Praktické riešenia na nosenie dokladov pre mužov
Dámy, v čom nosia vaši muži doklady, telefón, kľúče a podobné veci? Ten môj nosí všetko po vreckách a mňa z toho ide poraziť. Stále si to prekladá z jedných nohavíc do druhých, niečo hľadá, niečo zabudne v aute alebo doma.
Tašku nosiť nechce, ľadvinka je vraj otrasná a peňaženku má napchatú tak, že mu trčí z vrecka.
Ako to majú vaši muži? Našli ste niečo praktické, čo by aj reálne používali?
Budem vďačná za každý tip, ideálne s linkom/fotkou. Ďakujem.
muž v buzitaške a syn v ladvinke
@biba_18 Tak práve buzitašku by som chcela vidieť na fotke. Ľadvinku si nezoberie.
Mam kapsicku cez rameno, ciernu, kozenu, uz roky rokuce. Ked zacne javit znamky pouzivania, kupujem novu.
@biba_18 Tak práve buzitašku by som chcela vidieť na fotke. Ľadvinku si nezoberie.
@anonym_autor https://www.spongr.cz/sk/male-panske-kozene-tas...
ale moj muž si hľadá sám aká sa mu páči. nosí kožené
@anonym_autor neznasam tieto tasticky... takze VP a OP mam v mobile v tej statnej appke a zvysok ked uz musim (technicak, kluce) po vackoch...
Roky nosil po vreckách, teraz si kúpil takú tu malu tasku cez plece ako je tu na obrazku
Tiež sa mi nepáčia tieto taštičky, najpraktickejšie sú vrecká nohavíc, každá vec má vyhradené svoje vrecko a na kontrolu, či som niečo nezabudol mi stačí sekunda - musím iba capnúť po predku a zadku. V peňaženke mám iba doklady, jednu platobnú kartu a malú hotovosť, všetko ostatné som presunul do virtuálnej peňaženky v mobile. Pochybujem, že bude nosiť niečo, čo si nevyberie sám.
Moj tiez po vreckach a nejde ma z toho porazit, ved je dospla samostatna osoba, obcas nieco hlada a preklada, ale neviem, co ja s tym? Jemu to tak vyhovuje. Ci poprosil ta nech tento jeho problem vyriesis alebo ide o tvoj problem? 😅 tie panske tasticky su katastrofalne🙈
To ako keby dosiel za mnou ze moja mini ruzova kabelka do mesta je neprakticka (ano nic sa mi tam nevojde a sice vzdy hresim ale je krasna a nosim ju) a ze mi kupil ruksak :D
Tiež sa mi nepáčia tieto taštičky, najpraktickejšie sú vrecká nohavíc, každá vec má vyhradené svoje vrecko a na kontrolu, či som niečo nezabudol mi stačí sekunda - musím iba capnúť po predku a zadku. V peňaženke mám iba doklady, jednu platobnú kartu a malú hotovosť, všetko ostatné som presunul do virtuálnej peňaženky v mobile. Pochybujem, že bude nosiť niečo, čo si nevyberie sám.
@cutespider presne takto aj môj
@anonym_autor veď ho nechaj nech to nosí tak ako to nosí a keď niečo zabudne tak jeho problém je dospelý..
Nosí len mobil, v puzdre od mobilu má OP, VP a kartu. Vstup do domu je na kód a kľúče má väčšinou niekto druhý alebo je niekto doma 😁. Ak nie, berie len jeden kľúč. Čiže má toho málo a má to v zadnom vrecku.
48 rokov má a všetko po vreckách, peňaženku nemá. Doklady má v tom púzdre na telefóne, tam má aj bankovky. Čiže von ide kľúče a telefón a drobné vo vreckách.
@anonym_autor moj muz sa stale smeje chlapom, ze nosia tie tasky. Ale uz mu nie je trapne sa pytat, ci mu zoberiem veci do kabelky. Mna to rozčuľuje, ked mam malinku kabelku a este mi do nej chce narvať svoje veci 🤔🤔. Tak som mu raz povedala, ze ok daj si do mojej kabelky ale nosis ju ty. Od vtedy si nosi veci po vackoch 🤣🤣🤣 za mňa sú tie chlapské tašky úplne v pohode, nechápem ho
Moj sa dlho branil taskam na jeho veci, vzdy som ja sluzila ako nosic, ale casom som to odmietala. Nosila som svoje veci, pre deti a este aj dospelemu jedincovi? No urcite! Zatala som sa a skratka neodnesiem mu nic, nech si to trebars nosi aj v kvetinaci. A raz v obchode som mu nanutila jednu tu tasku ako je hore na obrazku a cuduj sa svete, oblubil si ju. Zodral ju a kupil novu. Bez nej uz ani na krok.
moj nosil po vreckach, vsetko mu tam strngotalo. teraz si kupil taku nenapadnu bezecku ladvinku/ opasok, ktoru pod koselou alebo trickom nevidno. Ale klasicku penazenku nenosi, takze ostatne veci sa mu tam pekne zmestia.
@anonym_autor napada mi kvalitnejsie tensie lezate puzdro na smartfon (vpredu na boku) vyuzit ako minitasku na vsetko potrebne. Ale v lete pod trickom to bude trochu vidno. Vsetko, co ma clovek vzadu, laka vreckarov.
@anonym_autor
Naco? Kedysi davno som nosil hromadu drobakov a zvazok klucov.
Teraz mobil plus malu penazenku vnej dve karty, obciansky, 50€ domov sa dostanem cez garaz .
To sa fakt volá buzitaška, či si len robíte prdel? :D Ešte som nepočul také slovné spojenie. Mám síce kapsu, ale už značnú dobu som ju nevytiahol z auta.
V prvom rade sa snažim minimalizovať počet všetkých blbosti, takže kreditné karty sú v mobile, OP a VP sú v mobilnej appke. Miliarda vernostných kariet je v appke. Všetko je v appke. Stačí mi mobil a ovládnem svet :D
To sa fakt volá buzitaška, či si len robíte prdel? :D Ešte som nepočul také slovné spojenie. Mám síce kapsu, ale už značnú dobu som ju nevytiahol z auta.
V prvom rade sa snažim minimalizovať počet všetkých blbosti, takže kreditné karty sú v mobile, OP a VP sú v mobilnej appke. Miliarda vernostných kariet je v appke. Všetko je v appke. Stačí mi mobil a ovládnem svet :D
@thirstymonk len keď ho človek stratí (resp. "dostane nohy"), potom tie fantazíjne obavy...
@thirstymonk fakt to ľudia volajú buzitaška. hádam si nemyslíš že sa to tak volá oficiálne 😏
@anonym_autor moj chlap nosi len penazenku a kluce od auta, kluce od domu (tie nikam nevlaci z auta, necha ich tam).. cize prakticky si berie penazenku, kluc od auta, mobil. Nepcha to do vreciek, nesie si to v ruke, ak ma bundu supne to do nej. Inak si to prenesie z bodu a do bodu b. Doma polozi na policu v chodbe, v praci na stol, mimo to v aute :D
v panskej crossby na tento styl, kozenu..
@anonym_fc13d0 môj ma tiež v takom..najprv vôbec nechcel a teraz úplne v pohode a je to praktickejšie aj pre neho
@thirstymonk fakt to ľudia volajú buzitaška. hádam si nemyslíš že sa to tak volá oficiálne 😏
@biba_18 aj my to voláme buzitaška. Nosil to aj môj muž. A veľmi rád. 😄

muž v buzitaške a syn v ladvinke