icon

Chýbajúce bezplatné dáta v Telekome

7. feb 2026

Ahojte, mám v Telekome bežný kredit, nie paušál. Roky mi nabiehali mesačne dáta bezplatne (tuším 2gb alebo viac, už neviem), po prečerpaní som už potom platila nejakú sumu, ale to bolo málokedy. Väčšinou mi to na nejaké presuny stačilo. A teraz pozerám, nič také tam nemám, žiadne dáta grátis, len rovno platiť 2€ denne, keď chcem využiť dáta. To skončila táto akcia, alebo to treba niekde aktivovať?

Strana
z2
unbeholfen
8. feb 2026
@caramellka

@unbeholfen Tento benefit sa dá uplatniť 6 krát...

@caramellka tuším preto som si tú Easy zakúpil. Že ma asi zaujala tá ponuka, a eSIM v podstate si zriadim z gauča… Ale keďže mám nekonečnú Radosť tak som na tú telekomácku simkartu aj celkom zabudol.

basska_b
9. feb 2026

Telekom ma naštval, ale myslím si, že aj iní operátori sú v tomto na prd. Na hotline mi poradili, že si mám v Appke telekomu kupovať dátové balíčky lenže ten 1GB mi na mesiac nestačí, miniem tak necelých 2GB a to už musím kúpiť balíček za 9 eur 7 GB...

unbeholfen
9. feb 2026
@basska_b

Telekom ma naštval, ale myslím si, že aj iní operátori sú v tomto na prd. Na hotline mi poradili, že si mám v Appke telekomu kupovať dátové balíčky lenže ten 1GB mi na mesiac nestačí, miniem tak necelých 2GB a to už musím kúpiť balíček za 9 eur 7 GB...

@basska_b lebo nemajú 2GB v ponuke. Základ je aby si vedela kolko GB reálne potrebuješ a podľa toho si zvol operátora… Väčšinou je všade 1GB a potom oveľa viac… Ale Tesco Mobile má 2GB za 3€ napríklad. Schválne som pozrel. Ano má.

unbeholfen
9. feb 2026

Ak chcete byť na kredite ovšem…

basska_b
9. feb 2026
@unbeholfen

@basska_b lebo nemajú 2GB v ponuke. Základ je aby si vedela kolko GB reálne potrebuješ a podľa toho si zvol operátora… Väčšinou je všade 1GB a potom oveľa viac… Ale Tesco Mobile má 2GB za 3€ napríklad. Schválne som pozrel. Ano má.

@unbeholfen No toto, oni nemajú ten 2GB balíček. Stacil by mi veru 2GB/3GB...

anonym_b87925
9. feb 2026
@basska_b

@basska_b môžeš mať v mobile 2 SIM karty a jednu napríklad použiješ len na dátový balíček tam kde je to výhodnejšie

unbeholfen
9. feb 2026

Čo sa týka Telekomu strašne chabá ponuka. Ešte som to nepozeral detailne keďže odkedy mám Easy kartu mám furt tie darované dáta, plus tú Radosť. Ale toto ma prekvapilo že oni sa downgradujú! Veď dávnejšie mali lepšie ponuky.

caramellka
9. feb 2026
@basska_b

@unbeholfen
@basska_b
Tak ja to mám v appke takto... Easy karta...

autor
9. feb 2026
@caramellka

@unbeholfen
@basska_b

@caramellka takto to mám ja. Inak nerozumiem, prečo je 1gb za 3€ a 2gb len za 1€…

1miriama1
9. feb 2026
@anonym_autor

@caramellka takto to mám ja. Inak nerozumiem, prečo je 1gb za 3€ a 2gb len za 1€…

@anonym_autor to nie je 2GB za 1€, ale ak si v magente 1, tak mas 2GB za tu istu cenu. 😉

autor
9. feb 2026
@1miriama1

@anonym_autor to nie je 2GB za 1€, ale ak si v magente 1, tak mas 2GB za tu istu cenu. 😉

