Týždenná SÚŤAŽ 2: Aké sú vaše skúsenosti so službou Tesco Potraviny domov alebo Klikni & Vyzdvihni?
Napíšte nám vaše názory na donáškovú službu Tesco Potraviny domov a tri z vás za komentáre odmeníme 3 kupónmi v hodnote 30 € na nákup Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom detskej kozmetiky Tesco Loves baby. 🙂 Súťažiť môžete až do nedele 23. novembra 2014 do 15.00 hod. Držíme palce!
Všetko o službe nájdete na www.tesco.sk/potravinydomov

Služba je výborná najmä na väčšie nákupy, lebo sa nemusíme ťahať s ťažkými taškami 🙂
@sissita ...a netreba otravovať manželov, aby nosili ťažké nákupy po schodoch 😀
v momentalnom stave predporodnom mam len tie najlepsie nazory na donaskovu sluzbu 😅 a skusenosti tiez...naj ocenujem ked pride nejaky prijemny, fesny, usmievavy nosic...hned je ten den krajsi 😎 😀 😎
....to mi pripomenulo, ze musim doplnit zasoby na vianocne pecenie 😵 idem online 😎
vyuzivame pravidelne, sme velmi spokojni. Vyrobkov by vsak mohlo byt v ponuke viac. To co sa da klasicky kupit v hypermarkete to by malo byt aj v ponuke online.
Uz rok tuto sluzbu vyuzivam pravidelne raz za tyzden a som spokojna. Zili sme skoro desat rokov v Anglicku a tam sme tuto sluzbu tiez vyuzivali. Som vcelku spokojna s kvalitou produktov, ktore dostaneme. Co ma mrzi je, ze velmi casto v jogurtch Kostici chybaju magnetky. Vzdy ich objednavam a este nikdy sa mi nestalo, ze by boli magnetky v kazdom z nich. Tazko vysvetlujem synovi co sa zase stalo, ze tie magnetky zmizli.
Pekný večer, mamičky 🙂 Ďakujem za všetky vaše komentáre, stretneme sa opäť zajtra 🙂 Posielam vám ešte E-kupón na dovoz zadarmo na vyskúšanie donáškovej služby Tesco Potraviny domov: www.tesco.sk/potravinydomov
len a len pozitivne skusenosti mame, vacsinu malinoviek, avivazi pre maleho a prasku na destke veci riesime cez vas, nejedna oslava by sa bez vasej pomoci nezaobisla, vratane mojej aj manzelovej 30ky minuly rok 😝
a v kombinacii s clubcard, kedy sa nam rataju body 2 nasobne, parada 😀
Velmi vyhodna sluzba v pripade ak mate chore dieta a nemozete behat po obchodoch, vsetko si nalozite do kosika, odkliknete a potom uz len cakate kedy vam tovar privezu 🙂
Som velmi rada ze je takato sluzba dostupna, velmi to ulahcuje zivot nielen maminkam s malymi babatkami
@kotatko1232, @tiumen Ak sa predregistruješ, pošleme ti upozorňovací e-mail, keď donáškovú službu Tesco Potraviny domov spustíme v tvojej lokalite 🙂 http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...
@mojaslecna Ahoj,všetko o službe si môžeš prečítať aj tu na Modrom koníku:
https://www.modrykonik.sk/blog/pr_clanok/article/tip-pre-mamicky-ako-nakupit-potraviny-z-fahea9/
@mataba155, @lucy125 Mamičky, aj vám pošleme e-mailom upozornenie, ak službu spustíme vo vašej lokalite -stačí sa predregistrovať tu: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...
@jojo161, @motiilik, @lukiamirka, @miroslavan, @hlupyzajko, @aluxka ahojte, či služba funguje u vás, si môžete overiť tu: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...
Ak nie, predregistrujte sa a pošleme vám upozorňovací e-mail, keď službu spustíme vo vašej lokalite 🙂
@daska_tesco uz raz som sa tak mala registrovat spravila som to a uz je tomu 6 mesiacov a stale nic.ale idem to skusit este razmozno teraz to uz konecne zrealizujete
@daska_tesco uz som to spravila
taktiez som este takto nenakupovala ale asi zacnem a userim naftu svoju energiu a eura 😀
@daska_tesco mnoo,musim napisat,ze naozaj pre mamicky na materskej "dovolenke"je to uzasna pomoc...,prip.ked je cela rodina chora a clovek papat potrebuje....aaaalebo,ked pride vikend a clovek potrebuje nieco,co doma ako naschval nema a potrebuje,takze ja sa len a len pripajam k spokojnym zakaznikom
@kotatko1232 Po prečítaní prvého príspevku som si myslela, ze šme ti 6 mesiacov prinášali nákup 😀
Ale super ! Vyskúšaj a určite oceníš 🙂
Este som tuto sluzbu nevyuzila, lebo, zial, u nas nie je. Velmi by ma to potesilo, lebo ako som uz pisala v inych prispevkoch, moj muz nerad chodi nakupovat a Tesco mame na uplne opacnom konci mesta. ☹ snad sa dockame aj my. 😉
@daska_tesco dakujem zaregistrovala som sa este raz. Niekedy aj pol roka dozadu som sa sice registrovala.
@daska_tesco ale ved by som to vyskusala ale ked sa neda.nedovazate do Bolerazu
@kotatko1232, @sonetta Ahojte, ak sa predregistruješ, pošleme ti upozorňovací e-mail, keď donáškovú službu spustíme u vás. http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...
@daska_tesco to som uz davno spravila a ziaden mail ste mi neposlali.to je uz 2 x preregistrovane.
1x to bolo v decembri.
A ziaden mail mi od vas neprisiel !!!
@daska_tesco uz som davnejsie. 😉
@kotatko1232 Nové lokality pripravujeme postupne - musíme zaškoliť ľudí, nakúpiť špeciálne upravené dodávky, aktualizovať softvér a plno iných detailov, ktoré vyžadujú čas. Tak poprosíme o trpezlivosť. 🙂
@daska_tesco ok 🙂
Pekný večer, mamičky 🙂 Ďakujem za všetky vaše komentáre, stretneme sa opäť zajtra 🙂
Posielam vám ešte E-kupón na dovoz zadarmo na vyskúšanie donáškovej služby Tesco Potraviny domov: www.tesco.sk/potravinydomov
Službu tesco domov využívam asi tak raz do mesiaca a som s ňou veľmi spokojná,dobrý prístup,je to praktické.
vyborna sluzba, ktora ulahcuje zivot, vyuzivame ju pravidelne.
ja som si raz urobila nákupný košík a bola som si len pre to ( inak tiež super služba ) a zajtra mi druhýkrát donesú domov. prvýkrát bolo všetko super, veľmi milý pán mi to doniesol až k dverám, tovar bol čerstvý a pekne zabalený. táto služba mi šetrí kopec času, lebo s tromi deťmi chodiť do obchodoch bol adrenalinovi zážitok a kopec stresu. takto si pekne večer sadnem a nakúpim a netrvá to dve hodiny ako keby som mala behať po obchdod

zatiaľ som túto službu ešte nevyužila, ale keď čítam len dobré referencie, asi vyskúšam 🙂