Týždenná SÚŤAŽ 4: Nakupujete potraviny radšej v obchode, alebo online?
Napíšte nám aspoň 2 dôvody prečo nakupovať potraviny online, alebo v obchode a tri z vás odmeníme 3 kupónmi v hodnote 30 € na nákup Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom detskej kozmetiky Tesco Loves baby. Súťažiť môžete až do nedele 23.novembra 2014 do 15.00 hod. Držíme palce! 😉

Milé mamičky, ďakujem vám za všetky zaujímavé názory na online nakupovanie vs. nakupovanie v obchodoch 🙂
Odmenu 30 € kupón na nákup Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom detskej kozmetiky Tesco Loves baby pošleme trom z vás za otázky: @lucik194, @izabelkas, @sirep
Gratulujem! Výherkyne pošlite mi svoju adresu a email do IP.
Dnes týždeň s donáškovou službou Tesco Potraviny domov končí, ďakujem vám za komentáre a prajem vám nádherné sviatky v kruhu svojich najbližších! Verím, že aj s Tesco Potraviny domov získate viac pohody a času na rodinu v predvianočnom zhone 🙂 Všetkým posielam e-kupón na dovoz zdarma na vyskúšanie donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Ak u vás služba ešte nefunguje, môžete sa predregistrovať a pošleme vám upozorňovací e-mail, keď službu spustíme vo vašej lokalite: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...
Krásne a veselé!
@daska_tesco Jej Daska dakujem velmi pekne za vyhru, velmi sa tesim! 🙂 Budeme sa stahovat do Petrzalky, tak vyhru vyuzijem na dovoz potravin do noveho bytiku. 🙂 Krasne a vesele aj Tebe. 🙂
@daska_tesco tesco na zlatych pieskoch tras sa 🙂 dakujem velmi ma to pred vianocami potesilo
setrí cas a je to pohodlné 🙂

výhody nákupu online - tovar vyberám v pohodlí domova s dvojčatami 🙂 oni sú v tom profíci,nakúpili by najradšej všetko 🙂
ušetrenie času - i v nepohodlnom počasí,je môj nákup doma 🙂 ...nakupovanie v papučiach, jedným slovom 🙂