Ako sa začať obliekať žensky v štyridsiatke?
Ahojte, coskoro má čaká štyridsiatka a stále sa obliekam ako keby mám 20, už sa v tom ani necítim dobre. Neviem ani ako začať, presla niektorá z vás takou zmenou štýlu že to bola úplna zmena?? Kolegyne chodia pekne oblečené, aj kamarátky, len ja stále ako na výške. Ani neviem ako nazvat to ako sa obliekam, asi ležerne alebo športovo. Dám tu par fotiek z internetu ako vyzerá to čo nosím.
@sulavikova
@anonym_58636d
@biba_18
@anonym_8f76b1
ak mate chut, dajte prosim fotky, co vy povazujete za moderne a vkusne vo veku napr 40.
@anonym_b10990 ja som napríklad komplet okopírovala toto z profilu, ktorý som spomenula - ako Ti to pomôže? Každá máme iný vkus, iné vyžarovanie a ja som vždy mala rada aj kúsok extravagantnejsie veci, keďže do práce sa obliekam prakticky, do mesta chcem ísť takto a podobne žensky. Pre Teba môže byť ženské niečo iné, pre autorku zas niečo úplne iné. A jemná étericka blondínka bude mať zase úplne iný vkus ako ja. Preto autorke tu mnoho báb radí sa inšpirovať, keď s tým ako vyzerá nie je spokojná. A ona očividne spokojná nie je a nechce sa uspokojiť s priemerom, ktorý niekomu vyhovuje.
Nepozeram na to co sa paci inym... ale co sa paci mne a v com sa citim ok. Ja som tak mala ze iba nohavice. Jedna sukna. Jedny saty.
Teraz presny opak. Minuly rok som si kupila prve rifle 😂 inac len sukne/saty...
@anonym_autor pozri si spomínanú Mirku, ona má veľmi dobré rady, alebo si nájdi stylistu. To, čo si dala fotku fakt nie je vhodné pre 40 ročnú kočku.
Ak rifle, tak širšie, ak skinny, tak iná dĺžka a iný vrch. Topánky sú úplne strašné. Pekné, klasické kožené lodičky majú aj v ccc s rôznymi vyskami opatkov a majú aj čierne aj béžové, ktoré predlžujú nohy.
@anonym_46e06b oversize sako je pre mna 👎 Ved to uz si mozem dat na seba vrece.
@simsalabim Netreba hneď takto útočne 🙂 iba som napísala svoj názor. Niekomu sa to páči, inému nie – každý máme iný vkus. Pani zverejnila fotku v obtiahnutom saku, ktoré na mňa pôsobí už trochu zastaralo, preto som len navrhla alternatívu v podobe oversize saka. Samozrejme, možností je viac a každý si môže vybrať to, v čom sa cíti dobre. Každopádne ja by som navrhovala trosku voľnejšie sako. Aj pani sa bude cítiť lepšie v ňom ☺️
@anonym_autor ja mám po 40-ke a obliekam sa podľa nálady. Jeden deň šaty, ďalší obtiahnuté rifle a tričko, tretí široké rifle, štvrtý sukňu... Ako sa mi chce. Neviem si predstaviť sledovať nejaké módne trendy. Však to závisí aj povolania, postavy....
@anonym_08d033 ja tiež nechápem, čo je na tom oblečení zlé...
@jaskolka tiez nechapem. V robote mam uniformu a bezne nosim rifle tricko sako sveter. Pohodlne a je mi jedno co si kto mysli
@anonym_ba69ff 50? Prepáč, ani keby si mi nezaplatila toto na seba nedám. Možno tak pre 75 ročnú tetu z dediny.
@anonym_ad8b46 ja mam 50 a kludne toto obleciem, ziaden problem. Neviem si to predstavit na 75 rocnej. Teda, ak hovorime o uvodnej fotke, skinny rifle a cierno bielo tricko. Tie 3 foto autorky to urxite nenosim
@anonym_autor intuicia? ved uz mas na to dost rokov
@anonym_95b384 naozaj vás nechcem nijako uraziť, ale toto je katastrofa, absolutne vám to nesedí na postavu a ani dizajny jednotlivých kúskov nejdú dokopy :(
@anonym_95b384 ak môžem poradiť, tak vzorovany vždy len 1 kus, buď tričko alebo nohavice, zvyšok jednofarebné;)
@anonym_18a602 Nemusis mi radit, ja som radu neziadala. Ja to nosim takto, lebo sa mi to paci. V mode nie su pravidla, ktore by som musela dodrziavat. Chapem ze chces pomoct, ale pomoz autorke.
detto @mikasa_ackerman Ak nosis veci ako autorka, chapem tvoj prispevok. Pre mna ale nema vobec zmysel.
