Ako dlho budeme ešte nosiť zimnú bundu?
Podľa vás ešte dlho bude treba nosiť zimnu.bundu? Alebo stačí prechodnu?
To je taká otázka 😅 Však niekedy sa meteorológovia nevedia trafiť s počasím na deň dopredu nie to ešte na dlhšie obdobie. Takže najlepšie je mať oba a keď pred odchodom z domu otvoríš okno tak zistíš čo si obliecť a či zobrať aj dáždnik napríklad. 😂 Alebo snáď nemáš miesto v skrini na dva kabáty ?
@jblheart cestujem preč na dlho a môžem si zobrať len pár veci.
V tych najvacsich mrazoch, co boli tuto zimu, som bola v meste, ja zababusena, v bunde a dvoch vrstvach pod nou. A oproti mne isiel chalan v kratasoch. Takze ak si otuzila, tak zimnu bundu uz ti netreba ani teraz ani nikdy. 🤷♀️
@jblheart cestujem preč na dlho a môžem si zobrať len pár veci.
@anonym_autor a cestuješ do Španielska alebo do Fínska?🤦
Zalezi od toho, kam ides.
Daju sa kupit bundy 2 alebo 3 v 1, ze si to vies vrstvit a davat dole jednotlive vrstvy podla pocasia. Ja mam taku od Jack Wolfskin.
Predpovede pocasia su take, ze plus minus, ale urcite sa na to netreba viazat. Lebo oni realne nevedia ani den vopred ako bude, nieto tyzden alebo dva dopredu.
@anonym_autor ja som mala včera zimnú bundu a predtým asi päť krát ,jooj a keď boli tu chvíľu zima
Vsak kľudne môžeš ak kraťasy nosiť a mikinu ,nik ti nemôže zabrániť
je fakt rozdiel kam ides...sme na sicilii a aj ked cez den je na mikinu, vecer znesiem zimny kabat...a to som uz videla dvoch ludi v slapkach na boso a kopec v kraťasoch v case ked som ten kabat mala na sebe...
@anonym_autor zomriem zajtra alebo o 10 rokov? To sú otázky už tu , na hlavu fakt
Povedz mame nech ťa pobalí
V tych najvacsich mrazoch, co boli tuto zimu, som bola v meste, ja zababusena, v bunde a dvoch vrstvach pod nou. A oproti mne isiel chalan v kratasoch. Takze ak si otuzila, tak zimnu bundu uz ti netreba ani teraz ani nikdy. 🤷♀️
@andrea_82 haha, to som ja. Teda nie kratasy, ake kratke tricko a paperka lahka na to. Staci mi to na bratislavske zimy, ak som v pohybe
@andrea_82 haha, to som ja. Teda nie kratasy, ake kratke tricko a paperka lahka na to. Staci mi to na bratislavske zimy, ak som v pohybe
@majlo1234 jasne, zalezi aj od lokality. Ale toto bolo severnejsie, v Považskej Bystrici a vonku vtedy aktualne bolo (podla teplomeru v aute) -13 stupnov. 😄
Toto sú už fakt otázky na hlavu! Ako majú cudzi ľudia vedieť, či ty budeš
@anonym_autor potrebovať o pár dni zimnú bundu a ešte k tomu na nejakom nešpecifikovanom mieste?!
Môj syn chodi celú zimu v mikine, pár krat mal na sebe prechodnú, keď bolo -30, takže z jeho pohľadu ti môžem napísať, že na Slovensku je zimná bunda úplne zbytočná. Z môjho pohladu - ak je nad nulou nosím tiež len prechodné bundy.
Dúfam, že môj názor pomohol pri rozhodovaní 🤪
@anonym_autor Závisí to od lokality a od teploty v nej

To je taká otázka 😅 Však niekedy sa meteorológovia nevedia trafiť s počasím na deň dopredu nie to ešte na dlhšie obdobie. Takže najlepšie je mať oba a keď pred odchodom z domu otvoríš okno tak zistíš čo si obliecť a či zobrať aj dáždnik napríklad. 😂 Alebo snáď nemáš miesto v skrini na dva kabáty ?