icon

Chýbajúce bezplatné dáta v Telekome

Včera o 15:02

Ahojte, mám v Telekome bežný kredit, nie paušál. Roky mi nabiehali mesačne dáta bezplatne (tuším 2gb alebo viac, už neviem), po prečerpaní som už potom platila nejakú sumu, ale to bolo málokedy. Väčšinou mi to na nejaké presuny stačilo. A teraz pozerám, nič také tam nemám, žiadne dáta grátis, len rovno platiť 2€ denne, keď chcem využiť dáta. To skončila táto akcia, alebo to treba niekde aktivovať?

ajush5
Včera o 15:04

myslím, že bola do 31.1.2026 táto akcia.

caramellka
Včera o 15:06

@anonym_autor Ja som to teda nemala roky, ale istý čas a prišla sms, že tento benefit skončil 31.1. a dá sa aktivovať cez Telekom aplikáciu za 0,99€. (2 GB na 30 dní)

markusrasford
Včera o 15:32

@anonym_autor v aplikácii Telekom je teraz akcia 5GB zadarmo pre pausal aj bez záväzkov. Klikni na Moments a tam si to vieš nájsť.

aliziana
Včera o 15:32

ja mam v appke na kredit takuto ponuku: datove balicky 1GB na 30 dni za 3eur, 7GB na 30 dni za 9eur a potom ten denny 2-eurovy, alebo potom "specialna ponuka" 1GB na 7 dni za 1,20, 2GB na 7 dni za 1,80, 5GB na 7 dni za 4,30. Bezplatne mi teda data nikdy nenabiehali... :(

autor
Včera o 15:53
@markusrasford

@anonym_autor v aplikácii Telekom je teraz akcia 5GB zadarmo pre pausal aj bez záväzkov. Klikni na Moments a tam si to vieš nájsť.

@markusrasford to som skúšala a píše mi, že na môj program sa to nevzťahuje. Mám úplne obyčajný kredit

autor
Včera o 15:57
@aliziana

ja mam v appke na kredit takuto ponuku: datove balicky 1GB na 30 dni za 3eur, 7GB na 30 dni za 9eur a potom ten denny 2-eurovy, alebo potom "specialna ponuka" 1GB na 7 dni za 1,20, 2GB na 7 dni za 1,80, 5GB na 7 dni za 4,30. Bezplatne mi teda data nikdy nenabiehali... :(

@aliziana to tam vidím aj ja. Ale tak táto moja výhoda asi skončila. Po novom roku začali tuším konsolidovať aj spoločnosti. Zmenili mi podmienky v slsp, Telekome a to ani nehovorím o “skvelých” energošekoch, ktoré ani zďaleka nepokryjú zvýšené energie. Hlavne že naše platy sa nehýbu

anonym_b87925
Včera o 15:59

Dnešné mobily majú možnosť mať 2 SIM karty skús si niečo pozrieť na kredit čo by si mala len na dáta a pôvodné číslo si necháš na volania.
Napríklad ak máš pokrytie 4ka 1GB na 30 dní za 2€ alebo O2 voľnosť 1GB na 4 týždne za 3€

Telekom kartu si zmeň na Telekom Juro tam budeš mať tarifu 1 minúta = 0,052€ a v ten mesiac kedy si dobiješ kredit tak za 0,021€

caramellka
Včera o 16:00
@anonym_autor

@markusrasford to som skúšala a píše mi, že na môj program sa to nevzťahuje. Mám úplne obyčajný kredit

@anonym_autor Tiež mám kredit a ponúklo mi to v balíčkoch to, čo som písala. Na 1 číslo som si aktivovala za 0,99 € 2GB na 30 dní a na druhé nekonečné volania do siete Telekom na 30 dní tiež za 0,99 €.
Alebo si dobi kredit a tam je tuším darček 10 GB, asi tiež na 30 dní.

