icon

Ako upraviť svadobné šaty na ideálnu veľkosť?

6. aug 2024

Dievcence konecne mam svadobne saty ale otazka je. Daju sa upravit pre 180cm postavu na 1700 a uvolnit? Ci radsej ich posunut? Uprimne neskusala som ich pretoze som ich dostala tak dufam, ze sa budu dat upravit natolko aby mi sedeli.

deti95060810
•
6. aug 2024

nehnevaj sa ale mi máme odkiaľ vedieť ...tvoju otázku zodpovie len krajčírka.

autor
•
6. aug 2024

@deti95060810 no ja som sa pytala tych co si take saty kupili a upravovali ze ci sa to vobec da tak upravit

vanilkovazmrzka
•
6. aug 2024

Tak ono asi zalezi velmi na strihu, a ci tam je na latke priestor na upravy, to ze mne saty upravili neznamena automaticky ze upravia aj tebe presne ako ti treba :D

deti95060810
•
6. aug 2024

autorka, pochybujem že niekto má presne také isté šaty ako máš ty. veď ani foto šiat nemáme tak odkiaľ ....

autor
•
6. aug 2024
30katrusa40
•
6. aug 2024

Tak najlepšie je ich zobrať ku krajčírke a poradiť sa. Možno bude vedieť možno nie. Tiež závisí od toho ako je robený spodný lem.

ivett1
•
6. aug 2024

Ak myslíš skrátiť, tak určite ...ak predĺžiť - možno tiež, závisí od Lenovo, zahrnutia dolných okrajov...krajčírka ti povie, či sa to dá ...

morusha
•
7. aug 2024

@ivett1 Majú vzadu zips? Potom záleží od šírky záložiek, poprípade popros krajčírku,nech ti tam všije šnurovačku.

ivett1
•
7. aug 2024

@morusha asi si chcela napísať autorke, ja sa nepýtam

morusha
•
7. aug 2024

@ivett1 pardon

autor
•
8. aug 2024

@morusha vzadu zips nemaju maju tam take koraliky a kruh. Ja sa do toho moc nevyznam

pehavcek
•
8. aug 2024

Mozem sa ta opytat preco ich nevezmes rovno ku krajcirke? Ta ti ako jedina bude vediet odpovedat. Musi saty vidiet.