Blížiaci sa pôrod - Michalovce

7modra7
2. dec 2021

Ahojte, chcela by som sa informovať ohľadom poplatkov v pôrodnici Michalovce. Budem mať pri pôrode Dr. Zambovu platí sa zato niečo keď si ju zavolam?viem ze jej priamo nie ale neviem ako to berie nemocnica. Ako je to s izbami? Môžem mať jednolozkovu? A co s udanim otca? Je potrebný doklad z matriky o otcovstve? Alebo to nieje nutné. Pekne Vás prosím ak niekto ma nejaké info. Ďakujem 🙂

tatharina
2. dec 2021

@7modra7 ja som rodila pri Zambovej (som ale jej pacientka) pred 3 mesiacmi, mala som plánovanú sekciu. Neplatila som nic, len za izbu. Ale ja som mala nadstandard, potrebovala som mat istotu, ze budem sama. Ale teraz pri tychto opatreniach asi davaju kazdu rodicku samu na izbu.
Co sa tyka otcovstva, tak my sme manzelia, takze ziaden doklad sme neriesili pred porodom. Az po porode siel muz na matriku.

bimbina
2. dec 2021

Tiež som pri nej rodila a nič sa neplatí nemocnici lebo je zazmluvnená . Ak by si chcela iného pôrodníka čo nemá zmluvu s nemocnicou tak vtedy platíš . Ja som jej potom na kontrole dala 100€ a darček s kvetinami .
Teraz neviem ako to je s otáčkami , ale informuj sa u nej , ona ti povie aktuálne informácie .

7modra7
autor
3. dec 2021

@tatharina ďakujem za info. Ja som tiež zambovej pacientka čiže by to malo byt tak ako u teba. A dúfam ze budem sama na izbe. To by som najradšej.

7modra7
autor
3. dec 2021

@tatharina a nevieš náhodou ako to je s otcom pri sekcii? Dá sa to alebo nedovolia?

tatharina
3. dec 2021

@7modra7 nie, nemoze byt. Cakal hore aj s mojou mamou na sestonedeli. Ked odniesli malu, tak mu ju ukazali. Ja som uz s nimi nebola, lebo mna odniesli na izbu asi az o 2 hodiny. Potom prisli za mnou cez navstevne. Neviem ale ci su teraz povolene. No a jasne, potrebny bol test, prip ockovanie.

7modra7
autor
4. dec 2021

@tatharina dobre super ďakujem za info. Neviem tiež presne ako to je teraz z návštevami. Snáď povolia aspoň na nejaký čas.

martina2111
6. dec 2021

@7modra7 pokiaľ nie ste manželia, tak musíte ísť na matriku vybaviť papier o otcovstve, inak bude mať bábo tvoje priezvisko.