Ako vybrať ideálnu cross body kabelku?
Ahojte, mám problém. Voľakedy som nosila veľké kabelky, až tie typu MK tote bag.
Dnes nosím cross body a Poléne. Na bežný deň mám crossbody, je to lepšie pre mňa.
Ale neviem si nájsť tú vhodnú kabelku, prosím poraďte mi, akú.
Napíšem parametre, čo potrebujem.
- cross body, s pomerne širokým ramienkom
- aby bola dostatočne veľká - peňaženka, doklady, lieky, dva mobily - jeden veľký, kľúče od bytu, od auta, vreckovky, krém na ruky, make up a korektor, kvapky do očí, dioptrické okuliare, slnečné okuliare, taška na nákup - je toho teda celkom dosť
- ideálne, ak má vzadu alebo vpredu nejaké samostatné vrecko, nech kľúče nelovím v kabelke
A teraz - mám jednu, ale tá je taká športová, nie ku elegantnému kabátu do práce.
Potrebujem niečo, čo viem zobrať aj do práce, na meeting apd.
Čo by ste mi poradili? Akú kabelku?
@tiika chcem iba koženú, čiernu, alebo hnedú, a práveže väčšiu, ale elegantnú. Zoberiem asi tú Bulgari.
@anonym_autor podľa mna je veľkosťou tak akurát, mne sa do takej zmestí všetko, čo chceš a ešte aj niečo navyše (obed v menšej miske, maly dáždnik, flasa s vodou 🙂. Akurát to nie je prava koza, i keď verím, že veľmi kvalitná a kvôli tomu popruhu mi nepride elegantná, ak však máš rada i trochu športovo-elegantne veci, tak ok
Inak je krásna, tiež mám rada takýto štýl. 🙂
@snowflakenel ahoj, kde prosím ta objednavas túto značku? Mas nejakú overenú stránku?
@dori92 kupila som u nas v predajni s obuvou.Ale videla som aj na FB , ze maju stranku. Skus pozrieyt aj ja idem , potrebujem este nejaku. 🙂
@snowflakenel kde kupuješ túto značku?
@andreakotesova kupila som u nas v predajni s obuvou. Ale viem, ze na fb mali stranku vera pelle. Idem este pozriet aj ja, chcem este jednu, taku malu letnu.
@snowflakenel ahoj, kde prosím ta objednavas túto značku? Mas nejakú overenú stránku?
@dori92 vera-italy.sk
@dori92 vera-italy.sk
@snowflakenel dakujem, ja som presne tuto stránku pozerala ale podla chatgpt je to neoverena stránka bez kontaktov, tak ma to zneistilo. Ale maju tam jednu krásnu 😍

@anonym_autor taketo niečo?
https://www.zara.com/sk/sk/city-kabelka-s-dvoji...
https://www.zara.com/sk/sk/crossbody-kabelka-s-...
Alebo iba čiernu? Iba koženú? Lebo tie, ktoré si posielala boli už dosť veľké na crossbody (25cm).
Skús pozrieť ešte sashe.
@tiika chcem iba koženú, čiernu, alebo hnedú, a práveže väčšiu, ale elegantnú. Zoberiem asi tú Bulgari.