icon

V ktorých mestách by ste uvítali službu Tesco Potraviny domov?

daska_tesco
4. mar 2014

Služba dovozu potravín až k dverám bytu funguje vo vyše 90 miestach na Slovensku – najmä v okolí veľkých miest ako je Bratislava, Trnava, Košice, Prešov či Nitra. Ak chcete vedieť, či dovážame potraviny aj k vám – zadajte svoje PSČ sem: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/on-line-ov...
Službu plánujeme rozšíriť postupne do ďalších regiónov. Kde by ste službu chceli vy? Napíšte nám, kde by sme mali službu spustiť a najmä – prečo práve tam? Tri z vás s najpresvedčivejším nápadom odmeníme vlhčenými obrúskami Tesco loves baby o týždeň 11. marca 2014 ☺

V ktorých mestách by ste uvítali službu Tesco Potraviny domov?
denike
6. mar 2014

Banská Bystrica, verim, ze je to v blizkej dobe planovane, ved predsa len sme krajske mesto 🙂 ale podla predoslych prispevkov je zaujem na celom Slovensku, tak uz len nech je to co najrychlejsie 🙂

uglybetty1234
6. mar 2014

Mesto Martin. Mohlo by to byť prepojené s donáškou v Žiline. Na vybrané dni v týždni ako aj na minimum utratenej sumy (napr. 30 EUR). Ľudia by to rozhodne uvítali. Martin ako mesto je sídlom mnohých spoločností, tovární. Zamesnaní občania by isto privítali možnosť úspory času donáškou.

choka
6. mar 2014

Vo Zvolene,ekonomicky Zvolen rastie...

mbrnakova
6. mar 2014

@elise určite Topoľčany - okolie ( mám tam rodičov) a určite by ich občas potešilo a prekvapilo, keby som im poslala cez Tesco týždenný nákup, tie dôchodky sú predsa o ničom....napr...🙂

katulik123
6. mar 2014

Bardejov , pre starších ľudí alebo pre mamičky by to bolo výborne!

ada252
6. mar 2014

Urcite Poprad a okolie by bolo super, je tu teraz straaasne vela mamiciek a tesco je pre tie co nemaju auto uplne od ruky, takze nejake vychadzky s kocikom ako v iných mestach nehrozia... urcite by to tu vyuzilo veeelmi vela ludi a urcite aj z okolitých obcii, ktorých je tu dost a spojenia do Popradu nie su az tak idealne... takisto pre starsich a imobilných ludi by to bolo super...

zahadka
6. mar 2014

Dolny Kubin, drviva vacsina nakupov je prave u vas

ariadna22
6. mar 2014

Nové Mesto nad Váhom a okolie, minulý rok tam kaufland spôsobil cenovú revolúciu tým že tam spravil svoju prevádzku. teraz sa bije s tescom a lidlom o zákazníkov. je to dosť blízko blavy a trnavy, veľa mladých mamín je pracovne vyťažených a veľmi radi si to objedajú cez internet ked to príde domov.

baruskas
6. mar 2014

Určite smer Skalica-Holíč- Kúty-Malacky,nielen pre chatové oblasti Malaciek...

kokorunecka
6. mar 2014

@baruskas Presne tak, súhlasím.

zuzanka7834
6. mar 2014

Lucenec. Myslim, ze poctom mamiciek s malymi detmi ale i starsimi ludmi (ktorym napr. nakup objednaju deti alebo vnucence) nesuperime s vacsimi mestami, to nikto ani neocakava, ale mozno uz len preto, ze sme mimo vsetkeho, co sa na SVK deje, sme stred juzneho Slovenska a ked sa nieco riesi, tak je to vzdy inde ako u nas. A mozno by sa mohli od nas zasobovat mesta ako VK alebo Rimavska Sobota, napr. dvakrat do tyzdna... Sme presne v strede. Mne osobne by napr. nevadilo nakupovanie v urcity den, hlavne ak by mi to prislo rovno k dveram ;) A tiez si nemyslim, ze je to iba pre mamicky, je to pre kazdeho, kto ma vela povinnosti a nechce stravit pol dna v obchode...

luxus10
6. mar 2014

ja neviem naco tu robite prieskum , ked ste postupne vedeli postavit tesco uz v pomaly kazdom meste, tak spustite tuto sluzbu postupne alebo aj naraz v kazdom meste ale HLAVNE O TOM DAJTE LUDOM VEDIET , spresne stanovenymi podmienkami nakupu...

