Ako sa správne nastajlovať bez módnych prešľapov?
😂😂
Kúpila som si aj také silonky balerínky aj tie trčia.😂😂
Keď celé silonky,aj čierne?
Juj toto nie.
Nemusíš si dávať celé silonky. Dostať kúpiť ponožky alebo podkolienky tenučké tzv. Sun 8 denove.
A určite nie čierne, ale telové.
Nie. Ja takto nosim tenke ponozky do topanok do auta, alebo v praci pod stolom, medzi ludi bez
Skus ist do obuvi a vezmi si par tych skusacich ponosiek co su tam zadarmo. Ak ti to aj tie budu robit tak ozaj ponoskove alebo podkolienkove silonky. Alebo naboso so silikonovou ochranou paty.
Toto je ten nemožný typ rifiel, ktoré nepekne odstávajú dole okolo nohy. Farba rifiel k týmto lodičkám nepasuje, išli by k nim bledomodré a buď úplne úzke na lýtkach alebo tie dole rozšírené čo teraz frčia.
@lily246 aha, takže čím viac denov,tým tmavšie? Ja som just hľadala čím viac aby sa nepotrhali hneď 😁
@miamilove naozaj,sú trošku iné, musím pozrieť, pepco tu nemám.
Ja mám takéto teraz
Den je hrubka vlakna, z ktoreho su silonky upletene, cim nizse cislo, tym su tensie
Nie, vobec nemusia mat tmavsiu farbu, farba nema nic spolocne s hrubko vlakna. 8 DEN pancuchy, slapky, silonky, podkolienky kupis aj biele aj telove v roznych odtienoch. Dokonaca aj farebne
@luciaruz toto som si nikdy neuvedomila ani som nad tým nepremýšľala. Až do dnes som bola v tom že je to DEŇ nie DEN (reku, že 40 DEN vydrží 40 dní 🤣😂). Vďaka za túto informáciu. 😄 Človek sa na tom modrom koní niečo aj naučí. 😀

daj si dlhe ponozky a mas to vyriesene ;)