Ako vybrať elegantnú a priestrannú kabelku do práce aj na bežný deň?
Ahojte ženy, prišla som do práce po materskej a potrebujem poradiť tašku resp. kabelku.
Voľakedy som nosila na plece, ale už mám rada voľné ruky, čiže nejakú crossbody.
Avšak ja do kabelky beriem dosť vecí, čiže tie maličké mi nesedia. Zároveň mám rada vrecká - nejaké vpredu alebo vzadu na kľúče, na mobil, a potom vo vnútri členenie, niečo, kde si dám doklady apd. Ale kabelka by ma mala byť primerane elegantná, keďže nosím elegantné outfity do práce, chodím na meetingy, ale zároveň aj casual na bežný deň. Ja v tej kabelke nosím dosť vecí - peňaženka, make up taštička, okuliare na čítanie, slnečné okuliare, lieky, vreckovky papierové aj vhčené, air pody, dezinfekcia rúk, zrkadielko, mobil, powerbanka, kľúče 2x, doklady, nákupná taška.
A márne sa snažím nájsť niečo, čo by bolo aj elegantné, ale zároveň aj priestranné.
Čo by sa hodilo aj ku casual outfitu, ale aj ku nohavicovému kostýmu alebo šatám.
Potrebujem niečo kvalitné, nie látkové. To ramienko si vymením za svoje, keďže nechcem tenké ramienko, mám radšej hrubší strap.
Pozerám na zaalando, answear, ccc, vera italy, vinted, bazoš, neviem naozaj, čo by som si mala dať...
Aj keď podľa mňa veľká crossbody nikdy nebude pôsobiť elegantne, skús pozrieť Vuch
Z kozenych, co su celkom dobra kvalita za prijatelne ceny by som odporucila coccinele, milion modelov, kupujem na zalando lounge ked tam maju v ponuke, zo slovenskych/ceskych znacka lubive alebo loro oro, maju vela modelov, skus pozriet, mozno nieco zaujme 😊
@anonym_autor Toto sa ti podla mna do crossbody nikdy nezmestilo 🙂 Ja som si teraz kupovala kabelku, do ktorej aj notebook hodim, nie je crossbody, ale velmi prijemna, makkucka. Predtym malu crossbody + taska na notebook. Toto je praktickejsie pre mna
@anonym_autor crossbody kabelka nebude nikdy pôsobiť elegatne. Mám na plece, ruky mám voľné, kupujem zvyčajne Reserved.
Nenapisala si zakladnu vec a to, kolko si ochotna do tej tasky investovat. Lebo za mna dobre kozene tasky stoja aj v zlavach (napr. Cocinelle, Michael Kors, Furla) minimalne 150 EUR.
@anonym_autor Toto sa ti podla mna do crossbody nikdy nezmestilo 🙂 Ja som si teraz kupovala kabelku, do ktorej aj notebook hodim, nie je crossbody, ale velmi prijemna, makkucka. Predtym malu crossbody + taska na notebook. Toto je praktickejsie pre mna
@dadis aktuálne to mám v cross body, mám dve kožené z CCC. Cena bola do 70 eur, čiže žiadna top značka.
Nenapisala si zakladnu vec a to, kolko si ochotna do tej tasky investovat. Lebo za mna dobre kozene tasky stoja aj v zlavach (napr. Cocinelle, Michael Kors, Furla) minimalne 150 EUR.
@muchotrafka298 pozerala som, nepáčia sa mi. Mám doma aj LV speeddy, ale tá sa mi crossbody nepáči, mám aj handbag Pollene. MK mám niekoľko, ale skôr veľké tote bag. Tak za crossbody by som asi 500 eur nedala. Do 250 eur si myslím, že by to mohlo byť ok.
@anonym_89b368 pozerám sa na túto, len mi príde trošku menšia, ak by bola o pár cm na šíšku, na výšku, aj na hĺbku, bola by som s ňou ok.
@anonym_autor každý podľa v kusu 🙂 za mňa toto nie je elegatný kúsok, ale ležérny (pánsky vibe mi z toho ide). A zrovna veľkosťou tak “idem si s kamoškami sadnúť na kávu”, a nie do práce, a to naozaj nenosím nič navyše, ako ty si popísala (ntb, papiere nosím v druhej ntb taške). Tam hodíš ešte tic-tac a kabelka nabombená, nebude to dobre vyzerať 🙂
@enoula tá Timea je veľmi pekná. Len toto mi už príde trošku väčšie. Ja asi skúsim tú bugatti, to mi príde taký stred. Ale inak veľmi pekná kabelka, ďakuje m za tip 🙂
@muchotrafka298 pozerala som, nepáčia sa mi. Mám doma aj LV speeddy, ale tá sa mi crossbody nepáči, mám aj handbag Pollene. MK mám niekoľko, ale skôr veľké tote bag. Tak za crossbody by som asi 500 eur nedala. Do 250 eur si myslím, že by to mohlo byť ok.
@anonym_autor Ok vec nazoru a vkusu. Nepaci sa Ti, kup si taku, aka sa paci tebe a hodi sa Ti. Ked sme v budgete 500 EUR, tam je vyber uplne iny.
Pri kabelke Bugatti toto nie je urcite elegantna kabelka, toto je volnocasova crossbody a este k tomu nie je ani kozena.
@enoula tá Timea je veľmi pekná. Len toto mi už príde trošku väčšie. Ja asi skúsim tú bugatti, to mi príde taký stred. Ale inak veľmi pekná kabelka, ďakuje m za tip 🙂
@anonym_autor pozri si len poriadne rozmery, lebo to co si vypisala, ze tam chces dat, tak neviem ci das.. je toho fakt dost...ja mam mensiu od lubive (monika) a nedala by som to tam napr
skus pozriet aj na sashe:
https://www.sashe.sk/CASANIE/detail/damska-koze...
@anonym_autor ja mám shopperku a mám voľné ruky.Zmesti sa tam aj NB má dlhšie ramienka a nosím ju na pleci.Crossbody mi príde taká kabelka k rifliam a teniskam
Odporucam zn..Lubive, ja mam od nich uz cca 5 - 6 kabeliek, nosim ich do prace aj na volny cas a som s nimi max. spokojna. Su velmi kvalitne spracovane, super sa nosia a dobre kombinuju.
@anonym_autor keď som pracovala v mestskej škôlke, nosila som radšej ruksak. Teraz pracujem na ZŠ, nosím obrovskú shopperku cez plece. A k tomu malú, pevnú príručnú tašku na všetko ostatné.

@anonym_autor skús Guess