a ked sa uz teda vypytujete mamiciek s malymi detmi - tak dovodov moze byt hned niekolko - zaneprazdneny manzel, ktory drie v praci od nevidim do nevidim, mamicky maju vacsinou v kufri auta kocik, ktory zabera ak nie cely kufor, tak urcite podstatnu cast neho, a nakladajte a vykladajte a vobec nakupujte vacsi objem nakupu s malymi detmi, ak ste na to sami....to by ste potrebovali aspon dalsi par ruk a na vynosenie napr. mineralok a napojov silu chlapa....a opatrovatelku pre deti...

a vazene tesco, hlavne si do malych prevadzok ako je napr, zilina, ul. a. bernolaka davajte turnikety, a zatvarace dveri nastavujte tak ako je to v tejto predajni, aby mamicky s kocikmi nemohli vojst dnu minimalne 2 roky, kym dieta nepodrastie....to vam urcite pomoze ziskat zakaznikov, ked idu radsej do dvoch predajni billy, ktore su o nieco dalej, ale ustretove voci kocikom....

mmonika
6. mar 2014

a tiež hlasujem za Topoľčany... vela ludi nema auto, vela mamičiek je na MD, vela chorých a jednoducho nie každemu sa chce teperit na koniec mesta a potom s taškami domov na druhy koniec... ☹ a privitala by som keby ste sluzbu rozširili aj o oblečenie 🙂

daska_tesco
autor
6. mar 2014

Mamičky, ďakujem za vaše príspevky, stretneme sa opäť zajtra od rána na Fóre. Pekný večer! 🙂

wighy
6. mar 2014

Komárno. A tiez by som preferovala rozvoz z NZ. Pretoze ponuka tesca z KN co sa tyka zeleniny ovocia teda nic moc:/

oravskyhrad1
6. mar 2014

Hlasujem za Turčianske Teplice.Táto služba by ma naozaj potešila.U nás je len malé tesco a tak tomu zodpovedá aj slabšia ponuka výrobkov.

kitty88
6. mar 2014

POPRAD! tesco je dost od ruky a ja kedze nemam k dispozicii auto a manzel vzdy v robote, tak sa do tesca dostanem tak raz za mesiac 😒 tato sluzby by urcite ulahcila zivot nielen nam mamickam, ale aj starsim ludom a v podstate vsetkym, ktori nemaju cas lietat po obchodoch...

palinkova87
6. mar 2014

Veghel Nederland 🙂)))

liwka
6. mar 2014

malinké obce, ktoré sú "Pánubohu za chrbtom" - my máme "jednotkové" Tesco 10 km, a "trojkové" cca. 30 km- aká je šanca, že si budem môcť niekedy (ideálne čo najskôr) objednať potraviny domov?

majka_kr
6. mar 2014

Poprad. Poprad. Poprad. Lebo sme síce z PP, ale ulahcilo by mi to momenty, ked kvoli chorobe maleho nemozem si ist kludne nakupit, alebo v nasom "podtatranskom" pocasi sa nechce ani mojim psikom vonku 🙂

lifka123
6. mar 2014

Ziar nad Hronom a okolie

daska_tesco
autor
7. mar 2014

Milé mamičky, súťažiť o vlhčené obrúsky Tesco Loves baby môžete prispievaním do tejto témy až do utorka 11.marca 2014. Prajem vám krásny víkend plný relaxu a stretneme sa opäť v pondelok. Pripájam na vyskúšanie aj e-kupón na dovoz tovarov cez službu Tesco Potraviny zdarma. 🙂

marin.frist
7. mar 2014

Dubnica nad Vahom 🙂 Tesco tu sice mame, ale s malym dietatom clovek nema tolko casu obehat cely hypermarket-

schvarzy
7. mar 2014

Banská Bystrica jednoznačne, jedno z najväčších miest a nemáme tu túto možnosť :/

opicka21
7. mar 2014

žilina 🙂

simonka99
7. mar 2014

urcite Piestany 🙂 ja osobne mam dlhorocne skusenosti s objednavanim Tesco do domu v Anglicku a tato sluzba mi naozaj chyba vnasom regoine...Teraz chodievam nakupovat s papierovym zoznamom v ruke,nehovoriac o tom,ze s detmi na voziku 😉 Kedze som si 7 rokov v Anglicku tuto sluzbu oblubila,budem strasne rada,ked pokryjete aj PIESTANY a okolie 🙂 A budem si moct v klude domova objednat vsetko potrebne-hlavne tazke a velke veci a 3hodinovy ''vylet'' do Tesca nahradim nejakou inou aktivitou 😉

henas
7. mar 2014

Dubnica nad Vahom, je to des nakupovať s deturencami ;)

naolina
7. mar 2014

Nove zamky a okolie, som z Nesvad a my tu zial TESCO nemame ☹ uz roky z radostou nakupujeme 🙂

jamar
7. mar 2014

Zvolen

sestina
7. mar 2014

lučenec