icon

V ktorých mestách by ste uvítali službu Tesco Potraviny domov?

daska_tesco
4. mar 2014

Služba dovozu potravín až k dverám bytu funguje vo vyše 90 miestach na Slovensku – najmä v okolí veľkých miest ako je Bratislava, Trnava, Košice, Prešov či Nitra. Ak chcete vedieť, či dovážame potraviny aj k vám – zadajte svoje PSČ sem: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/on-line-ov...
Službu plánujeme rozšíriť postupne do ďalších regiónov. Kde by ste službu chceli vy? Napíšte nám, kde by sme mali službu spustiť a najmä – prečo práve tam? Tri z vás s najpresvedčivejším nápadom odmeníme vlhčenými obrúskami Tesco loves baby o týždeň 11. marca 2014 ☺

V ktorých mestách by ste uvítali službu Tesco Potraviny domov?
fopka
7. mar 2014

mala by byt v kazdom meste,kde tesco stoji

bobicek5
7. mar 2014

v Dubnici nad Vahom a okoli

nurili
7. mar 2014

určte aj východ Slovenska a minimálne všade tam kde je tesco.... 😉

evkosca
7. mar 2014

@daska_tesco Aj my sa tesime, ked pridete do Ziliny 😀, v kociku sa muka,mlieko,ovocie,zelenina,dzusik,jogurty,pecivo,prasok na pranie atd...tazko nosi/vozi

ozi
8. mar 2014

@schvarzy , presne tak, B.Bystrica to nemá, a mala by mať 🙄

erienka
8. mar 2014

Trencin jednoznacne!! 🙂)

vjaja
8. mar 2014

Piešťany

katka251
8. mar 2014

Urgentne do Spišskej Novej Vsi 🙂

sakura77
8. mar 2014

No ja myslim ze uuuplne v kazdom by to uvitali 🙂😉

aduliak
8. mar 2014

urcite Trencin a co najskoooooor 🙂

aqila
8. mar 2014

Povazska Bystrica a okolie,urcite by sme vyuzivali 🙂

maculkac
8. mar 2014

ja som za Nové Mesto nad Váhom a okolité dediny... vďaka 🙂

daska_tesco
autor
8. mar 2014

@nurili služba Tesco Potraviny domov funguje aj na východe - v mestách Košice a Prešov a v ich okolí. Kde presne dovážame potraviny si môžeš po zadaní PSČ skontrolovať tu:
http://www2.itesco.sk/potravinydomov/on-line-ov...

ivana2301
8. mar 2014

Martin okolie hlavne dediny..Načo robiť roznášku v meste ked ľudia z mesta maju pod nosom tesco?

riave
8. mar 2014

tiez hlasujem za Piestany a okolie 🙂

nurili
8. mar 2014

@daska_tesco a čo spišská nová ves? prípadne okolie? 😉

firstbaby
8. mar 2014

Jednoznacne Banská Bystrica 😉 Krajske mesto a nema takuto moznost? 😖

janulabb
9. mar 2014

Absolútne jednoznačne Banská Bystrica, veru krajské mesto a bez takejto možnosti 😒

luciahaluskova
9. mar 2014

PIESTANYYYY 🙂

zdenicka53130
9. mar 2014

Michalovce 😉

zabka132
9. mar 2014

Žilina a okolie ... ale urcite asi v kazdom meste+okolie.

aduskatt
9. mar 2014

@ivana2301 napriklad na to, aby sme aj my, z mesta, nemuseli, pokial nemam k dispozicii auto, vlacit v rukach 15 kilove nakupy😀

zabkab30
9. mar 2014

Vranov nad Topľou a okolie 🙂

11anjelik11
9. mar 2014

určite Martin 🙂 bývam cca 20km od Martina a keďže nemám vodičák, autobusom cesta trvá cca 45min a pravdaže so synčekom to moc nie je možné, veľké nákupy robíme cca 1x za mesiac a práve v tescu, veľakrát sa však stane, že má Tesco dobré akcie na tovar a ja sa tam nedostanem, preto by som tú službu určite využívala

zuzanajo
9. mar 2014

urcite giraltovce

venula
9. mar 2014

martin

soniatko
9. mar 2014

Trenčín. je su sice Tesco, ale v okrajovej casti, bus ide cca kazde 2 hod a s malym dietatom je to katastrofa, zvlast, ked nas raz sofer autobusu nevzal s kocikom, lebo uprednostnil vozickarku... ☹

jadodka
9. mar 2014

Dubnica nad Vahom!

heli57
10. mar 2014

Bola by som rada keby sa dovážalo aj do Handlovej.Som po havárii,ťažko chodiaca a nákupy mi musia nosiť známi.Veľmi by mi to ulahčilo život a nielen mne.Je veľa starších,či postihnutých na ktorých sa akosi zabúda.