icon

Čo všetko nakupujete cez internet a prečo?

daska_tesco
3. mar 2014

Objednávate si čokoľvek pre domácnosť aj cez internet? Aké máte skúsenosti? Objednali by ste si cez web aj dovoz čerstvých potravín? Tri z vás za názory a skúsenosti odmeníme vlhčenými utierkami pre deti Tesco Loves baby ☺

Čo všetko nakupujete cez internet a prečo?
Strana
z2
najjulinka
3. mar 2014

Ja cez net nakupujem velmi rada a všeličo. Z Tesca hlavne minerálky a ťažke veci... 😅 😀 Ale inak autosedačky, cestovne postielky, plienky, vlhčené utierky, umele mlieko, kaše, hračky, foťák, dojčenské potreby ... no nenapadá ma všetko 😀

papuka
3. mar 2014

Cez internet objednavam takmer vsetko, knihy, oblecenie, obuv, elektroniku, ci uz tv, pc, notebook, kameru, domace kino, plienky, vsetko pre babo, drogeriu, cistiace a posledne aj niektore potraviny -syry a mliecne vyrobky, mediky , lekvariky, ....... a hlavne zeleninu od slovenskych domacich pestovatelov len neviem ci mozem udat meno donasky, tak radsej neudavam, ale keby sa u nas v zh dalo objednavat z tesca asi by som bola prva 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

tanity
3. mar 2014

Ja si cez internet zvyknem objednavat velmi vela veci, od oblecenia, dovolenkovych pobytov, hraciek, knih az po cerstve potraviny (sluzba Tesco potraviny domov). Podla mna toto je buducnost - nakup online vsetkeho mozneho, aj potravin. Setri to hlavne cas, ktory moze rodina prezit spolu, co pri dnesnom uponahlanom zivotnom style je naozaj v mnohych rodinach uz luxus. Je fajn ist na nakup (hoci potravin) spolu ako rodina, ale myslim si, ze su aj vzrusujucejsie a zaujimavejsie veci, ktore ako rodina mozeme robit - napr. v prirode, na cerstvom vzduchu 😉 Ocenujem to, ze si vecer, ked uz dietatko spi a domacnost je ako tak v poriadku 😝 , mozem v klude sadnut za pocitac a bez stresu z inych nakupujucich, tlacenice, kychania a soplov (hlavne v case viroz 😅 ) ci statia v radoch mozem pohodlne nakupit online. Dojde mi to az domov, jedina nevyhoda je, ze na to musim chvilku pockat 😉 Asi jedine, co si naozaj vychutnam "nazivo", je nakup zeleniny, ovocia a kvetin v lete na trhoch, vonaveho a cerstvo upeceneho peciva z pekarne, ci nakup v zdravej vyzive. Tie vone a farby a chute dokazu ovela viac zautocit na moje zmysly nez pri nakupe online (mozno vizia buducnosti? 😉 🙂 )

zita19
3. mar 2014

Ja neznasam nakupovanie. Asi som endemuticky pripad medzi zenami, ale nakupovanie nenavidim a povazujem ho za 2. najbezduchejsiu cinnost v domacnosti hned po zehleni. Nakup cez net ma aspon obcas obremeni od tejto cinnosti. Takze nakupujem cez net vsetko co sa da. Od velkych domacich spotrebicov, cez dovolenky, knihy az po semena. Zíal topanky a oblecenie musim nakupovat na zivo, lebo potrebujem veci skusat. Potraviny som este nenakupovala, ale velmi hlboko uvazujem aj o tejto moznosti. Ale zas my sme doma uz len 2, takze az tak vela nakupovat nemusim.

usacek79
3. mar 2014

cez net nakupujem absolutne vsetko, okrem potravin.. Nakupovanie handier z duse nenavidim, prechadzanie sa po nakupakoch len za trest. Cez net kupujem aj topanky, aj podprsenky - ak mi nieco nesadne, radsej vymenim a trepem sa na postu, akoby som mala chodit po obchodoch 😅
jediny relax zazivam v potravinach, to mam prave rada, prechadzat sa a vyberat...