autor
Včera o 16:07
@anonym_b87925

Dnešné mobily majú možnosť mať 2 SIM karty skús si niečo pozrieť na kredit čo by si mala len na dáta a pôvodné číslo si necháš na volania.
Napríklad ak máš pokrytie 4ka 1GB na 30 dní za 2€ alebo O2 voľnosť 1GB na 4 týždne za 3€

Telekom kartu si zmeň na Telekom Juro tam budeš mať tarifu 1 minúta = 0,052€ a v ten mesiac kedy si dobiješ kredit tak za 0,021€

@anonym_b87925 ja moc nevolávam, len na objednanie k doktorom. Väčšinou si s rodinou len píšeme cez apky. Mne vydržal kredit 5€ aj polroka. Lebo všade je wifi. Využívala som len tie dáta, ale toto ma sklamalo.

autor
Včera o 16:14
@caramellka

@anonym_autor Tiež mám kredit a ponúklo mi to v balíčkoch to, čo som písala. Na 1 číslo som si aktivovala za 0,99 € 2GB na 30 dní a na druhé nekonečné volania do siete Telekom na 30 dní tiež za 0,99 €.

@caramellka ďakujem, tak som si tiež aktivovala tie 2GB za 0,99€. To sa asi oplatí pre mňa najviac. Dúfam, že to budú teda odrátavať z toho balíčka, keď zapnem dáta a nieže mi zas strhnú 2€ akonáhle zapnem dáta

autor
Včera o 16:24
@caramellka

@caramellka a aj ti ukazuje priebežne, ako sa tie dáta míňajú? Lebo teraz som to nachvíľu skúsila, zapla som dáta, pozrela Facebook a správy v Messenger a stále je tam 2GB. Chcela by som mať prehľad, ako to ubúda…

caramellka
Včera o 16:43
@anonym_autor

@caramellka a aj ti ukazuje priebežne, ako sa tie dáta míňajú? Lebo teraz som to nachvíľu skúsila, zapla som dáta, pozrela Facebook a správy v Messenger a stále je tam 2GB. Chcela by som mať prehľad, ako to ubúda…

@anonym_autor A vypla si wifi? Ja som si to aktivovala dnes a dáta mám zapnuté síce nonstop, no zatiaľ som odvtedy na wifi. Malo by to ukazovať... Možno si minula tak málo, že zaokrúhlene je to stále 2 GB.😉

anonym_c06a09
Včera o 18:07
@anonym_autor

@anonym_autor si mala Easy?

autor
Včera o 18:14
@anonym_c06a09

@anonym_c06a09 áno

ajush5
Včera o 20:03
@anonym_c06a09

@anonym_c06a09 vždy sa spotreba dať aktualizuje po určitej dobe. nikdy to nie je spotreba v relanom čase

unbeholfen
Včera o 22:17
@markusrasford

@markusrasford a to bez záväzkov je ktoré? Lebo ja mám ako druhú simkartu Easy (popri Radosti) nejde to aktivovať. Že či to je niečo iné ako Easy/Predplatenka.

unbeholfen
Včera o 22:20
@anonym_autor

@aliziana to tam vidím aj ja. Ale tak táto moja výhoda asi skončila. Po novom roku začali tuším konsolidovať aj spoločnosti. Zmenili mi podmienky v slsp, Telekome a to ani nehovorím o “skvelých” energošekoch, ktoré ani zďaleka nepokryjú zvýšené energie. Hlavne že naše platy sa nehýbu

@anonym_autor robíš to zle. Načo používaš SLSP? Treba také Revoluty, 365-ky, Fiobanky a tam je furt zadarmo. A nie Telekomy ale Radosť, 4ku, tam sú lacnoty najväčšie.