@1miriama1 ale veď hore je 1gb za 3€ a kúsok nižšie predposledné je 2gb za 0,99€…tomu nerozumiem

1miriama1
9. feb 2026
@anonym_autor

@1miriama1 ale veď hore je 1gb za 3€ a kúsok nižšie predposledné je 2gb za 0,99€…tomu nerozumiem

@anonym_autor ja som dobre slepa🤣 prepac a dakujem za upozornenie🙂

unbeholfen
9. feb 2026
@caramellka

@unbeholfen
@basska_b

@caramellka to 2GB na 30 dní mi prečo tam chýba?

unbeholfen
9. feb 2026
@1miriama1

@1miriama1 aha takže kvôli tej magente to nemám?

aliziana
10. feb 2026
@unbeholfen

@1miriama1 aha takže kvôli tej magente to nemám?

@unbeholfen ja to tiež nemám, a v Magente som...

autor
10. feb 2026
@aliziana

@unbeholfen ja to tiež nemám, a v Magente som...

@aliziana to máme asi v ponuke len my čo máme Easy. Aj tak nechápem, prečo máme výhodnejšiu ponuku 2gb za 0,99€ a tí, čo sú v Magente túto ponuku nemajú.

aliziana
10. feb 2026
@anonym_autor

@aliziana to máme asi v ponuke len my čo máme Easy. Aj tak nechápem, prečo máme výhodnejšiu ponuku 2gb za 0,99€ a tí, čo sú v Magente túto ponuku nemajú.

@anonym_autor veď mám Easy...

autor
10. feb 2026
@aliziana

@anonym_autor veď mám Easy...

@aliziana jaj, tak potom to bude súvisieť s tou Magentou. To si platíte nejaké členské poplatky, máte tam aj internet?

unbeholfen
10. feb 2026

Ja mám tiež easy a mne to tam chýba. Práve to jedno. Vidno na obrázku vyššie.

aliziana
10. feb 2026
@anonym_autor

@aliziana jaj, tak potom to bude súvisieť s tou Magentou. To si platíte nejaké členské poplatky, máte tam aj internet?

@anonym_autor nie, poplatky nie, mám moje číslo, manželove a domáci internet, a už môže byť Magenta

unbeholfen
11. feb 2026

Ludia a dalo by sa také spraviť, že ak má niekto voľné miesto v skupine, že by ma tam pridal?

kochanka
11. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor pretože ten balík 2 GB za 0.99€ majú len zákazníci ktorí mali darček v podobe neobmedzených Telekom volaní a 2 GB ktorý sa dával v rámci zmien keď sa prechádzalo na novú Magnetu v marci 2024 pôvodne mal byť do konca januára 2025 potom sa ešte výnimočné predĺžil ešte o rok. A ten darček vtedy zákazníci získali tiež len tý ktorí boli v starej magente a bolo na dané číslo využívané darovanie dat

unbeholfen
11. feb 2026
@kochanka

@anonym_autor pretože ten balík 2 GB za 0.99€ majú len zákazníci ktorí mali darček v podobe neobmedzených Telekom volaní a 2 GB ktorý sa dával v rámci zmien keď sa prechádzalo na novú Magnetu v marci 2024 pôvodne mal byť do konca januára 2025 potom sa ešte výnimočné predĺžil ešte o rok. A ten darček vtedy zákazníci získali tiež len tý ktorí boli v starej magente a bolo na dané číslo využívané darovanie dat

@kochanka niesom v žiadnej magenta skupine, len som si kúpil Easy kartu a mám len tie dáta čo som aj odfotil screenshot. Teda predražené. Chýba mi tak nejaký 2GB alebo 5GB balík na 30 dní. Lebo občas mrknúť veci, na to 2GB stačí.

kochanka
12. feb 2026
@unbeholfen

@kochanka niesom v žiadnej magenta skupine, len som si kúpil Easy kartu a mám len tie dáta čo som aj odfotil screenshot. Teda predražené. Chýba mi tak nejaký 2GB alebo 5GB balík na 30 dní. Lebo občas mrknúť veci, na to 2GB stačí.

