Ako vnímate farbenie vlasov u mužov po štyridsiatke?
Ahojte. Ako vnímate ak si muž farbí vlasy . Teda chodí do kaderníctva. Moj ma 40 a pre mňa ma krasne vekom sfarbene vlasy , ano ma šediny nie úplne ale dosť no mne sa to strašne páči. Jemu ale nie. Uvažoval nad farbením. Veľmi sa mi to nepáči ale samozrejme rozhodnutie je na nom. Ako to vnímate vy ? 🥰
Nechápem tento dvojitý meter prečo by si chlap nemal farbiť vlasy. Keď si žena napichá pery, zmaľuje sa ako veľkonočné vajce, vypchá prsia a zadok implantátmi... je to v pohode, veď je to jej telo a zvýši si tým sebavedomie... ale chlap je podľa vás zakomplexovaný chudák kvôli troche farby. Len dodám, že som žena 🙂
@anonym_057382 na smiech alebo skôr na plač sú aj tie ženy aj tí chlapi, takže nieje to žiadna výhra ani v jednom prípade
@anonym_057382 prečo si myslíš, že estetické úpravy u žien sú vždy v pohode? Lebo nie, nie sú. Tiež si o nich človek myslí svoje, najmä ak nemajú nič spoločné so slovíčkom "estetická". Realita je taká, že skutočnú estetickú úpravu si ani nevšimneš. Tie, čo kričia na kilometre už nie sú estetické, nie sú v pohode a tiež sú tie ženy terčom výsmechu, pohoršenia alebo ľútosti.
@sissy27 áno estetické úpravy si nemusíš všimnúť ak má žena decentné spravené prsia, pery... ale ak ženu poznáš, tak vidíš na nej zmenu, to je podľa vás ok,ale u muža trocha odrastené vlasy sú smiešne, ale u ženy je to v poriadku.
@anonym_057382 ak ty si s tým ok, že ti vidno odrasty - tak nerieš že pre niekoho to ok nie je ...
mne vadia odrasty aj na ženách. aj "estetické" úpravy. umelé pazury, umelé mihalnice, umelé vlasy. aj prefarbení muži - ale je to ich vec ...
otázka od autorky bola - ako to vnímame ...
@sissy27 áno estetické úpravy si nemusíš všimnúť ak má žena decentné spravené prsia, pery... ale ak ženu poznáš, tak vidíš na nej zmenu, to je podľa vás ok,ale u muža trocha odrastené vlasy sú smiešne, ale u ženy je to v poriadku.
@anonym_057382 nie, odrasty nie su ok ani u ženy..
@anonym_057382 ak ty si s tým ok, že ti vidno odrasty - tak nerieš že pre niekoho to ok nie je ...
mne vadia odrasty aj na ženách. aj "estetické" úpravy. umelé pazury, umelé mihalnice, umelé vlasy. aj prefarbení muži - ale je to ich vec ...
otázka od autorky bola - ako to vnímame ...
@biba_18 presne, tak znela otázka ako to vnímame a väčšina sa tu z nich vysmieva a nazýva ich zakomplexovanými na to som reagovala, potom by mali byť všetky ženy zakomplexované ak si farbia vlasy, obočie... Mám rada prirodzenú krásu a nepáčia sa mi umelé nechty, mihalnice... ale napríklad aj silnejší make up na večer sa dá vkusne upraviť a zmení to ženu na nepoznanie. Nie, mne " nevadia " odrastky ak je to pár milimetrov pri šedinách či je to žena, alebo muž, samozrejme dlhé zanedbané sa mi nepáčia u nikoho.
Mužovi šediny pristanú, muži sa nemusia holiť, nemusia sa maľovať ( ani ženy nie, ale veď viete ako to myslím)
Nemusia vôbec nič. Taká nespravodlivosť 😑😔
Taký môj malý výkrik do tmy 😂😂
Mne sa šediny na mužoch páčia, nechcela by som , aby sa moj farbil. U iných mi je to jedno.
