icon

Piatková SÚŤAŽ o 21 výhier!

daska_tesco
21. nov 2014

Hádajte, na čo slúži tento prístrešok? Malá nápoveda: nachádza sa pri hypermarkete Tesco Extra Zlaté piesky v Bratislave a vybavíte v ňom svoj nákup za pár minút bez čakania v predajni 🙂
Jednu z vás za správnu odpoveď odmeníme 20 € poukážkou na nákup cez Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom kozmetiky Tesco Loves baby. Ale pozor! Až 20 z vás dostane 3 € E-kupón na nákup cez Tesco Potraviny domov (platí pri nákupe nad 5 €). Súťaž končí zajtra 22.11.2014 o 7.30 hod. Držíme palce! 🙂

Piatková SÚŤAŽ o 21 výhier!Piatková SÚŤAŽ o 21 výhier!
mabliss
21. nov 2014

Je to sluzba Klikni & Vyzdvihni...doma si vytvorite nakupny zoznam, tovar nachystaju a môžete si ho vyzdvihnúť,kedy vam to vyhovuje.. 🙂

dobromila1111
21. nov 2014

Ja si myslím, že tam si človek príde vyzdvihnúť to, čo si nakúpil cez net, samozrejme od Tesco..🙂

aluxka
21. nov 2014

je to služba Klikni a vyzdvihni. Nakúpim cez internet a pripravený tovar ma bude čakať v tomto "drive in" zariadení.

slavaf
21. nov 2014

Myslím si, že na vyzdvihnutie si tovaru v službe klikni a vyzdvihni od Tesco 🙂

darina1952
21. nov 2014

je to služba Klikni a vyzdvihni

kpn
21. nov 2014

Klikni a vyzdvihni ... nakup uskutocneny cez internetovu sluzbu potraviny domov, ktore si osobne vyzdvihnem. 🙂

evulienkaslx
21. nov 2014

Je to DRIVE IN zariadenie pre sluzbu Klikni a vyzdvihni od Tesco. Online objednas, osobne tam vyzdvihnes prichystany tovar.

eufrozinka
21. nov 2014

Klikni a vyzdvihni. Cez net objednat a v Tescu uz len vyzdvihnut. Celkom fajn napad 🙂

majusqa77
21. nov 2014

klikni a vyzdvihni - prevzatie nakupu objednaneho cez net

andrea999
21. nov 2014

Služba Klikni & Vyzdvihni! : vyzdvihnutie vopred pripraveného nákupu...je dostupná v Tesco Extra Zlaté piesky, Tesco Extra Petržalka, Tesco Extra Košice a v Hypermarkete Nitra,cena 0,99 eur

zuzka38
21. nov 2014

Služba klikni a vyzdvihni, ešte som nevyuzila keďže si objednavam veci domov, rozhodne super vec lepšie ako stať pri pokladni a strácať cas

zojatx
21. nov 2014

Je to služba klikni a vyzdvihni 🙂

mata95
21. nov 2014

klikni a vyzdvihni

lucy125
21. nov 2014

Služba kde si zakaznik doma naklika cez net tovar a pride si svoj tovar tam vyzdvihnut, tkz.služba Klikni a Vyzdvihni-Drive in 🙂

maruska.s
21. nov 2014

Na vyzdvihnutie nakupu objednaneho cez internet...

sadul
21. nov 2014

Klikni a vyzdvihni

irenaliza
21. nov 2014

Ide o super službu Klikni§vyzdvihni. začneme pokojne doma zaregistrujeme sa v TESCO- POtraviny domov, vyberieme si z ponuky odošleme, vyberieme si dátum, hodinu kedy to chceme mať nachystane, dokončíme si čo potrebujeme, potom zoberieme deti z krúžkov, zo školy, nasadneme do auta a s úsmevom prídeme pod prístrešok, kde dáme milému pánovi papier z našou objednávkou, ten nám tovar dá v taškách do kufra, my všetci spokojne a usmiaty sedíme, potom zaplatíme kartou, podpíšeme, pozdravíme a ideme domov, nákup vybaliť a ďalej konzumovať a variť. je to skvelá vec , škoda, že nie som z Bratislavy, ale prajem všetkým, aby boli z touto službou spokojný. 🙂

sasasx
21. nov 2014

Sluzi na vyzdvihnutie nakupu nakupeneho cez internet - sluzba Klikni a vyzdvihni, ktoru ponuka Tesco vo vybranych hypermarketoch

mariana1
21. nov 2014

Ahoj,
Je to služba Klikni & Vyzdvihni. Vďaka nej si zákazníci mozu svoj nákupný zoznam spraviť cez internet a už pripravený tovar vyzdvihnúť v špeciálnom „drive in" zariadení.

bibistec
21. nov 2014

to je služba Klikni & Vyzdvihni! : slúži na vyzdvihnutie vopred pripraveného nákupu.

11nika11
21. nov 2014

sluzba Klikni&Vyzdvihni..inak super vec 🙂

lusiana55
21. nov 2014

služba Klikni&Vyzdvihni

petronelak
21. nov 2014

slúži pre službu Klikni & Vyzdvihni, teda doma si kliknem a vytvorím klikaním nákupný zoznam, tovar mi pracovníci TESCA nachystajú a ja prídem autom a už len vyzdvihnem 🙂

janellina
21. nov 2014

Prístrešok slúži na nákup autom. Jednoducho si tovar objednám cez tesco.sk (potraviny domov) vytvorím si nákupný zoznam a v obchode mi ho pripravia a naložia do auta. Super služba Klikni & Vyzdvihni! 🙂

martinkaha
21. nov 2014

Je to DRIVE IN zariadenie. Tesco rozšírilo unikátnu online službu Potraviny domov o novú možnosť Klikni & Vyzdvihni.

ranya
21. nov 2014

je to pristresok, kde pridem s autom po tovar, ktory som si objednala doma cez net - klikni a vyzdvihni

anita718
21. nov 2014

Klikni & Vyzdvihni - cez internet si objednám tovar, v Tescu mi nákup nachystajú a pod týmto "prístreškom" si ho vyzdvihnem

mm5278
21. nov 2014

tesco ma sluzbu Klikni&Vyzdvihni. Z pohodlia domova objednam tovar, v Tescu mi ho pripravia a ja si ho pod pristreskom - jedna sa o tzv. drive in, vyzdvihnem.

denca76
21. nov 2014

DRIVE IN zariadenie. Tesco rozšírilo online službu Potraviny domov o novú možnosť Klikni & Vyzdvihni.

zuzkagu
21. nov 2014

klikni a vyzdvihni služba