icon

Ako vybrať štýlový kostým na stužkovú?

Včera o 12:17

Ak máte čas skúste mi dať link možno na nejaké zaujímavé zahraničné stránky, požičovne, typ čo si kúpiť na stužkovú.Moja predstava je nohavicový kostym voľné padave širšie nohavice, lesklý satenový top do V, alebo pekná zaujímavá blúzka, široké dlhšie sako.Som blond asi nechcem čierny, ale tmavomodrý, bordo, tmavozeleny béžový?Hodí sa v decembri aj svetlá farba?Syn bude mať tmavomodry oblek, bledo modru košeľu nech trocha ladíme.Rozmyslala som béžový kostým a top bledo modrý, alebo tón v tóne
Skúsila som AI, ale vybralo mi to kostýmy ako pre 60+🙂
Mám 1,70 cm váhu radšej pomlcim preto hľadám širšie nohavice, vyšší pás a voľný top, ktorý brucho zakryje.Saty nechcem vôbec.

maryetta
Včera o 13:07

Skus si zadat mozno aj overal? Je ine ked to vidis priamo na sebe. Na svojej postave.

anonym_baf100
Včera o 13:18

@anonym_autor Ak nemas idealnu postavu, tak ja by som ti poradila ist si priamo do obchodov nieco vyskusat a nie objednavat z netu. Neviem odkial si ale v Peek&Clopenburg maju pekne kostymy, kde si vies nakombinovat aj ine cislo nohavic a saka podla potreby a dokupit k tomu top. Do pozicovne by som nesla pretoze taketo oblecenie urcite vyuzijes este aj na ine prilezitosti a zas to pozicovne tiez nie je par eur. Pripadne este Tatuum. Na tvojom mieste by som sa vybrala na shopping do velkeho nakupneho centra (napriklad Avion BA), kde mas obidva taketo obchody, plus este Chantal, tam maju vyslovene taketo oblecenia na sviatocne prilezitosti. Nieco urcite najdes.

anonym_2a5eef
Včera o 13:27

Aktuálne majú taký kostým aj v mohite, pravidelne také máva aj Zara.

autor
Včera o 13:34
@anonym_2a5eef

Aktuálne majú taký kostým aj v mohite, pravidelne také máva aj Zara.

@anonym_baf100
@anonym_2a5eef mám to v pláne.Pozerala som v Peeku, ale všetko sa mi zdalo také strohe do kancelárie biznis štýl.

anonym_44fd5e
Dnes o 09:00

@anonym_autor kostym? Na stuzkovu? 🥴

martul
Dnes o 09:09

@anonym_autor prečo kostým? Bola som na dvoch stužkových, teraz idem na tretiu, kostým nemala ani jedna mama
Všetky mali šaty a už vôbec nemusíš ladiť so synom

tilly
Dnes o 09:12
@anonym_44fd5e

@anonym_autor kostym? Na stuzkovu? 🥴

@anonym_44fd5e je matka, nie maturantka. Pre matku v pohode aj kostým.

tilly
Dnes o 09:21

Asi viem akú máš predstavu, ale obávam sa, že to bude tiež pre štíhle ženy. Zbehni do obchodov, vyskúšaj a daj šancu aj šatám

anonym_44fd5e
Dnes o 09:27
@tilly

@anonym_44fd5e je matka, nie maturantka. Pre matku v pohode aj kostým.

@tilly matka, nie maturantka a v zapati odporucas aj tak saty 🤦‍♀️🤦‍♀️🤣

tilly
Dnes o 09:50
@anonym_44fd5e

@tilly matka, nie maturantka a v zapati odporucas aj tak saty 🤦‍♀️🤦‍♀️🤣

@anonym_44fd5e odporúčam dať šancu šatám, lebo si myslím, že to, čo si vysnivala, jej aj tak nesadne a nebude spokojná, keby jej to sadlo, je pekný slávnostný kostým pre matku úplne v pohode.
Teraz neviem, či som to nepochopiteľne napísala, alebo ty si si nedala námahu to prečítať a len rýpeš 🤔🙄

anonym_44fd5e
Dnes o 09:55
@tilly

@anonym_44fd5e odporúčam dať šancu šatám, lebo si myslím, že to, čo si vysnivala, jej aj tak nesadne a nebude spokojná, keby jej to sadlo, je pekný slávnostný kostým pre matku úplne v pohode.
Teraz neviem, či som to nepochopiteľne napísala, alebo ty si si nedala námahu to prečítať a len rýpeš 🤔🙄

@tilly to prve