@biba_18 presne, tak znela otázka ako to vnímame a väčšina sa tu z nich vysmieva a nazýva ich zakomplexovanými na to som reagovala, potom by mali byť všetky ženy zakomplexované ak si farbia vlasy, obočie... Mám rada prirodzenú krásu a nepáčia sa mi umelé nechty, mihalnice... ale napríklad aj silnejší make up na večer sa dá vkusne upraviť a zmení to ženu na nepoznanie. Nie, mne " nevadia " odrastky ak je to pár milimetrov pri šedinách či je to žena, alebo muž, samozrejme dlhé zanedbané sa mi nepáčia u nikoho.
@anonym_057382 väčšina? Kde vidíš výsmech? A až jedna užívatelka ich nazvala zakomplexovanymi..
Môj muž má 50 a farbí si
Farba /šampón je tmavo čokoládový a je to prirodzené...farbu si dá vždy keď sa striha/ holý.. necháva len krátko..robí to už roky... nevidieť že má farbu
Aj keď mne sa šediny páčia, je to sexi ale jeho vec 🤷
@anonym_b23eb6 ježiši ešteže si prišla a povedala mi, čo sa mi má a nemá páčiť a aký je správny názor, umrela by som v nevedomosti ! 😂
Bez nafarbených vlasov by sa ti tvoj muž nepáčil, či prečo to robíte?
@sissy27
Preco?, ked mas za muza milionara ten si robi co chce a vyzera ako chce a ma nazor inych na haku.😅
Vnímam to tak, že je to kazdeho osobna vec. Ak sa niekto citi lepsie so zafarbenymi, nech sa zafarbi, ak mu nevadia sediny, nech si ich necha. A mam to tak aj voci zenam, sama mam sedive vlasy a mam ich rada. Nemam rada predsudky, ktore sa snazia vtlacit zeny do nejakej normy, ze sa nevyhnutne musia farbit, lebo sediva je ble, ble, a vyzera staro a pod. dristy.. To, ci sa to niekomu paci alebo nie, to je samozreje jeho vec. Takze za mna, mne sa farbene vlasy pacia vtedy, ked su spravene velmi prirodzene, neposobia ako helma, ked sa farba nositelovi/nositelke hodi. Co sa mi vrcholne nepaci, su odrasty, ktore bohuzial pri velmi sedivych vlasoch a tmavej farbe vidno uz po par dnoch.. A to je napriklad jeden z dovodv, preco sa ja nefarbim, pretoze je pre mna ovela prijatelnejsie priznat sediny, ako chodit po 5 dnoch od farbenia s odrastom, ktory svieti do daleka..Ak je pre niekoho prijatelnejsi ten odrast, jeho vec.. Takze ak sa ktokolvek bude citit lepsie, ak sa zafarbi, nech sa zafarbi. A ak niekto nosi s hrdostou sediny, nech si ich nosi. Nikto nema pravo odsudzovat a dehonestovat rozhodnutie druheho. A bohuzial, na SK stale mame potrebu sa starat do druhych viac, ako je potrebne. Poznam x zien, ktore povedia, ze sa farbia len pre druhych, aby ich neodsudzovali..a to je smutne..
@anonym_057382 ešte raz a budem písať pomaly, lebo asi pomaly chápeš - nikto netvrdí, že prehnané úpravy, zle zafarbené / nadpojené vlasy, kefy na mihalniciach, atď sú u žien v poriadku. Nie sú a tie ženy sú často terčom posmeškov rovnako ako muži so zafarbenými vlasmi. Niekomu to môže pripadať dokonca atraktívne, inému je to jedno, pre ďalšieho je to odpudivé - presne ako zafarbené vlasy u mužov. Otázka bola, ako to vnímame, tak sme sa teda vyjadrili každá za seba a väčšine to príde trápne, zbytočné, atď. Subjektívne hodnotenie, rovnako ako voči úpravám u žien, ale na to sa teraz nikto nepýtal.
@anonym_057382 prečo si myslíš, že estetické úpravy u žien sú vždy v pohode? Lebo nie, nie sú. Tiež si o nich človek myslí svoje, najmä ak nemajú nič spoločné so slovíčkom "estetická". Realita je taká, že skutočnú estetickú úpravu si ani nevšimneš. Tie, čo kričia na kilometre už nie sú estetické, nie sú v pohode a tiež sú tie ženy terčom výsmechu, pohoršenia alebo ľútosti.