@unbeholfen ale ja som neodpovedala vám vás sa toto netýka balíčky sú len zaujímavý balík je napr 50 minut+ 5gb +2 čísla neobmedzené za 10€ rady kids

unbeholfen
12. feb 2026
@kochanka

@unbeholfen ale ja som neodpovedala vám vás sa toto netýka balíčky sú len zaujímavý balík je napr 50 minut+ 5gb +2 čísla neobmedzené za 10€ rady kids

@kochanka ja viem, ja sa len pýtam. Zaujíma ma preco ja nemám ten 2GB balík v ponuke? Telekom robí diskrimináciu. Hneď ako skončí tá akcia na 60GB viac si kredit nekúpim! Nedám už ani cent operátorovi ktorý diskriminuje zákaznikov! Budem používať konkurenciu.

kochanka
13. feb 2026
@unbeholfen

@kochanka ja viem, ja sa len pýtam. Zaujíma ma preco ja nemám ten 2GB balík v ponuke? Telekom robí diskrimináciu. Hneď ako skončí tá akcia na 60GB viac si kredit nekúpim! Nedám už ani cent operátorovi ktorý diskriminuje zákaznikov! Budem používať konkurenciu.

@unbeholfen ešte raz tak vysvetlím 2GB za 0,99€ majú len tí ktorý mali darček do konca januára 2026 mali darček od telekomu za to že aj napriek veľkým zmenám v magente naďalej zostali v Telekome a neodišli ku konkurencii a druhý balík 1GB za 3 € majú všetci ale tí ktorí spĺňajú podmienku čiže majú v Telekome aspoň 2 rôzne fakturovane služby a tým pádom majú Magnetu vďaka nej dostanú k tomu 1gb ďalší 1Gb

9slavo3
24. feb 2026

Využíva niekto ten balík Easy Kids za 10 eur? 5Gb + 50 minút/sms, v Magenta1 je to 10 GB + 100 minút
Na porovnanie v Radosti je za 10/12 eur 12 Gb + 200 minút/sms

unbeholfen
24. feb 2026

Na Radosť nič nemá. Telekom a Orange sú drahé. Najlepšie sú menší operátori ako 4ka alebo Radosť. Ja už s telekomom dnes končím. Jediné čo sa mi oplatilo boli tie darčekové dáta pri nabití, ale už mi pri nabití naposledy neponúklo tak už nemá zmysel pre mňa tá Easy karta. Idem na Tesco Mobile 2GB za 3€ takže 1GB vychádza na 1,50 čo je u 4ky ta 2€ a ešte Tesco má O2 signál čo je lepší ako 4ka.

unbeholfen
Včera o 21:39
@caramellka

@unbeholfen Však si dobijaj teda Easy po 5 € a za každé dobitie budeš mať k dispozícii 10 GB na 30 dní, kým trvá tento benefit...

@caramellka a už skončil? Lebo som si kúpil ďalšiu Easy kartu a po dobití mi aj došla SMS že získavam tento benefit ale nikde sa mi to v aplikácii nezobrazuje. Tak ako pred tým. Ten screenshot je ešte zo starej Easy karty. Pri novej to už nemám v ponuke.

caramellka
Dnes o 07:14
@unbeholfen

@caramellka a už skončil? Lebo som si kúpil ďalšiu Easy kartu a po dobití mi aj došla SMS že získavam tento benefit ale nikde sa mi to v aplikácii nezobrazuje. Tak ako pred tým. Ten screenshot je ešte zo starej Easy karty. Pri novej to už nemám v ponuke.

@unbeholfen Na stránke to majú, ale dcére som dobíjala kredit a tiež to pri jej čísle nemám v appke. Na mojom čísle mám 2 GB/30 dní za 0,99 € a kredit si dobíjam tak 3x do roka, tak tam to nemám odsledované.

Strana
z2