@anonym_autor oj, toto je cele zle..ja mam 38 a teda ja dam na seba aj croptop a je mi sumak co si o mne kto mysli, vzdy to viem zladit, ale toto.je fakt styl teta 80 +.... to ani 20 nenosia. Mam neter a toto by si na seba nikdy neobliekla
asi zijem na inom Slovensku, ako tie, co to tak kritizujete. Ja mam teda iny satnik (kapsulovy, ciste linie), ale to, co tak vehementne zhadzujete ze by si ani vase mamy neobliekli - ved takto chodi 90 percent zien, ktore poznam. Normalne zeny, stredna trieda, mesto na zapadnom Slovensku.
Zameraj sa na eleganciu. Postupne si nakúp rôzne základné kúsky a kombinuj. Napríklad, základné tričká, jednofarebné blúzky, šatové košele, košele, široké nohavice, sukne, svetríky, pulóvre, roláky, šaty, kabáty, trenčkoty. Nezabúdaj na vhodnú spodnú bielizeň. Aby ti dobre to oblečenie padlo. Nakupujem oblečenie na seba tak, aby mi dokonale sedelo. Doplnky, rôzne šatky, slnečné okuliare, kabelky, bižutériu, ale jemnú. Vhodnú obuv vždy podľa outfitu. Maj vždy upravené vlasy, to je základ. Ak sa líčiš, tak aj vhodný mejkap, podľa príležitosti, outfitu. Ja som si takto postupne vymenila šatník. Vždy som nakúpila v akcii, super materiály a aj značkové oblečenie.
Šatové košele? To sú aké? Alebo košeĺové šaty?
@anonym_7b859d ja mam 50 a.podobne. ked si dam niektore saty vyzeram a pripadam si ako ''teta'' . Kazdmeu sa hodi nieco ine.
@anonym_7b859d ja mam 50 a.podobne. ked si dam niektore saty vyzeram a pripadam si ako ''teta'' . Kazdmeu sa hodi nieco ine.
@ibatanecnica ja si pripadam ako teta v dlhych sukniach a satach. Nosim len dlzku pod kolena, kedysi zasadne mini, ale uz som na mini stara. A neznasam farby a vzory, vyrazne farby a vzory na sebe neznesiem. A sukne saty nosim len v lete, ked je fakt ze horuco.
@anonym_autor Mám 50+a obliekam sa ako chcem. Športovo,štýlovo a nikdy som neprispôsobovala štýl veku. A myslím, že ani moje kamarátky nie.Ak niekam idem viem sa nahodiť.Inak vždy preferujem športové oblečenie. Rifle, tričká, košele, riflovku,koženú bundu či sako,tenisky, vysoké čižmy. Nikdy som nebola elegantný kancelársky typ.
Ja sa hlásim, mám veľmi rada over size saká 🙋
Mne tá fotka s tou mikinou aj páči, takto sa obliekajú sedemdesiatnučky, to fakt? A kde? 😏 Toto do práce zrejme nie, ale len tak vybehnúť niekam do obchodu, venčiť psa, na dovolenke na prechadzku , why not?
Mne sa napr. vôbec ale že vôbec nepáčia tie široké nohavice a môže to byť IN a ŠIK a neviem čo, s tými traktorovymi čižmami, s čím sa teraz nosia v zime, by som si ich nikdy neobliekla, aj keby dávali na ulici pokutu za ich nenosenie.
Mimochodom, riadne ste sa do nej pustili, a to sa normálne a slušne spýtala.
Ja poradiť neviem, a vlastne aj keď by som mohla, toto bude posledné miesto, kde by som v tomto radila, lebo nemám chuť byť rozobratá na kusy.
Šatové košele? To sú aké? Alebo košeĺové šaty?
@anonym_cc7a36 Ty si sa nikdy nepomýlila? 😝
@anonym_cc7a36 Ty si sa nikdy nepomýlila? 😝
@anonym_90212f nevyčítam ti to, len som.myslela, či mi neunikol nový módny výstrelok 😉
@anonym_90212f nevyčítam ti to, len som.myslela, či mi neunikol nový módny výstrelok 😉
@anonym_cc7a36 Aha, tak potom mi to prepáč, že som ti tak napísala 🙂
Mám 47, v 46 som schudla cca 30kg a teda už kupujem a obliekam sa do iných vecí ako keď som mala 90-100kg. A badám, že sa vraciam k veciam, ktoré som nosila ako 20-30 ročná, keď som bola chudá a teda že vkusovo som sa vôbec nezmenila. Nielen štýl, ale aj strihy, farby, vzory.. A úplne mi to vyhovuje, že nosím čo sa mi páči a neriešim ako by som mala v mojom veku vyzerať podľa iných.
@anonym_autor
@luizina pekne, presne moj styl. Prosim link na bundicku a rifle, dakovalaaaaaaa 🙂