticku je fajn, sice tam nevydrzi cely cas, ale aj chvilka pocas ktorej tam obsedi pomoze. Akurat sa mi casto stava, ze auticko ma pokazene koliesko, taha ho do strany, zasekava sa a je tazko ovladatelne. Velky problem pre mna ale nastava po vylozeni tovaru pri pokladni, pretoze kedze auticko musi zostat na predajnej ploche, nemam si kam ulozit zaplateny nakup. Musim sa s malym dietatom ponahlat vratit auticko, vziat normalny vozik a ist udychcana spat k pokladni, cim zdrziavam. Uvitala by som preto moznost, odviezt si nakup az k autu.
urobit nejaky kutik pre deti, kde by bola aj opatrovatelka, napriklad by to bolo kazdy den v nejakom case alebo 1x do tyzdna a mamicka by si mohla v klude nakupit. A este by mohla byt na nakupnom kosiku vysielacka a ak by dieta plakalo, tak by opatrovatelka zazvonila mamicke, nech sa ponahla. A v tom kutiku by mohli mamicky vyskusat detom veci a ak by im neboli dobre, mohol by tam byt nejaky kos a ked to nechcu kupi, by to dali tam. V tom kutiku by si deti mohli vyskusat aj niektore hracky a potom by sa Vam v tescu zvysil aj obrat predajnosti, mamicky by videli, co ich deti bavi a potom to aj kupili. A robila by som tam nejake akcie, zeby som tam kazdy tyzden menila hracky alebo nejake tematicke zamerania. Atd..... 🙂
s nasou malou su nakupy coraz horsie. do Tesca, zial, chodime malo, lebo je od ruky a je problem sa tam dostat autobusom. uz som to tu spominala, len v inej teme, ze raz nas sofer nevzal s kocarom, lebo uprednostnil vozickarku a my sme museli 1 a 1/2 hod cakat na dalsi spoj, v novembri.
ked ideme do Tesca, tak jedine s muzom autom. Naposledy sme tak boli minuly tyzden. Kym som ja s malou nakupovala, muz si odbehol do prace. Zapacili sa mi 1saty, ktore som si chcela vyskusat, ale mala vobec nespolupracovala, takze rychlo rychlo, saty vyskusat, vyzliect...a az pri pokladni som si vsimla, ze mam cely cas oblecene tricko naruby... 😀 😀 😀
v tom auticku vydrzi iba chvilu, aj to jej musim dat do ruky rozok a potom uz len vymysla a vsetko chyta, ked jej nieco nedovolim reve a hodi sa na kolena. Preto budem stastna, ak bude raz dovoz nakupu aj u nas v Trencine.a dufam, ze to bude coskoro...
Milé mamičky, ďakujem za vaše skvelé zapojenie do fóra Mesiac s Tesco Potraviny domov - službou dovozu potravín a ďalších potrebných vecí pre domácnosť až k dverám bytu: http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/
Dnes končíme, ale získala som od vás počas troch marcových týždňov množstvo pozitívnych ohlasov aj nápadov a tipov na zlepšenie, ktoré postupne zapracujeme. Služba aktuálne funguje vo vyše 90 mestách a obciach Slovenska a čoskoro ju rozšírime do ďalších miest. Ak chcete byť informované medzi prvými, predregistrujte sa tu: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/predregist... Prajem vám ešte krásny víkend a pripájam e-kupón na dovoz zdarma na vyskúšanie služby Tesco Potraviny domov. Ďakujem, ste skvelé! 😉 🙂

@daska_tesco Ale bolo písané, že denne vyžrebujete jednu výherkyňu.