anaxamon
3. mar 2014

Objednavam vsetko online, maloco priamo v obchode...snad len drogriu si idem kupit osobne a co sa tyka potravin, mame sice moznost dovozu potravin a par krat som to vyuzila a bola som spokojna, hlavne s vyberom ozaj perfektneho ovocia a zeleniny co som velmi ocenila lebo s malym dietatom casto nie je cas stat pri stojanoch a hladat pekne kusky....napriek tomu, teraz ked je dieta vacsie a aj ono rado chodi so mnou do obchodu, tak nakup potravin je jedna z casti tyzdna kedy relaxujeme🙂

lll2010
3. mar 2014

..cez net objednavam skoro vsetko, napr. pre drobca oblecenie a topanky jedine online, nebeha mi po predajni ale pekne vsetko vyskusame doma a co sa mi nepaci alebo nepasuje posleme spät. Tym, ze byvame v zahranici, tak sa da tovar poslat spät do 14 dni bez uvedenia dovodu ( neviem ako to je na SK), dorgeriu, lieky, spotrebice, stavebny material na dom, proste vsetko okrem potravin. Je to tu bezne a velky hit, ale ja som to este osobne nevyskusala. Cez net su u nas potraviny drahsie ako normalne v obchode, tak asi to ma trosku odpudzuje...ale raz to urcite vyskusam. Inak napoje objednavame priamo od obchodu, kde predavaju len napoje a to si nechavame doviest, kde pride auto priamo z ich firmy a dovezie...

oktobermimi
3. mar 2014

u nás zatial táto možnost neni ale keby bola využijem ju mm je večne v práci takže na nákup chodim ja a z dietatkom sa to nedá musím ist hoci aj na 5krát ☹ a to je : obliec malú dat do kočíka nakúpit vrrátit sa do bytovky pod pazuchou malú (nenecham ju v kočíku) nákup do oboch rúk a pod ho dore do bytu.. ☹ a ešte ak začne pračkat v obchode tak musím ist chitro domov alebo aspon preč pretože tie pohlady su úžsne ☹ takže isto by som toto využívala 🙂

sisaa
3. mar 2014

ja som cez internet "objednala" aj psa 😀 😀 😀 a kludne by som aj potraviny kupila, ved by som si usetrila cas asi aj nervy 🙂 nakupovanie s detmi je niekedy adrenalinovy sport. Verim, ze potreviny by prisli cerstve a nie po zaruke.

daska_tesco
autor
4. mar 2014

Milé mamičky, ďakujem za vaše tipy a názory -sú veľmi inšpirujúce. Z diskutujúcich sme vybrali aj s kolegami tri z vás, ktorým pošleme darček - vlhčené utierky značky Tesco loves baby a poukážku na dovoz zadarmo pri objednaní služby Tesco Potraviny domov. Darček zašleme: @tanity, @ wendy62, @xarra246 🙂

xarra246
4. mar 2014

@daska_tesco Jeeej, tak to sa teším 🙂 Ďakujem! 🙂 Pošlem vám do IP adresy svoje údaje?

daska_tesco
autor
4. mar 2014

Výherkyne @tanity, @wendy62, @xarra246 pošlite mi prosím vaše kontaktné údaje do správy. Ďakujem 🙂 😉

matisekc
4. mar 2014

hlavne oblecenie, potom kozmetiku, elektro, nabytok- nakupujem cez net hlavne koli cenam

lienka434
4. mar 2014

@daska_tesco nakupujem uz aj potraviny🙂zijem v CR a v Prahe mi pride uzasna tato sluzba od Tesca ze sa daju nakupit potr.a ine a dovezu mi to v taky cas ktory mi vyhovuje.Uz som na Modromkoniku zmienovala ze sedim doma v pohodli,cakam na nakup,mycka mi perie a ja mozem travit cas s rodinou🙂Par zien to zaujalo,a pytali sa ako to funguje aj svojim znamimi tu v Prh odporucam nakupovanie cez tesco.Zo zaciatku som ti to nevedela predstavit ale ked mi priviezli aj rozky al.mrazene potr.uplne v poriadku dokonca lepsie🙂)) tak som si tuto sluzbu oblubila🙂s manzelom sami provozujeme internetovy obchod,takze nakupujeme vsetko co sa len da cez internet.

