icon

Týždenná SÚŤAŽ 4: Nakupujete potraviny radšej v obchode, alebo online?

daska_tesco
17. nov 2014

Napíšte nám aspoň 2 dôvody prečo nakupovať potraviny online, alebo v obchode a tri z vás odmeníme 3 kupónmi v hodnote 30 € na nákup Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom detskej kozmetiky Tesco Loves baby. Súťažiť môžete až do nedele 23.novembra 2014 do 15.00 hod. Držíme palce! 😉

Týždenná SÚŤAŽ 4: Nakupujete potraviny radšej v obchode, alebo online?
angielka
19. nov 2014

nákupy v obchode = môj synček je rád keď nakupujem v tesco nákupnom autíčku, on šoféruje a ja nakupujem a druhý dôvod popozerám akciový tovar

mery1409
19. nov 2014

Ja radA nakupujem v obchode.
1, kvôli datumu spotreby výrobku
2, väčší vybér vyrobkov

zuzka444
19. nov 2014

@daska_tesco vsetko ma svoje pre a proti .ja mam rada oboje ale dovody precobrada nakupujem osobne su : vacsi vyber potravin a celkovo tovaru, 2, taka prechadzka vzdy bodne :D 3, rada si obzeram tovar a rozhodujem sa a som medzi ludmi 4, aj moja dcerka je vzdy rada lebo tetusky pri samkach vzdy pekne pozdravi a oni sa jej odmenia salamkou alebo syrikom do rucicky 🙂 a to sa mi paci ze su vzdy usmiate a vzdy s malou pokecaju aj ked ma len rok a pol :D a preco rada nakupujem online: setri to kopu casu 2, ked je vonku skaredo a nic sa nam nechce nie to este motat sa po obchodoch rychlo nakupim.online a hotovo 🙂 3, ked nemozem zo zdravotnych dovodov ci mojich alebo dcerkynych do obchodu tak len par klikov a nakup mam domka 🙂 dalo by sa viacej o tom pisat heh ale kazdopadne je super ze ponukate sluzbu online nakupov 🙂 dakujeme

simonne1
19. nov 2014

nakupovanie online ma vyhodu v tom, ze usetrim cas cakania v rade pri pokladni, nekupim naviac plno vyrobkov, ktore som nemala v plane kupit 🙂 a hlavne, ze nemusim tovar nosit ja ale doniesie mi ho niekto iny 😀

Nakupovanie v obchode ma zase vyhodu v tom, ze vidim datum spotreby a viem si lepsie porovnat jednitlive vyrobky, ceny a vyvencim sa od syna nachvilu 🙂
Nakupujem aj online aj v obchode.

anti13
19. nov 2014

Nakupujem v obchode
1.pozriem akcie aj ked je to možno skôr nevýhoda pretože občas kúpim aj to čo nepotebujem 🙂 teda väčšinou 😀
2.oblečenie si môžem odskúšať čo je super a online sa to samozrejme nedá

kacaluna
19. nov 2014

byvam oproti tescu....pozriem akcie a vypredaje oblecenia i potravin

bacolod
19. nov 2014

ja nakupujem rada v obchode, popozeram, povyberam a odreagujem sa 🙂

lufisko_lf
20. nov 2014

1. výber zpohodlia domova
2. doručenie bez námahy
3. ušetrený čas / možem sa napr. viac venovať synovi

shogun
20. nov 2014

Online:
1.usetrim cas
2.v klude si nakupim z pohodlia domova
Osobne:
1.mozem vyskusat a kupit oblecenie
2.vidim tovar nazivo - ovocie, zelenina, maso

foolie
21. nov 2014

Kazde ma svoje vyhody ale pri osobnom nakupovani nikdy nekupim iba to co treba a co je napisane na zozname co treba kupit ale stale skonci v kosiku nieco navyse 😀

kim_rossi_stuard
21. nov 2014

hlavne dovody- USETRIM - 1. cas - nemusim nikam chodit, riesit deti, tasky, hladat v obchode 😉
2. peniaze - nekupujem zbytocne veci co mi *cestou zvrknu do nosa* 😅