unbeholfen
Včera o 22:26
@anonym_b87925

@anonym_b87925 ja som tak mal že Juro + 4ka = nesmrtelná kombinácia! Od toho už lacnejšie nič neni. Ja mám teraz úplne zbytočne Telekomácku sim kartu ako sekundárnu a je mi nanič lebo Radosť je nekonečný. Ale len tak zo srandy som si stiahol eSIM lebo iPhone nemá slot na 2 simkarty ale tak sa tam používa dualsim že jedna je v slote a druhá ako eSIM a vlastne nemusel som nikam ísť ale elektronicky som si zakúpil Easy kartu, lebo bola nejaká akcia, tak rekú zakúpim ako eSIM a len tak zo srandy dostanem po každom nabití 10GB zadarmo. Akože síce musím nabiť to je podmienka, ale ten kredit mi ostane, za tých 10GB nič neplatím. Ale tak Radosť je nekonečný tak nevyužijem, a ani signálovo mi to nič nepomôže, lebo Radosť využíva sieť O2 a tá sa prepojila s Telekomom majú takú spoluprácu takže signály na oboch SIM sú rovnaké. Keď mi vypadne Radosť tak vypadne aj Easy.

unbeholfen
Včera o 22:29

Ale Radosť mi končí v Marci a už nechcem platiť ďalej, tak prejdem na Tesco Mobile a ten Telekom sa mi zíde na tie dáta keď mi ich už tak darujú vkuse. Ale signál bude zase rovnaký lebo Tesco Mobile používa tiež O2 sieť. Len akurát bude okamžitý prenos čísla lebo v rámci rovnakej siete sa nečaká 4 dni.

autor
Včera o 22:41
@unbeholfen

Ale Radosť mi končí v Marci a už nechcem platiť ďalej, tak prejdem na Tesco Mobile a ten Telekom sa mi zíde na tie dáta keď mi ich už tak darujú vkuse. Ale signál bude zase rovnaký lebo Tesco Mobile používa tiež O2 sieť. Len akurát bude okamžitý prenos čísla lebo v rámci rovnakej siete sa nečaká 4 dni.

@unbeholfen tak mne v podstate Telekom vyhovoval, som mu verná už 20 rokov od prvého mobilu. Keď som nepotrebovala nový telefón, tak som prešla na obyčajný Easy a kredit 5€ mi vydržal aj polroka, ak som neplatila nejaké parkovné z kreditu napr. Volania máme v rodinnej skupine zadarmo a s ostatnými si píšem cez apky alebo videocall cez wifi. A tie dáta zadarmo som väčšinou ani neminula celé, lebo všade je wifi.

unbeholfen
Včera o 22:48
@anonym_autor

@unbeholfen tak mne v podstate Telekom vyhovoval, som mu verná už 20 rokov od prvého mobilu. Keď som nepotrebovala nový telefón, tak som prešla na obyčajný Easy a kredit 5€ mi vydržal aj polroka, ak som neplatila nejaké parkovné z kreditu napr. Volania máme v rodinnej skupine zadarmo a s ostatnými si píšem cez apky alebo videocall cez wifi. A tie dáta zadarmo som väčšinou ani neminula celé, lebo všade je wifi.

@anonym_autor toto ma zaujíma že ako si vedela vydržať z tých 5€ kreditu. Lebo mne sa aj tých 20€ za radosť zdá veľa, a každý hovorí že veď za takú cenu nikto nedá nekonečné. Lebo Radosť funguje tak že ak si predplatíš na rok tak ťa vyjde 20€ mesačne všetko nekonečné. Ak platíš mesačne tak 23€ a 4ka má ešte také že dáta nie nekonečné ale 300GB okolo 15€. Ale volania a SMS v tom niesu. Ale tento telekom mi stále daruje dáta 10GB keď nabijem. A chcem aj ja byť ako ty že mať minimálne výdavky na mobil. Ale doba si vyžaduje dáta lebo lístky a také to všetko sa tlačí aby sa elektronicky používalo že na všetko je aplikácia, a v budúcnosti to bude viac a viac… Takže nejako kompromis že lacno mať mobil ale zároveň musíš veci riešiť elektronicky.