@sissy27 pomaly chápeš zrejme ty už len podľa tvojho vyjadrenia, že " muži so zafarbenými vlasmi sú fakt tragédi " Tragédia je tvoje vyjadrovanie, stačí slušne napísať svoj názor bez urážok, na to som poukázala. Čítaj môj príspevok 11:10 viac x aby si pochopila kontext.
@sissy27
Preco?, ked mas za muza milionara ten si robi co chce a vyzera ako chce a ma nazor inych na haku.😅
@anonym_b23eb6 a veď to je úplne v poriadku, nech si robí čo chce a nech ho nezaujíma názor iných. Autorku ale zaujímalo, čo si o tom myslia iné ženy, tak sme jej napísali. Mňa by zas napríklad absolútne nezaujímal stav konta nejakého neatraktívneho uja s nízkym sebavedomím 😀
@anonym_b23eb6 a veď to je úplne v poriadku, nech si robí čo chce a nech ho nezaujíma názor iných. Autorku ale zaujímalo, čo si o tom myslia iné ženy, tak sme jej napísali. Mňa by zas napríklad absolútne nezaujímal stav konta nejakého neatraktívneho uja s nízkym sebavedomím 😀
@sissy27
Ten ujo s nizkym sebavedomim to ma po mame ta mala cez 80 a chodila pravidelne ku kadernicke na farbu aj moderny uces, dala si vytetovat obocie, plus manikura, pedikura on jej vzdy z vonku doniesol daco moderne, a svokra sa pohorsovala preco tie ostatne neupravene babky vyzeraju ako bezdomovkyne, podla teba maju vysoke sebavedomie.Muz sa vzdy smeje ked stretne tych sedivych rozhajdakanych strhanych panov spoluziakov, ale to je ten spravny vyzor podla teba 😄
Môj manžel sa farbi cca od 23 na čierno, čo je jeho pôvodná farba. Inak by mal úplne biele. Každé 2 týždne sa strihá aj farbi. Pre mňa je najkrajší na svete už niekoľko desaťročí a je mi jedno, čo si kto myslí. Keď mi raz oznámi, že uz sa nechce farbiť, aj tak bude pre mňa najkrajší a najlepší. Ja sa farbim tiez, nebudem popri ňom bielovlasa babička.
Môj muž má 50 a farbí si
Farba /šampón je tmavo čokoládový a je to prirodzené...farbu si dá vždy keď sa striha/ holý.. necháva len krátko..robí to už roky... nevidieť že má farbu
Aj keď mne sa šediny páčia, je to sexi ale jeho vec 🤷
@anonym_30853d "ked sa strihá, holí". Lebo "strihá holý" má celkom iný význam.
@anonym_autor Určite by som do teho nešiel, keďze nemám vlasy a mám peknú plešinku. 🙂

Nechápem tento dvojitý meter prečo by si chlap nemal farbiť vlasy. Keď si žena napichá pery, zmaľuje sa ako veľkonočné vajce, vypchá prsia a zadok implantátmi... je to v pohode, veď je to jej telo a zvýši si tým sebavedomie... ale chlap je podľa vás zakomplexovaný chudák kvôli troche farby. Len dodám, že som žena 🙂
@anonym_057382 a podľa koho je v poriadku, ak si žena napichá pery, zmaľuje sa ako veľkonočné vajce, vypchá prsia a zadok implantátmi?
Ano, je to dvojitý meter, ale u mňa muž, ktorý si farbí vlasy, prip. aj obočie, zacesava plešinu, lakuje nechty, jednoducho pôsobí nemuzne, zozenstelo a úplne antisexi..
Možno je to evolučné - že napriek rovnoprávnosti a rovnocennosti, jednoducho neistý muž nie je zvyčajne pre ženu príťažlivý..
Podľa mňa muži starnú inak a iné veci im v zrelom veku svedčia, ako ženám, ktoré napr. šedivé nepôsobia dobre.
Nehovoriac, že fakt platí, že to zvyčajne vypáli blbo a na tych vlasoch to proste vidieť. Že to má od prirodzenej farby na míle ďaleko..