xenicka13
22. nov 2014

Nakupujem v obchode lebo 1. Skoro vždy vymaknem nejaký super výpredaj -75-90% 2. Raz týždenne musím naštartovať naše 20 ročne auticko 😀 😀 😀

bibap
22. nov 2014

kedze mam 3 mesacne babo a byvam na dedine nikam sa poriadne nedostanem. Takze nakupovat online je pre mna vyhodnejsie. Aj pre to, ze sa nemusim trapit nosit tazke nakupy, ako litre mineraky, avivaz, ci lovelu. Usetrim cas, nervy, benzin,

tarvika
22. nov 2014

hlavny dovod je usetreny cas a nemusim vlacit tazke flase, ale mi ich sympaticki chlapci donesu az k dveram 🙂

silviaka
22. nov 2014

Pri nákupe online veľa ušetrím🙂.keďže bývame na dedine,nemusím sa trepať do mesta
1.,ušetrím na benzíne
2.ušetrím čas a nervy
3.ušetrím peniaze a nenakúpim blbosti...
4.ušetrím si svaly pri ťažkých veciach(trvanlivé mlieko,prášky,vody,aviváže....)

karotkaa
22. nov 2014

Hlavne dovody:

- usetrim cas, mozem ho venovat detom,
- nakupim len potrebne veci,
- je to pohodlne, donaska k dveram.

lindt
22. nov 2014

online nakupovanie: viem nakupit aj o polnoci z pohodlia mojho gauca ci postele 🙂,
nic nezabudnem, mam pokoj a naplno sa mozem sustredit,
nic ma to nestoji - neminam benzin,
setrim cas pre seba a rodinu.🙂

danulicek
22. nov 2014

Pri nákupe online vidím výhody (my ešte žiaľ túto službu v meste nemáme, tak len teoreticky) hlavne v tom, že:
1. naklikám rýchlo len to, čo naozaj potrebujeme kúpiť
2 . tovar dovezie sympatický kuriér 🙂
3. vyhnem sa "bitke" o krajšie mandarinky, napríklad 😀

Pri nákupe v obchode mám však tie výhody, že:
1. okrem toho, čo potrebujeme, vždy kúpim aj niečo iné, na čo natrafím náhodou a je to za super cenu
2. stretnem vždy niekoho známeho 🙂
3. popri nákupe si veľmi rada popozerám, čo si kúpim, keď budem "veľká" 🙂 napríklad krásne dekorácie alebo oblečenie

bbroskynka
22. nov 2014

Ja mám rada osobné nakupovanie. Vždy sa dlho prechádzam medzi regálmi a nakúpim rôzne zaujímavé produkty. Je to pre mňa forma relaxu 🙂
Online nákup som využila pri kúpe ťažších vecí, keď sa mi nedalo ísť na nákup autom. Takýto nákup je super aj vtedy, keď je zlé počasie a človeku sa nechce ani nos von vytrčiť 🙂

marisa90
22. nov 2014

My uprednostnujeme nakup v obchode.
Pretoze: vidime tovar nazivo, popripade oblecenie, obuv si mozeme vyskusat,
plati sa z rucky do rucky-velakrat sa stale, ze pri online nakupe s platbou vopred neprisiel ani tovar a ani peniaze,
a nakoniec mame to spojene aj s mensim zazitkom, ako vidite na fotke nasa Laurinka si nakupovanie uziva a moc sa jej to paci. Najradsej sedi v kosiku s nakupom a kazdu jednu vec musi samozrejme pochytat 🙂

miroslavan
22. nov 2014

-online nákup ušetrí čas čo by som strávila v obchode, budem radšej s detmi...
-neminiem zbytočne veľa navyše
...to ide ale len keď človek prekoná ten prvotný strach z online sveta 😀 lebo napr.moja sestra si zásadne cez internet nekupuje - ona si všetko potrebuje omakat kým to kúpi 😀 No ja si už neviem predstavit, že by som väčšinu vecí nekupovala cez net 😉

