Piatková SÚŤAŽ o 21 výhier!
Hádajte, na čo slúži tento prístrešok? Malá nápoveda: nachádza sa pri hypermarkete Tesco Extra Zlaté piesky v Bratislave a vybavíte v ňom svoj nákup za pár minút bez čakania v predajni 🙂
Jednu z vás za správnu odpoveď odmeníme 20 € poukážkou na nákup cez Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom kozmetiky Tesco Loves baby. Ale pozor! Až 20 z vás dostane 3 € E-kupón na nákup cez Tesco Potraviny domov (platí pri nákupe nad 5 €). Súťaž končí zajtra 22.11.2014 o 7.30 hod. Držíme palce! 🙂

sluzba "Klikni a vyzdvihni", tzv. drive in - pristresok 🙂
Klikni & Vyzdvihni - cez internet si urobím nákup, v Tescu mi ho pripravia a ja si ho už len vyzdvihnem presne na tomto mieste 🙂
Služba Klikni & Vyzdvihni - zákazníci si svoj nákupný zoznam spravia cez internet a už pripravený tovar vyzdvihnú v špeciálnom „drive in" zariadení.
sluzba klikni a vyzdvihni
Tento pristresok sluzi na skvelu sluzbu Klikni & Vyzdvihni - super rychla sluzba, usetri mi kopec casu a vsetko je ako ma byt. 🙂 a funguje na principe "drive in"
Je to DRIVE IN zariadenie, služba "Klikni & Vyzdvihni" - cez internet si nakúpim, dohodnem čas a potom už len vyzdvihnem 😉 Žiadne fronty pri pokladni, vykladanie a nakladanie z košíka - super vecička 😵
DRIVE IN zariadenie. Je to online služba Klikni & Vyzdvihni. Vďaka nej si zákazníci môžu svoj nákupný zoznam spraviť cez internet a už pripravený tovar vyzdvihnúť v špeciálnom „drive in“ zariadení. My to máme ďaleko, ale brat sa na to teší, lebo to má po ceste z práce 😀
je to služba Klikni&Vyzdvihni 🙂
DRIVE IN- vyzdvihnutie mnou objednaneho tovaru (z tesca)
doma vytvorite nakupny zoznam, tovar nachystaju, staci uz len vyzdvihnut
Je to služba klikni& vyzdvihni
pod týmto prístreškom ma čaká môj nákup, ktorý som si v pohodlí domova na počitáči naťukala a objednala a stačí už len prísť si pre tovar, hneď platím a odchádzam, nečakám v dlhých radoch a nezabíjam čas hladanim v regáloch
Dobrý podvečer,
sluzba "Klikni a vyzdvihni".
Vyzdvihnutie nakupu cez online objednavku - Drive in a sluzba sa vola "Klikni a vyzdvihni".
Služba Klikni & Vyzdvihni doma si cez internet na stránke Tesco nakúpim a tu si nákup už iba vyzdvihnem.
sluzba ,,klikni & Vyzdvihni - cez internet si objednám,, ... 🙂
Toto je sluzba Klikni&Vyzdvihni - prva polovica nakupu je podobna sluzbe Potraviny domov - tovar si vyberieme online, no neprinesie nam ho kurier, ale si ho vyzdvihneme na odbernom mieste. Dobre vediet, ze zrovna na Zlatych pieskoch sa to da, lebo byvame nedaleko🙂
doma si v klude naklikám a bez čakania vyzdvihnem 🙂 klikni&vyzdvihni
Vyzdvihuju sa tam nakupy zadane cez net DRIVE In ,sluzba klikni a vyzdvihni v praxi 😀
sluzba Klikni a Vyzdvihni , na vyzdvihnutie doma objednaného tovaru 🙂
V stánku je možné rýchlo a pohodlne vyzdvihnúť vopred objednaný tovar cez internet " klikni a vyzdvihni"
na vyzdvihnutie objednaného tovaru cez "klikni a vyzdvihni"
na styl drive in.akurat ze doma objednam a tam vyzdvihnem 😉
urcite na vyzdvihnutie tovaru kupeneho z tesco stranky 🙂 🙂 🙂
Na vyzdvihnutie z domu objednaneho tovaru
tam sa vyzdvihne tovar, ktory som si doma nakupila cez internet, aby som nemusela behat po obchode
sluzba Klikni & Vyzdvihni...doma si cez net nakupim, tovar mi v Tescu nachystaju a pristresok sluzi na jeho vyzdvihnutie
na vyzdvihnutie tovaru, ktory si doma objednam cez sluzbu Klikni a vyzdvihni.
Výdajňa nákupu - teda miesto na prevzatie nákupu, ktorý zákazník naplánuje, nákupný asistent zrealizuje a zákazník si ho prevezme a odvezie... alebo odnesie... alebo aj odvlečie... či odgúľa domov či kamkoľvek.

DRIVE IN zariadenie. Cez internet si objednám tovar a tam si ho vyzdvihnem