adrianai
4. mar 2014

Ja najčastejšie nakupujem cez internet oblečenie, obuv, knihy, no ku koncu tehotenstva (a ešte k tomu pred Vianocami 😀) mi veľmi padlo vhod, že tesco spustilo službu donášky - nakúpila som si pohodlne a nemusela som vláčiť ťažké tašky, navyše som vždy využila zľavové kupóny, takže som bola spokojná. Teraz si už s deťmi vybavím nákupy v rámci prechádzky a hlavne čerstvé potraviny, ale na väčšie nákupy určite ešte využijem donášku 😉

gucz
4. mar 2014

cez net som doteraz nakupovala len knihy, autosedačky (ale obzrela som si ich najprv v kamennom obchode), oblečenie. Potraviny ešte nie, ale tak možno skúsime 🙂

tanity
4. mar 2014

@daska_tesco dakujem 🙂 🙂 🙂 tesim sa 🙂 🙂 🙂

daska_tesco
autor
5. mar 2014

Ďakujem, milé mamičky, za všetky vaše dnešné príspevky. Stretneme sa opäť zajtra ráno 🙂

beja6
5. mar 2014

internetovy predaj vyuzivam velmi casto, hlavne z dovodu,ze je lacnejsi a tiez , ze byvam dost daleko od nakpnych centier a teda ma vyjde lacnejsie a pohodlnejsie nakupovat castejsie cez net. oblecenie, obuv, hracky, elektronika, spotrebice do domacnosti,knihy,kozmetika, sportove potreby, to vsetko mam uz odskusane . potraviny , to by bolo super, najma take tie vacsie nakupy,ked potrenujem doplnit chladnicku a naplmot komoru. setrit tak s casom, ktoreho mam aj tak malo, by bolo super, i ked niekedy , sem tam mam aj raz za cas chut sa len tak prechadzat a popozeravat, ci nenajdem nieco , co sa mojim ociam zapaci.

daska_tesco
autor
7. mar 2014

Milé mamičky, ďakujeme za všetky vaše príspevky a prajem vám krásny víkend plný relaxu, stretneme sa opäť v pondelok. Pripájam na vyskúšanie aj e-kupón na dovoz tovarov cez službu Tesco Potraviny zdarma. A nezabudnite pri nakupovaní odfotiť aj svoj nákup - môžete sa nahraním fotky najväčšieho Tesco nákupu zapojiť až do 19. marca 2014 do fotosúťaže tu: https://www.modrykonik.sk/forum/mesiac-s-tesco-potraviny-domov/velka-sutaz-1-chcete-vyhrat-balicek-pre-deti-s-tesco-potraviny-domov-2/

katuska80
13. mar 2014

ja si objednávam uplne všetko, od rožkov, jogurtov, zeleniny, ovocia, ... až po drogeriu. A hlavne mlieko a mineralku, až mi bolo minule toho pána lúto ked sa musel 3x vracat do auta, ale mne to velmi ulahčí nakolko mi niesol 4kartony mliieka a 6kartonov minerálky 🙂 takže ja som spokojná, že sa nemusím s tým natahovat 🙂 a hlavne z dvojičkami behat po obchode a na sobotu sa môže zase tešit 🙂

daska_tesco
autor
23. mar 2014

Milé mamičky, ďakujem za vaše skvelé zapojenie do fóra Mesiac s Tesco Potraviny domov - službou dovozu potravín a ďalších potrebných vecí pre domácnosť až k dverám bytu: http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/
Dnes končíme, ale získala som od vás počas troch marcových týždňov množstvo pozitívnych ohlasov aj nápadov a tipov na zlepšenie, ktoré postupne zapracujeme. Služba aktuálne funguje vo vyše 90 mestách a obciach Slovenska a čoskoro ju rozšírime do ďalších miest. Ak chcete byť informované medzi prvými, predregistrujte sa tu: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/predregist... Prajem vám ešte krásny víkend a pripájam e-kupón na dovoz zdarma na vyskúšanie služby Tesco Potraviny domov. Ďakujem, ste skvelé! 😉 🙂

Strana
z2