icon

Aký máte názor na tieto šaty?

Dnes o 13:07

Zeny, pridu vam tieto saty pekne a brali by ste ich? Alebo je to moc? Na kazdodenne nosenie na von? Dakujem za nazor 🙂

Aký máte názor na tieto šaty?
Strana
z2
kristina2412
Dnes o 15:28

Odhliadnuc od toho, že nemám rada kvetinky, nebrala by som ich kvôli zloženiu. Radšej by som sa poobzerala po nadčasovom ľanovom kúsku.

januska12323
Dnes o 15:29

Keď sa ti páčia tak kúp, budeš ich nosiť ty nie kamoška.

ivik4
Dnes o 15:31

Ja by som sa v nich varila zaziva, neznesiem ziadny rukav v lete

anonym_eef7c6
Dnes o 15:50

Vadili by mi tie kvety a farby

anonym_12d02d
Dnes o 16:05
@anonym_autor

Ale nepridu vam az moc kvetinove jedna kamoska mi povedala ze su jak na cigansku party

@anonym_autor Každý má iný vkus, ale presne toto čo píšeš mňa napadlo. Také " marginalizované", alebo jak pre babku. Navyše vyzerajú byť umelé ( možno sa mýlim) , ale ak ozaj umelé sú, tak je to pekný humus, toto by som na seba nezavesila

obrazkova
Dnes o 16:08

@anonym_autor podľa mňa by si to mala zhodnotiť tak celkovo, nie iba ako šaty samotné, že aký si ty typ. Či také znesies, lebo niektorým jemným typom žien to pristat nemusí. Niektorým sa hodí taká jednoduchšia potlač. Ale šaty samotné sú pekne, presne na ten účel ako popisuješ- von, do mesta. Ak "typovo" znesies, určite si ich kup.

anonym_5f91e8
Dnes o 16:10

Za mna pekne, tiez nosim podobne kvietkovane

anonym_2c5d74
Dnes o 17:08

Otras, tie kvety ako stará baba ale keď máš postavu a páčia sa ti obleč si ich
Ja som vysoká, štíhla ale neobliekla by som si ich

anonym_d98b8e
Dnes o 17:30
@anonym_autor

Ale nepridu vam az moc kvetinove jedna kamoska mi povedala ze su jak na cigansku party

@anonym_autor presne toto ma napadlo, taký ,,osada štýl,, ani na bežné nosenie ale na príležitosť.

anonym_7bb2f7
Dnes o 18:27

Na kazdodenne nosenie ok ak sa ti pacia, ale nie je to nic extra, dost nuda
A hlavny problem asi ten umelinovy material, hlavne ked bude naozaj teplo
Za mna nie, su mnohe krajsie a elegantnejsie moznosti nez toto

liusa82
Dnes o 18:37

ja také v lete nosím bežne nie len kvietkovane ale hlavne vzdušné,lahké.. myslim takú dlžku takže za mňa určite 👍 ale len ak máš peknú štihlu postavu.Vtedy vyniknú ale tak to snáď netreba ani pripomínať lebo v meste vidím všeličo a na všelikom

anonym_bd72de
Dnes o 18:41

@anonym_autor koľko máš rokov? Kam by mali byť určené?

marsmykkok
Dnes o 19:04

@anonym_autor mne ten vzor príde ako pre 65 plus, celkovo kvety na čiernom podklade nie-nosia to staré tetky, ak kvety tak modernejšia potlač kvetov a na bielom alebo hnedom podklade.

marsmykkok
Dnes o 19:08

napríklad takéto niečo ak kratšie
https://www.aboutyou.sk/p/vila/saty-vifalia-305...
https://www.aboutyou.sk/p/vero-moda/kose-ove-sa...

Proste svetlý podklad a jednotné kvety maximálne 2 druhy, nie čierny podklad a na ňom 100 odtieňov rôznych krikľavých farieb kvetov

kavasmliekom
Dnes o 19:12

@anonym_autor na plnoštíhlej nie. Na chudej áno aj na bežné nosenie.

Strana
z2