rheia27
22. nov 2014

dve hlavne veci, setrim si cas a aj nervy kedze neznasam tlacenicu, ale zas na druhej strane moj manzel velmi rad nakupuje, tak ze ho vybavim zoznamom a vyslem na nakupy 🙂 myslim ze nakupi lepsie ako ja, ale zas mu to neuveritelne trva 😒

cucuc
22. nov 2014

Online som z Tesca zatial nenakupovala, priznam sa, ze som akosi pozabudla, ze aj takato moznost uz existuje. Ale v najblizsej dobe ju vyuzijem, lebo nakupovat s nasim malym pokladom, to je cista katastrofa - vrieska a krici na cely obchod, nie je nemozne dosiahnut, aby bol aspon 2 minuty ticho. Takze vyhoda online nakupovania - uspora casu, ktory mozem zmysluplnejsie vyuzit a usetrim si aj nervy 😀

wandie
22. nov 2014

Ja chodim rada po obchodoch, popozeram si vsetko, poprechadzam sa v klude pomedzi regale, je to pre mna z casu na cas relax. Ale....kedze mam doma 2 male deticky, tak je obrovska vyhoda Online nakupu. Ked su deti chore, ked nemam po ruke auto, a ked sa nam jednoducho nechce, sadnem za PC a nakupim pekne z pohodlia domova 🙂

evickamacicka
22. nov 2014

ja rada nakupujem online pretože mi to šetrí čas, môžem nakúpiť aj ťažšie položky keďže mi to donesú priamo domov a v neposlednom rade si viem všetko pekne porovnať a nemusím sa rozčuľovať na neohľaduplných ľudí ktorý sa tlačia či už na predajni ale hlavne na pokladniach 😨

babynat
23. nov 2014

nakupovanie online
1.setrim cas
2. viem si v pokoji premysliet co naozaj potrebujem kupit
3. setrim benzin

nika1082
23. nov 2014

Myslím si, že nakupovanie z domu má viacero výhod ako napr. určite ušetrím kopec času, keďže som na materskej, tak ho aj tak veľa potrebujem a ušetrený čas venujem radšej dieťaťu alebo iným domácim prácam. Ušetrím aj kopec eur, pretože si objednám len tie veci, ktoré naozaj potrebujem a ktoré mi chýbajú, na rozdiel od toho, že keď som v obchode medzi regálmi, tak dávam do nákupného košíka aj veľa vecí, ktoré som nemienila kúpiť. A veľakrát aj takých, že som kúpila nepremyslene a potom mi stoja niekde v kúte. A má to ešte jednu výhodu, najmä teraz pred sviatkami býva v obchodoch veľa ľudí a predierať sa medzi nimi s kočíkom nič príjemné. A kde je veľa ľudí, tam je samozrejme aj veľa hocijakých vírusov a baktérií, pred ktorými sa treba chrániť, a najmä teraz v zimnom období. Nakupovaním online z domu ušetrím hlavne ČAS, PENIAZE a to najdôležitejšie čo máme ZDRAVIE.

tommy2113
23. nov 2014

nenakupujem potraviny online, lebo nakupovanie v tescu beriem aj ako relax a online by bolo určite lepšie, lebo by som nakúpila len to čo potrebujem a ušetrila tým čas a peniaze.....pri bežnom nakupovaní nakúpim veľa potravín, ale aspoň natrafím aj na akcie čo sa týka oblečenia alebo kozmetiky, či hračiek.....

atka27
23. nov 2014

Online nakupovanie:
1) Môžem nakúpiť, keď mám čas.
2) Nemusím stáť dlhý čas v rade.
3). Viem si v pokoji premyslieť čo potrebujem kúpiť
4). Šetrím benzín
5) Nakúpim len to, čo naozaj potrebujem.

Obchod:
1) Väčší výber výrobkov
2) Ľahší spôsob reklamácie.

lufisko
23. nov 2014

výhody:
1. môžem nakúpiť bez čakania v rade
2. v ktoromkoľvek čase
3. dovoz až k mojim dverám bez námahy 🙂